Talent

Ik zie ik zie wat jij niet ziet

Als Personal Brand kledingstyliste vind ik het interessant om te ontdekken waarin ieder mens uniek is. Zo is er geen standaard ‘appel-’ of ‘peermodel’. Dat is de reden waarom standaardkledingadviezen vaak niet werken.

Bovendien is dat wat een ander goed staat nog niet altijd de outfit waar jij van gaat stralen.

Ik zie meteen welke aanpassing nodig is om jou die power-uitstraling te geven. Dat hoeft vaak niet eens zo schokkend te zijn. Regelmatig zijn de kleinste adviezen van grootste waarde voor mijn klanten.

Ik heb een talent om te zien wat jij niet (meer) ziet.

Lisette Goes

'Ik begeleid zakenvrouwen, net als Erika, naar meer zelfvertrouwen en een prachtige uitstraling.'

Mijn missie: je stap voor stap persoonlijk te begeleiden en te coachen zodat jij de beste versie van jezelf laat zien en zakelijk floreert.

Mijn visie: iedereen is uniek en daarom werken algemene tips en adviezen maar tot een bepaald niveau. Ik ga voor top-eindresultaat en dat wordt opgemerkt!

Vroeger

Stiekem op hakjes

Ik kom uit een ondernemersgezin en ik heb mijn ouders altijd hard zien werken. Voor mij als meisje was het fantastisch dat zij een schoenenzaak hadden.

Na sluitingstijd liep ik stiekem in de winkel rond op hakjes.
Heerlijk dat geluid, klik klak klik klak.

De zolen beschadigden wel iets door de stenen vloer in de schoenwinkel en dat was natuurlijk niet de bedoeling. Ik mocht daarom echt niet van mijn moeder op de hakken rondlopen. Stiekem deed ik het toch. En wat voelde ik me vrouwelijk en vol zelfvertrouwen als ik stiekem in de schemering op de hakjes in de winkel rondliep.

Voor mijn 8e verjaardag kreeg ik mijn eerste schoenen met een blokhakje. Ik weet nu nòg hoe blij ik daarmee was!

Het sprankelde niet genoeg.

Na de middelbare school wilde ik graag schoonheidsspecialist of kapster worden. Maar mijn ouders vonden het beter dat ik een vak ging leren zodat ik een gedegen baan (zoals mijn ouders het noemden) kon vinden. Dus ik ging naar Schoevers om het secretaressevak te leren.

Ik heb vanuit deze opleidingen diverse super leuke commerciële banen gehad en ik kon er goed mijn geld mee verdienen. Maar uiteindelijk maakte het mij niet echt gelukkig; het sprankelde niet genoeg.

Mijn hart verlangde naar iets anders. Naar een interessant product met leuke klanten, live contact en iets waarbij ik mijn capaciteiten volop kon inzetten en verder ontwikkelen.

De magie

Ik ben altijd al met styling bezig geweest. Van etaleren, behangen en schilderen tot zelf kleding maken en patroon tekenen. De magie kwam met de opleidingen op het gebied van kleur, kledingstijl en visagie.

Ik vond het hocus pocus-achtig. Door kleding en styling zag ik dat iedereen kan zijn wie je wil zijn. Na de opleiding visagie was ik nog enthousiaster. Magisch vond en vind ik het effect van make-up!

Toen mijn vriendin mij wees op de opleiding Image Consultant was ik niet meer tegen te houden. Dit wil ik gaan doen! Als Personal Brand kledingstyliste voel ik eindelijk mijn toegevoegde waarde.

Nu help ik zakenvrouwen aan meer zelfvertrouwen en een prachtige uitstraling waardoor er een nieuwe wereld voor hen opengaat.

Het is zo interessant om je persoonlijkheid met kleding en make-up te combineren tot een personal brand.

Het gaat mij niet om ‘het jasje’, het gaat er mij erom dat ‘het jasje’ past bij jouw kwaliteiten. Dat jij je helemaal jezelf voelt en uitdraagt waar je voor staat!

Een mooi mens! Jij bent een expert op jouw vakgebied.

Het mag allemaal wel wat minder zwart wit

Het mag wat mij betreft allemaal wel wat minder veilig. Geen bonte kermis maar kleuren die flatteren. Ik help stoere, ambitieuze vrouwen aan een stijl waarmee ze zichzelf op de kaart zetten.

Jij mag gezien worden. Met mijn advies als professioneel kledingstyliste ga jij je zichtbaarheid vergroten.

Personal Branding

Waarom uitstellen?

  • Als jij worstelt met je kledingkeuze.
  • Als je voelt dat je meer in huis hebt dan wat je uitstraalt.
  • Als je je beter wilt leren kleden.
  • Als je overtuigender over wilt komen.
  • Als je effectief en prettig wilt leren winkelen.
  • Als je met top-items wilt thuiskomen.
  • Als je verlangt naar een kast met kleding die je heel graag draagt.
  • Als je te lang voor je kast staat omdat je niet weet wat je aan moet.
  • Of als je zelf invloed wilt uitoefenen op dat wat mensen van je denken.

Dan is het programma ‘Succes Laat Je Zien’ voor jou bedoeld.

Stel het dan niet langer uit en plan een koffiemomentje met mij of meld je aan voor het programma ‘Succes Laat Je Zien’. Ik weet zeker dat ik je kan helpen.