Speciaal voor ambitieuze vrouwen 45+

Programma

Succes laat je zien!

Wees stralend jezelf: hoogste tijd om die versie van jezelf te laten zien.

Je kast hangt vol met kleding maar werkelijk niets draagt bij aan het beeld van de vrouw die je wilt zijn.

Heb je eigenlijk geen idee wat bij jou past? Omdat je lichaam is veranderd en je geen dertig meer bent. Heb je ook nog een hekel aan winkelen? Dan heb je weinig zin om je te verdiepen in dingen als stijl of kleuren die echt iets voor je doen. Je hebt de moed al zo’n beetje opgegeven…..

Winkelen vind je een drama waardoor je vervalt in meer van hetzelfde. Saai. Dertien, wat? veertien in een dozijn. Weer een zwart truitje of zwarte schoenen.

Maar dat ben jij niet!

Stel je voor dat er een oplossing is die voorkomt dat jij blijft aanmodderen. Stel je voor dat je ontdekt dat je er tien jaar jonger uit kan zien door je kleding aan te laten sluiten bij wie jij bent. Dat je zonder moeite kleuren weet te combineren die je echt goed staan. Dat je sterker in je schoenen staat en je boodschap helder overkomt. Dat geeft je zelfvertrouwen een boost!

Hoe fijn zou dat zijn?
Nu is het jouw tijd.

Als je wilt gaan we samen dit avontuur aan.

Ik ben Lisette Goes en ik begeleid ambitieuze vrouwen 45+ met kleur-, kleding-, make-up- en imago-advies naar de beste versie en uitstraling van jezelf.

Bovendien ben ik jouw personal shopper. Door je te laten zien hoe het werkt, creëren we samen de garderobe die bijdraagt aan jouw succes. We ontdekken kleding die je zelfvertrouwen geeft en waar jij je comfortabel bij voelt.

En als je wilt: je er tien jaar jonger uit laat zien!

Daarin heb ik mij gespecialiseerd.

Mijn missie is om vrouwen te inspireren om hun passie te gaan leven en tot actie over te gaan.

Je wordt uitgedaagd om na te denken welke uitstraling jou helpt en zal leiden tot het gewenste resultaat. Ik zorg ervoor dat dit alles praktisch uitvoerbaar is in kleine, concrete, te overziende stapjes.

Meer zelfvertrouwen voor vrouwen 45+

Succes laat je zien!

Wat ga je leren?

 • Jouw kleuren. Uit de persoonlijke kleuranalyse leer je welke kleuren en kleurcombinaties je echt goed staan. Of je er nu jonger uit wilt zien of meer autoriteit uit wilt stralen: je leert en ontdekt hier alles over.
 • Jouw stijl. Stijladvies voor vrouwen 45+ omdat je lichaam veranderd is. Waar vraagt jouw figuur om? Wat past bij jou en wat he-le-maal niet? Je leert hoe je er iedere dag goed uitziet, waarin jij je prettig voelt en wat nu bij jou past.
 • Jouw make-up. Make-up masterclass waarin je leert hoe je jezelf iedere dag mooi kan opmaken zonder dat dit veel tijd kost. Last van kringen onder je ogen of een wat vlekkerige teint? We lossen het op. Wil je meer sprekende ogen en de perfect kleur lippenstift? Krijg je.
 • De ultieme hulp om je kledingkast op te ruimen: oude jij eruit om ruimte te maken voor die nieuwe, stralende 45+ topper. En we shoppen in jouw kledingkast zodat je nieuwe combinaties weet te maken met je vertrouwde kledingstukkien.
 • Personal shopper. Volgens klanten die je voorgingen  is dit Dé kers op de taart. Leuk zo’n opgeruimde kledingkast en fijn dat je nu weet wat bij je past: maar waar ga je dat vinden? Voor het beste resultaat begeleid ik je graag bij de aanschaf van je nieuwe kledingstukken en daarom gaan we samen winkelen. Ik let op alles, jij hoeft alleen maar te genieten van deze dag.
 • Last but not least: je krijgt mijn magic-touch. Die zorgt ervoor dat je zelfvertrouwen een boost krijgt en jij lekker stevig in je nieuwe schoenen staat.

Als je voelt: ‘dit wil ik’ meld je dan nu aan.

“De persoonlijke begeleiding in dit programma zorgt ervoor dat je alles uit het traject haalt met een krachtig en duurzaam resultaat.”

Gerda

Ik straalde niet uit wat ik blijkbaar wel wilde. Nu weet ik waarop ik moet letten en hoe ik de adviezen kan toepassen in visagie en outfits. Het werkt echt, ik ervaar iedere dag  het verschil.

Hildy van den Broek (eigenaar Helemaal Hildy)

Wil je weten wat mijn klanten vinden?  Bekijk ze hier.

Lisette Goes

Image consultant

Dit is niet voor jou als je

 • er verder niets mee gaat doen
 • er geen tijd en energie in wilt stoppen
 • denkt eerst nog van alles te moeten afronden (afvallen, nieuwe baan, veel meer klanten) vóórdat je werk maakt van je uitstraling

Start before you’re ready! Dit is de perfecte duw in de juiste richting. De procesversneller. De zelfvertrouwen-boost. Dus go go go!

Sinds 2007 heb ik honderden vrouwen mogen helpen met het versterken van hun imago (=uitstraling) waardoor zij steviger in hun schoenen staan en vol vertrouwen de  ‘boardroom’ instappen.

Je hoeft niet te twijfelen over wat bij je past en ook niet te worstelen met een lichaam dat niet meer lijkt op wat het ‘vroeger’ was. Maak het jezelf maar een keer gemakkelijk en gun jezelf het allerbeste. Samen creëren we een fantastische uitstraling met mijn professionele begeleiding.

Meld je aan of contact mij voor een gesprek als je nog twijfelt of ‘Succes laat je zien!’ ook voor jou een interessant programma is.

Aanmelden

Succes laat je zien!

identiteit versus imago vrouwen50+

Christianne:
Het programma van Lisette gaat over zoveel meer dan kleding of make up.
Het gaat over identiteitsvorming: waar sta je voor en hoe laat je dat zien?
Wat wil je dat je klanten ervaren in contact? Hoe ga je dat met je verschijning ondersteunen en versterken!’

Dit krijg je:

 • een eigen palet met kleuren voor je kleding, schoenen en accessoires * deze kleuren laten je er frisser en jonger uitzien
 • de stijl die bij jou past * dit geeft duidelijkheid bij het maken van je keuzes * met deze stijltips creëer jij voortaan de uitstraling die je wilt en die je imago versterkt
 • make-up tips & tricks waar je iedere ochtend blij en gelukkig van wordt omdat je er frisser en jonger uitziet
 • opgeruimde kledingkast omdat je hebt geleerd of en waarom iets wel of niet daarin thuishoort * je oude ‘ik’ eruit en we maken plaats voor die nieuwe versie van jou
 • personal shopping-sessie * we gaan samen winkelen en je garderobe is daarna op orde voor het komende seizoen. In je kast een fijne, werkbare mix van basics en toppers waarmee je verrassende combinaties leert maken * ooh, inclusief passende schoenen en accessoires, want dat is de magic touch en maken jouw look compleet
 • jouw ‘droom’ komt tot leven * je kan het je nu nog niet voorstellen maar alles waar je nu tegenop ziet en waar je zo’n hekel aan hebt is na onze samenwerking gewoon voorbij! * hoe gaaf is dat?
 • last but not least: inspirerende gesprekken met gelijkgestemde vrouwen over empowerment, stijl, onzeker zijn en zelfvertrouwen; de groepsgrootte is max. 4

 

Wanneer kun je starten?

Check de data in de agenda via onderstaande button.  Bijvoorbeeld:

Module 1 op vrijdag 19 april
Module 2 op zaterdag 20 april
Module 3 en 4 is 1-op-1 met Lisette en de data worden in onderling overleg afgesproken.

Of

Module 1 op vrijdag  3 mei
Module 2 op zaterdag 4 mei
Module 3 en 4 is 1-op-1 met Lisette en de data worden in onderling overleg afgesproken.

De locatie is de studio van ColourBusiness, gevestigd aan de Peppelkade 48 in Houten (gratis parkeren voor de deur).
Meld je aan via onderstaande button of vraag een vrijblijvend oriënterend gesprek aan. Dan spreken we elkaar snel!