Zelfvertrouwen voor ambitieuze vrouwen 50 plus

Programma

Succes laat je zien!

Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen?

We zijn qua leeftijd de vijftig gepasseerd maar dat betekent niet dat we ons ook zo voelen, laat staan dat we dat willen uitstralen!

Bekruipt jou ook regelmatig het gevoel: welke kleding past bij mijn figuur dat  veranderd is na de overgang? Maar ook welke kleuren passen bij mij nu ik wat ouder word en er toch stralend uit wil zien? Welke kledingstijl past bij mij? En kan ik dit nog aan? Tijdens de personal shopping sessie vullen we jouw garderobe aan met enkel toppers.

Wat meer zelfvertrouwen over je uiterlijk en uitstraling kunnen we goed gebruiken als ambitieuze vrouwen 50 plus.

Daarin heb ik mij gespecialiseerd.

 • Kleur en stijladvies voor vrouwen 50 plus om te ontdekken wat echt bij jou past in deze fase van je leven. Ik krijg vaak de vraag: ‘Kan dit nog Lisette?’. Door rekening te houden met je leeftijd, je persoonlijkheid, je werk en je leven word je weer de vrouw met de uitstraling waar je zo van houdt. De vrouw die je wilt zijn.
 • Kleur en stijladvies om te ontdekken wat jij echt mooi vindt en waar je van opknapt.
 • Kleur en stijladvies om exact te weten wat voor jouw figuur van belang is, ook als je hier en daar wat bent aangekomen door de overgang.
 • Een personal shopping sessie om de puntjes op de i te zetten. De kers op de taart. Ik hou van resultaatgericht werken en daar hoort personal shoppen met jou bij. Zo brengen we alle ‘theorie’ samen in de praktijk. Jouw stijl, jouw kleuren, jouw uitstraling.

Personal branding & coaching voor ambitieuze vrouwen 50 plus. Persoonlijke begeleiding zodat het resultaat waarnaar we op zoek zijn ook wordt neergezet.

Kleur én stijladvies. Make-up die je er jonger, frisser uit laat zien. Een opgeruimde kledingkast en een personal shopping sessie. Zo kan ik je helpen en begeleiden om datgene wat bij jou past te vinden en daadwerkelijk in je kast te krijgen.

Door de kleurenanalyse weet je welke kleuren echt iets voor je doen. Zowel voor je kleding, accessoires, haarkleur als make-up.  Het stijladvies leert je wat bij jou past. Waar je weer blij van wordt en wat je uitstraling meer power geeft.

Lieve vrouwen van (rond de) 50 plus. Ik gun je zo dat je je weer mooi voelt. Dat je weet hoe je er jonger uit kan zien op zo’n manier dat het je zelfvertrouwen vergroot.

Personal branding gaat over:

 • Wie ben jij
 • Wat wil je uitdragen
 • Hoe wil je gezien worden
 • Welke vrouw wil je zijn
 • Er mooi uitzien en zelfvertrouwen voelen
 • Professionaliteit uitstralen
 • Weer heerlijk sprankelen!

In het Personal branding programma Succes laat je zien! dat drie maanden duurt gaan we lekker aan de slag om te ontdekken wie je nu bent en waar jij voor staat. We laten het zien. We gaan het doen. Samen.

Dit Personal branding & coaching programma is perfect voor ambitieuze vrouwen 50 plus die voelen dat het tijd is om zichzelf, qua uiterlijk en uitstraling, opnieuw uit te vinden.

Programma

Wat gaan we doen?

Deel 1 van ‘Succes laat je zien!’: Imago

 • Wie ben je en wat wil je uitstralen?
 • Met behulp van diverse testen gaan we onderzoeken wat jij belangrijk en mooi vindt en wat je wilt uitstralen.
 • Vervolgens maken we een stappenplan.

Deel 2 van ‘Succes laat je zien!’: Kleuren & Materialen

 • We gaan aan de slag met kleuren en materialen.
 • Wat is het effect en hoe kun je er je voordeel mee doen.
 • Welke kleuren laten je er jonger en vitaler uitzien? Wanneer krijg je een sprankelend gevoel en wanneer voel je je kleurloos en flets? Je gaat het ontdekken.
 • Je krijgt jouw persoonlijke kleurenpalet mee naar huis en ik laat je uiteraard zien hoe het voor jou werkt.

Deel 3 van ‘Succes laat je zien!’: Vorm & Smaak

 • Jij bent uniek, jouw figuur en voorkeuren zijn uniek want er is niemand zoals jij. Nu gaan we alle elementen samenvoegen tot jouw eigen stijl.
 • Jij ontdekt wat bij je past, wat je goed staat en hoe jij kan shinen. Je gaat heel anders kijken naar jezelf en ik kijk met je mee.

Deel 4 van ‘Succes laat je zien!’: Opgeruimd staat netjes

 • Een opgeruimde kledingkast geeft zoveel rust en overzicht. Je ziet in één oogopslag wat je hebt en samen kijken we naar wat je nog mist.
 • Je hoeft niet persé kleding weg te gooien. We zorgen ervoor dat jij het weer graag draagt en anders maken we er iemand anders blij mee.

Deel 5 van ‘Succes laat je zien!’: Met je personal stylist winkelen.

Dit onderdeel laat echt het resultaat zien. De kers op de taart en de punt op de i.

 • Je hebt ontdekt wat je wilt uitdragen
 • Je oude ik is uit je kast en er is ruimte voor de vrouw die je nu bent. Ook is duidelijk wat niet meer bij je past en waarom
 • Je kledingkast is opgeruimd
 • We hebben nieuwe combinaties gemaakt met wat je nog hebt en in kaart gebracht wat je nog mist in je garderobe.

Tijd om te gaan winkelen. 

We gaan op zoek naar items waarmee je het verschil gaat maken en die helpen bij het opbouwen van een duurzame garderobe. Een garderobe die voor je werkt, die je plezier geeft, een succesvolle uitstraling en iedere dag een gerust gevoel. Jij voelt je mooi. Je ziet er jonger uit. Je weet wat bij je past en waarop je moet letten.

Top! Laat jezelf maar zien!

Meer zelfvertrouwen voor ambitieuze vrouwen 50 plus

Succes laat je zien!

Herken je dit?

Morgen heb je een belangrijke afspraak. Daar hangt veel vanaf. Je wilt vol zelfvertrouwen en professioneel je verhaal doen. Maar wat trek je aan? Je wilt je prettig voelen in wat je aanhebt maar je wilt ook professionaliteit uitstralen. Je kan weer kiezen voor veilig zwart maar of je daar nu zo’n goede indruk mee achterlaat? Maar wat trek je dan aan?

Herken je de onrust en de twijfel?

Geef je uitstraling een boost en weet wat bij jou past  in deze fase van je leven. Bij de vrouw die je nu bent. Je stralende zelf weer ontdekken. Als je dat wilt dan is het programma ‘Succes laat je zien!’ zeker iets voor jou! Ook als je een hekel hebt aan winkelen…..

“Lisette begeleidt je om alles uit het traject te halen met een krachtig en duurzaam resultaat”

Gerda

Ik straalde niet uit wat ik blijkbaar wel wilde. Lisette wist heel goed de juiste snaren te raken en hielp mij bij deze bewustwording. Ze leerde mij één en ander toe te passen in visagie en outfits. Ze heeft een goed oog voor detail en is een echte fijne vakvrouw, dat merk je aan alles.

Hildy van den Broek
(eigenaar Helemaal Hildy)

Wil je weten wat mijn klanten vinden?  Bekijk ze hier.

Lisette Goes

Image consultant

Ik heb al honderden vrouwen mogen helpen met het opnieuw ontdekken van wie ze eigenlijk is en hoe ze eruit wil zien. Met name rond je vijftigste levensjaar, wanneer er zoveel verandert in en aan je lijf, is de behoefte groot om je zelfvertrouwen een boost te geven. Je wilt je stralende zelf weer ontdekken in plaats van de uitstraling te krijgen van een iets te dikke vijftig-plusser. No way!

Zullen we samen koffie drinken? Dan kunnen we het er eens even over hebben.

Aanmelden

Succes laat je zien!

Succes laat je zien!

Locatie: ColourBusiness – Peppelkade 48 in Houten
Investering: 1.797,- excl. btw
Dit programma bestrijkt 3 maanden (individuele begeleiding plus 2 live-dagen met de andere deelnemers).