Talent

Ik zie ik zie wat jij niet ziet

Ontdek wat bij jou past. Als Personal Brand kledingstyliste help ik je graag te ontdekken wat perfect bij jou past. Zo is er geen standaard ‘appel-’ of ‘peermodel’. Dat is de reden waarom standaardkledingadviezen vaak niet werken.

Bovendien is dat wat een ander goed staat niet automatisch de outfit waarin jij gaat stralen. Interessant om te onderzoeken wat voor jou belangrijk is.

Wil jij het geheim ontdekken welke aanpassing nodig is om jou die power-uitstraling te geven? Dat hoeft vaak niet eens zo schokkend te zijn. Regelmatig zijn de kleinste adviezen van grootste waarde voor mijn klanten.

Ik heb een talent om te zien wat jij (nog) niet ziet.

Lisette Goes

'Ik begeleid zakenvrouwen, net als Erika, naar meer zelfvertrouwen en een prachtige uitstraling.'

Mijn missie: Vrouwelijke ondernemers en vrouwen met een hoge positie in het bedrijfsleven begeleiden naar een optimale persoonlijke presentatie en het verschil in kwaliteit duidelijk zichtbaar maken waardoor zij geloofwaardig overkomen en zakelijk floreren.

Mijn visie: Een vrouw wordt eerder beoordeeld op hoe ze eruitziet dan een man. Zorg dat je potentie zich weerspiegelt in je performance. Voortaan straal jij de kwaliteit uit die past bij het niveau en de waarde die je levert. Jij mag gezien worden!

Vroeger

Stiekem op hakjes

Ik kom uit een ondernemersgezin en ik heb mijn ouders altijd hard zien werken. Voor mij als meisje was het fantastisch dat zij een schoenenzaak hadden.

Na sluitingstijd liep ik stiekem in de winkel rond op hakjes.
Heerlijk dat geluid, klik klak klik klak.

De zolen beschadigden wel iets door de stenen vloer in de schoenwinkel en dat was natuurlijk niet de bedoeling. Ik mocht daarom echt niet van mijn moeder op de hakken rondlopen. Stiekem deed ik het toch. En wat voelde ik me vrouwelijk en vol zelfvertrouwen als ik stiekem in de schemering op de hakjes in de winkel rondliep.

Voor mijn 8e verjaardag kreeg ik mijn eerste schoenen met een blokhakje. Ik weet nu nòg hoe blij ik daarmee was!

Het sprankelde niet genoeg.

Na de middelbare school wilde ik graag schoonheidsspecialist of kapster worden. Maar mijn ouders vonden het beter dat ik een vak ging leren zodat ik een gedegen baan (zoals mijn ouders het noemden) kon vinden. Dus ik ging naar Schoevers om het secretaressevak te leren.

Ik heb vanuit deze opleidingen diverse super leuke commerciële banen gehad en ik kon er goed mijn geld mee verdienen. Maar uiteindelijk maakte het mij niet echt gelukkig; het sprankelde niet genoeg.

Mijn hart verlangde naar iets anders. Naar een interessant product met leuke klanten, live contact en iets waarbij ik mijn capaciteiten volop kon inzetten en verder ontwikkelen.

De magie

Ik ben altijd al met styling bezig geweest. Van etaleren, behangen en schilderen tot zelf kleding maken en patroon tekenen. De magie kwam met de opleidingen voor Image Consultant over het effect van kleur, kledingstijl en visagie.

Ik vond het hocus pocus-achtig. Door kleding en styling zag ik dat je de uitstraling kan creëren die je wilt. Je kan worden wie je wilt zijn. Na de opleiding visagie was ik nog enthousiaster. Magisch vond en vind ik het effect van make-up!

Als Imageprofessional en Personal Brand kledingstyliste bied ik mijn toegevoegde waarde.

Ik begeleid vrouwelijke professionals naar een uitstraling met meer vertrouwen en een prachtige uitstraling waardoor er een andere wereld voor hen opengaat.

Het is zo interessant om je persoonlijkheid met behulp van kleding en make-up te versterken tot jouw personal brand.

Het gaat mij niet om ‘het jasje’, het gaat er mij erom dat ‘het jasje’ past bij jouw kwaliteiten. Dat jij helemaal jezelf bent en uitdraagt waar je voor staat!

Een mooi mens! Jij bent een topper in jouw vakgebied.

Het mag allemaal wel wat minder zwart wit

Het mag wat mij betreft allemaal wel wat minder veilig. Geen bonte kermis maar kleuren die flatteren. Ik help stoere, ambitieuze vrouwen aan een stijl waarmee ze zichzelf op de kaart zetten.

Jij mag gezien worden. Na mijn professionele advies ga jij je zichtbaarheid vergroten.

Personal Branding

Waarom uitstellen?

  • Als jij worstelt met je kledingkeuze.
  • Als je voelt dat je meer in huis hebt dan wat je uitstraalt.
  • Als je je beter wilt leren kleden.
  • Als je overtuigender over wilt komen.
  • Als je effectief en prettig wilt leren winkelen.
  • Als je met top-items wilt thuiskomen.
  • Als je verlangt naar een kast met kleding die je heel graag draagt.
  • Als je te lang voor je kast staat omdat je niet weet wat je aan moet.
  • Als je invloed wilt uitoefenen op hoe de ander jou  ziet:

Dan is het programma ‘Succes Laat Je Zien’ perfect voor jou!

Wacht niet langer en plan een koffiemomentje met mij om samen te bespreken waarmee jij het best geholpen bent. Of meld je direct aan voor het programma ‘Succes Laat Je Zien!