Speciaal voor vrouwelijke ondernemers en ambitieuze professionals

Programma

Succes laat je zien!

Je kast hangt vol met kleding maar werkelijk niets draagt bij aan het beeld van de vrouw die je wilt zijn.

Je hebt geen idee welke stijl, kleuren en uitstraling bijdraagt aan jouw succes. Je hebt de moed al zo’n beetje opgegeven.

Winkelen is een drama. Je vervalt in meer van hetzelfde. Saai. Dertien, wat? veertien in een dozijn.

Maar dat ben jij niet!
En als je dat niet oplost dan blijft je altijd een beetje aanmodderen. Je blijft jezelf ‘verstoppen’ waardoor je niet wordt gezien. Dit houdt je tegen. Ook qua zelfvertrouwen.

Hier kunnen we iets aan doen. Samen.

Ik ben Lisette Goes. Ik help vrouwen vijftigplus met kleur-, stijl- en imago-advies naar een uitstraling die in jouw voordeel werkt. We creëren een garderobe die bij jou en je ambitieuze plannen past.

En jij wordt de vrouw die je echt wilt zijn.

Daarin heb ik mij gespecialiseerd.

 • Kleur en stijladvies voor vrouwelijke professionals vijftigplus met als doel te ontdekken waar jij behoefte aan hebt. Waar jouw figuur om vraagt en welke uitstraling in je voordeel werkt.
 • Make-up workshop waarin je ontdekt dat het niet heel veel tijd hoeft te kosten om er iedere dag verzorgd en mooi uit te zien. Ik help je met het kiezen van de kleuren en de producten. Je leert hoe je wat waar aanbrengt.
 • De combinatie van drie belangrijke criteria: waar hou jij van, wat past goed bij jou en welke stijl past bij jouw ambitieuze plannen? Zodat je kleding je boodschap versterkt en niet afzwakt.
 • We ruimen je kast op en we maken nieuwe combinaties.
 • Een personal shopping-sessie zet de puntjes op de i en is de kers op de taart. Ik hou van resultaatgericht werken en daar hoort personal shoppen met jou bij. Zo brengen we alle ‘theorie’ samen in de praktijk. Jouw stijl, jouw kleuren, jouw uitstraling. Je hoeft alleen nog maar te kiezen!

Personal branding & coaching voor vrouwelijke professionals vijfigplus. Persoonlijke begeleiding zodat het resultaat waarnaar we op zoek zijn ook wordt neergezet.

Personal branding gaat over:

 • Wie jij bent
 • Wat jij wilt uitdragen
 • Hoe jij gezien wilt worden
 • Welke vrouw jij wilt zijn
 • Hoe jij meer zelfvertrouwen krijgt
 • Wat de kracht van kleding is
 • Hoe jij je weer iedere dag mooi voelt.

Dit is het Personal branding & coaching programma ‘Succes laat je zien!’, waarin je drie maanden op mijn begeleiding mag rekenen. We gaan het doen. Samen!

Het programma is speciaal voor vrouwelijke professionals vijftigplus die voelen dat het tijd is om zichzelf, qua uiterlijk en uitstraling, opnieuw uit te vinden. Hier ontdek je de kracht van kleding die in jouw voordeel werkt.

Programma

Wat gaan we doen?

Deel 1 van ‘Succes laat je zien!’: Imago

 • Wie ben je en wat wil je uitstralen?
 • We gaan onderzoeken en ontdekken wat jij belangrijk en mooi vindt in deze fase van je leven. Wat wil je uitdragen?
 • Vervolgens maken we een stappenplan.

Deel 2 van ‘Succes laat je zien!’: Kleuren & Materialen

 • We gaan aan de slag met kleuren en materialen zodat jij weet wat belangrijk is voor jou.
 • Welke kleuren laten je er jonger en vitaler uitzien? Wat laat je stralen en wanneer voel je je kleurloos of staat iets je flets? Je gaat het ontdekken.
 • Je krijgt jouw persoonlijke kleurenpalet mee naar huis en ik laat je uiteraard zien hoe het voor jou werkt.

Deel 3 van ‘Succes laat je zien!’: Vorm & Smaak

 • Jij bent uniek, jouw figuur en voorkeuren zijn uniek want er is niemand zoals jij. Nu gaan we alle elementen samenvoegen tot jouw eigen stijl zodat je je met meer zelfvertrouwen weet te kleden.

Deel 4 van ‘Succes laat je zien!’: Opgeruimd staat netjes

 • Een opgeruimde kledingkast geeft zoveel rust en overzicht. Je ziet in één oogopslag wat je hebt en ik laat je nieuwe combinaties zien. Samen kijken we naar wat je nog mist en maken een shopping-list.

Deel 5 van ‘Succes laat je zien!’: winkelen met je eigen stylist.

Dit onderdeel laat echt het resultaat zien. Personal shoppen is voor alle deelnemers tot nu toe echt dé kers op de taart. Wij gaan samen winkelen.

 • Je hebt ontdekt wat je wilt uitdragen
 • Je oude ik is uit je kast en er is ruimte voor de vrouw die je wilt zijn. Ook is duidelijk wat niet meer bij je past en waarom.
 • Je kledingkast is opgeruimd
 • We hebben nieuwe combinaties gemaakt met wat je nog hebt en in kaart gebracht wat je nog mist in je garderobe.

Tijd om te gaan winkelen. 

We gaan op zoek naar items waarmee je het verschil gaat maken en die helpen bij het opbouwen van een duurzame garderobe. Een garderobe die in je voordeel werkt en bijdraagt aan het realiseren van jouw ambitieuze plannen.

Meer zelfvertrouwen voor vrouwelijke professionals

Succes laat je zien!

Herken je dit?

Morgen heb je een belangrijke afspraak. Daar hangt veel vanaf. Je wilt vol zelfvertrouwen en professioneel je verhaal doen. Maar wat trek je aan? Je wilt je prettig voelen in wat je aanhebt maar je wilt ook professionaliteit uitstralen. Je kan weer kiezen voor veilig zwart maar of je daar nu zo’n goede indruk mee achterlaat? Maar wat trek je dan aan?

Herken je de onrust en de twijfel?

Geef je uitstraling een boost en weet wat bij jou past  in deze fase van je leven. Bij de vrouw die je nu bent. Je stralende zelf weer ontdekken. Als je dat wilt dan is het programma ‘Succes laat je zien!’ zeker iets voor jou! Ook als je een hekel hebt aan winkelen…..

“De persoonlijke begeleiding in dit programma zorgt ervoor dat je alles uit het traject haalt met een krachtig en duurzaam resultaat”

Gerda

Ik straalde niet uit wat ik blijkbaar wel wilde. Nu weet ik waarop ik moet letten en hoe ik de adviezen kan toepassen in visagie en outfits. 

Het werkt echt, ik ervaar iedere dag  het verschil.

Hildy van den Broek
(eigenaar Helemaal Hildy)

Wil je weten wat mijn klanten vinden?  Bekijk ze hier.

Lisette Goes

Image consultant

Ik heb al honderden vrouwen mogen helpen met het opnieuw ontdekken van wie ze eigenlijk is en hoe ze eruit wil zien. Een nieuwe fase in je leven of een nieuwe uitdaging op werkgebied: dan is de behoefte groot om je zelfvertrouwen een boost te geven. Je wilt je stralende zelf weer ontdekken o.a. met een kleur en stijladvies.

Zullen we samen koffie drinken? Dan kunnen we het er eens even over hebben. Je mag ook even bellen.

Aanmelden

Succes laat je zien!

Succes laat je zien!

Locatie: ColourBusiness – Peppelkade 48 in Houten

Start: vrijdag 3 maart 2023  

Investering: Programma met drie maanden persoonlijke begeleiding: 2497 euro excl. btw. (of je kiest voor een jaar begeleiding, vraag gerust naar de mogelijkheden).

Meld je nu aan!