‘Ik wilde heel graag kleur in mijn kast hebben, maar durfde niet.  Telkens weer een gevoel van teleurstelling omdat ik er ook graag vrouwelijk uit wil zien ondanks mijn grotere maat. Deze teleurstellingen zorgen er op een gegeven moment voor dat je er ook niet meer in gelooft dat het voor jou is weggelegd om er mooi en vrouwelijk uit te zien.

Ik zag andere vrouwen altijd prachtig gekleed gaan en realiseerde me dat ik dat ook wilde , maar ik heb geen verstand van mode en durfde niet, waardoor ik altijd in de vertrouwde, sombere kleuren bleef hangen. Als ik dan in mijn kast keek was de vraag: “Wat moet ik nu weer aan?”.

De aanleiding om het programma ‘Succes laat je zien!’ te volgen was dubbel: enerzijds omdat dit iets is wat ik al heel lang wilde doen nadat ik ben afgevallen, maar de belangrijkste reden voor mij was het afsluiten van een slechte periode in mijn leven met werkloosheid, echtscheiding en veel fysieke pijn door versleten heupen. De eerste twee zijn op de rit en ik had  één nieuwe heup toen Lisette voorbij kwam op LinkedIn.

Dit traject heeft me veel gebracht. Ik heb geleerd wat mijn stijl is, wat mijn kleuren zijn, hoe ik mij nog mooier kan opmaken en waar ik op moet letten als ik kleding koop. De kleurenkaart is een geweldige uitvinding die ik altijd bij me heb en het leuke is dat rood een kleur is die me fantastisch staat! Mijn kledingkast is opgeruimd, ik heb leren combineren en tijdens de personal shoppingsessie met Lisette ben ik uitstekend geslaagd.

Inmiddels al aardig wat rode kledingstukken in mijn kast (zo blij mee!!) en ik geniet ik van de complimenten over mijn kleding, mijn uitstraling en het feit dat ik geen pijn meer heb.  Het voordeel is dat ik nu veel zelfverzekerder op pad ga en dat mijn miskopen van vroeger ook verleden tijd zijn.

Eigenlijk heb ik geen moment getwijfeld om deel te nemen aan ‘Succes laat je zien!’ omdat mijn gevoel zei dat het goed was en kwam. Voordat ik ja zei was mijn struikelblok de investering, voor mij toch een serieus bedrag waar ik over na moest denken, maar eigenlijk was ik er al uit voordat ik de verbinding met Lisette had verbroken. Ik heb het geld opgeteld van de kleding die ik na aankoop niet draag omdat dit het  ‘net niet is’ wanneer het in de kast hangt, toen had ik het al terugverdiend.

Vroeger was ik een verlegen meisje, later een grijze muis en nu voelt het voor mij letterlijk alsof ik een slecht hoofdstuk in mijn leven heb afgesloten en ik eindelijk leef! Dankzij mijn arts en Lisette kan beginnen aan een nieuw hoofdstuk in mijn leven!!

Ik heb het programma (zo jammer dat het afgelopen is) anderen al aangeraden. Het schijnt dat ik nogal enthousiast ben wanneer ik erover vertel!’ aldus Gerda.

Deelnemer van het eerste uur: Gerda Wiering. Wat een topper!

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *