Talent

Ik zie ik zie wat jij niet ziet

Ontdek wat bij jou past. Als Image consultant & personal brand expert help ik je graag te ontdekken wat perfect bij jou past. Zo is er geen standaard ‘appel-’ of ‘peermodel’. Dat is de reden waarom standaardkledingadviezen vaak niet werken.

Bovendien is dat wat een ander goed staat niet automatisch de outfit waarin jij gaat stralen. Interessant om te onderzoeken wat voor jou belangrijk is.

Wil jij het geheim ontdekken welke aanpassing nodig is om jou die power-uitstraling te geven? Dat hoeft vaak niet eens zo schokkend te zijn. Regelmatig zijn de kleinste adviezen van grootste waarde voor mijn klanten.

Ik heb een talent om te zien wat jij (nog) niet ziet.

Lisette Goes

'Ik begeleid vrouwen 45+ naar meer zelfvertrouwen en een prachtige uitstraling'

Als image consultant geef ik vrouwen boven de 45 kleur- en stijladvies, zodat ze zakelijk de beste versie van zichzelf laten zien. Dat resulteert in meer zelfvertrouwen waardoor je zakelijk en persoonlijk gaat groeien.

Met veel plezier begeleid ik vrouwen 45+ zodat zij er iedere dag stralend, verzorgd en vitaal uit kunnen zien. Het is mijn doel dat jouw persoonlijke presentatie bijdraagt aan het verwezenlijken van je dromen en ambities.

De ultieme waarde van kleding en stijl is meer dan een weerspiegeling van je identiteit. Het is ook een weerspiegeling van de vrouw die je wilt zijn.

Welke vrouw wil jij zijn?

Vrouwen krijgen handvatten om zich (weer) mooi te voelen en zich sterker te positioneren. Mijn tools zijn het toepassen van kleur, kleding en make-up.

Vroeger

Stiekem op hakjes

Ik kom uit een ondernemersgezin en ik heb mijn ouders altijd hard zien werken. Voor mij als meisje was het fantastisch dat zij een schoenenzaak hadden.

Na sluitingstijd liep ik stiekem in de winkel rond op hakjes.
Heerlijk dat geluid, klik klak klik klak.

De zolen beschadigden wel iets door de stenen vloer in de schoenwinkel en dat was natuurlijk niet de bedoeling. Ik mocht daarom echt niet van mijn moeder op de hakken rondlopen. Stiekem deed ik het toch. En wat voelde ik me vrouwelijk en vol zelfvertrouwen als ik stiekem in de schemering op de hakjes in de winkel rondliep.

Voor mijn 8e verjaardag kreeg ik mijn eerste schoenen met een blokhakje. Ik weet nu nòg hoe blij ik daarmee was!

Ik gun iedere vrouw dat ze zich met plezier en vol vertrouwen gaat kleden naar de beste versie van zichzelf.

Het sprankelde niet genoeg

Na de middelbare school wilde ik graag schoonheidsspecialist of kapster worden. Maar mijn ouders vonden het beter dat ik een vak ging leren zodat ik een gedegen baan (zoals mijn ouders het noemden) kon vinden. Dus ik ging naar Schoevers om het secretaressevak te leren.

Ik heb vanuit deze opleidingen diverse super leuke commerciële banen gehad en ik kon er goed mijn geld mee verdienen. Maar uiteindelijk maakte het mij niet echt gelukkig; het sprankelde niet genoeg.

Mijn hart verlangde naar iets anders. Naar een interessant product met leuke klanten, live contact en iets waarbij ik mijn capaciteiten volop kon inzetten en verder ontwikkelen.

De magie

Ik ben altijd al met styling bezig geweest. Van etaleren, behangen en schilderen tot zelf kleding maken en patroon tekenen. De magie kwam met de opleidingen voor Image Consultant over het effect van kleur, kledingstijl en visagie.

Ik vond het hocus pocus-achtig. Door kleding en styling zag ik dat je de uitstraling kan creëren die je wilt. Je kan worden wie je wilt zijn. Na de opleiding visagie was ik nog enthousiaster. Magisch vond en vind ik het effect van make-up!

Als Imageprofessional bied ik mijn toegevoegde waarde.

Ik begeleid vrouwelijke professionals naar een uitstraling met meer vertrouwen en een prachtige uitstraling waardoor er een andere wereld voor hen opengaat.

Het is zo interessant om je persoonlijkheid met behulp van kleding en make-up te versterken tot jouw personal brand.

Het gaat mij niet om ‘het jasje’, het gaat er mij erom dat ‘het jasje’ past bij jouw kwaliteiten. Dat jij helemaal jezelf bent en uitdraagt waar je voor staat!

Een mooi mens! Jij bent een topper in jouw vakgebied.

Het mag allemaal wel wat minder zwart wit

Het mag wat mij betreft allemaal wel wat minder veilig. Geen bonte kermis maar kleuren die flatteren. Ik help stoere, ambitieuze vrouwen aan een stijl waarmee ze zichzelf op de kaart zetten.

Jij mag gezien worden. Na mijn professionele advies ga jij je zichtbaarheid vergroten.

Personal Branding

Een boost voor je zelfvertrouwen

  • Voel je je soms ongelukkig met hoe je eruit ziet?
  • Wil je niet de uitstraling van een ‘middelbare, te dikke vrouw’?
  • Weet je niet meer wat goed bij je past omdat je lijf verandert?
  • Wil je gaan staan voor wat je in huis hebt en daar zichtbaar in worden?
  • Wil je er stijlvol uitzien en niet als 13 in een dozijn?
  • Gun je jezelf iedere dag een krachtige, vitale en stralende look?

Maar ook als je:

  • effectief en prettig wilt leren winkelen
  • verlangt naar een kast met kleding die je heel graag draagt
  • meer invloed wilt uitoefenen op hoe je wordt waargenomen door de ander.

Kijk maar of het programma ‘Succes Laat Je Zien’ ook iets voor jou is.

Wacht dan niet langer en plan een ‘spiegelsessie’ met mij om samen te bespreken waarmee jij het best geholpen bent. Of meld je direct aan voor het programma ‘Succes Laat Je Zien! 

Mijn begeleiding voelt alsof je beste vriendin je helpt je doel te bereiken