Deze afspraak is echt belangrijk voor mij. Ik wil mij mooi en zelfverzekerd voelen. 
En krachtig en professioneel overkomen. 

Wat trek ik aan?’

Gisteravond: je zit nèt op de bank uit te puffen van een drukke werkdag. O, niet vergeten je kleding uit te zoeken voor morgen want dan heb je een belangrijke afspraak. Er hangt veel vanaf. Een ‘ja’ zal meteen een boost geven aan je business.

De tijd vliegt (je zat even lekker op je telefoon en daarna nog even de tv aan) en voordat je het weet is het laat en je denkt: dat komt morgenochtend wel.

Om half vier midden in de nacht schrik je wakker en kan je de slaap niet goed meer vatten. Je ligt maar te malen: wat moet ik aan vandaag?

Je wilt jezelf krachtiger positioneren en ervoor zorgen dat je boodschap goed overkomt. Gewoon laten zien welke kwaliteiten je in huis hebt.

Maar hoe kom je professioneel over en blijf je dicht bij jezelf? Paniek! Je weet het niet, je hebt het niet, wat moet je nou?

Gevoel van stress bekruipt je: stommerd! Zo’n belangrijke afspraak en dan alles prioriteit geven behalve wat echt prioriteit had mogen hebben. Je zakelijke outfit, iets dragen waarin je er geweldig uitziet en wat je een professionele uitstraling geeft.

Je wilt je bedrijf zo graag hoger positioneren, naar een volgend level trekken. En tja een kind snapt dat dat niet gaat werken in je dagelijkse kloffie. Je wilt je uniek en onderscheidend presenteren, niet als 13 in een dozijn. En zeker niet als een ‘grijze muis’.

De vorige keer, een paar weken terug, was de situatie net zo. Toen koos je  veilig voor een zwarte  broek en een wel leuk, nette blouse. Maar dat je daar nu een  verpletterende indruk mee hebt achtergelaten……

Waarom heb je er toen niet direct werk van gemaakt? Dat je een hekel hebt aan winkelen en eigenlijk geen idee hebt waar je moet beginnen mag het excuus niet zijn. Vraag om hulp. Dus: wie kan mij helpen met mijn garderobe en aan een super uitstraling?

Ik wil een heerlijke garderobe en een super uitstraling!

De spiegel vertelt je dat je er net zo vermoeid uitziet als dat je je voelt. Naast vermoeid ook wat bleek, rommelig, gewoontjes: niet de uitstraling waarmee je je sterke kant optimaal laat zien.

Jammer. Gemiste kans want je verstopt je, je laat niet zien wie je bent en waar je voor staat. Je voelt de onzekerheid bezit van je nemen, je  voelt je radeloos.

Hoe kan je jezelf onderscheidend positioneren in de markt als je maar wat aan blijf rommelen met je kleding op momenten dat het er echt op aankomt!

Hoe relaxed zou het zijn als:

 • je exact zou weten welke stijl jouw boodschap versterkt en je de meest krachtige professionele uitstraling geeft waardoor je je aantrekkelijk voelt en met zelfvertrouwen zichtbaar durft te zijn.
 • je garderobe op orde is zodat je iedere dag optimaal je kwaliteiten uitdraagt en je meer op waarde wordt geschat
 • je kleding qua stijl en kleur helemaal bij je past waardoor je boodschap wordt versterkt en jou een professionele, charismatische uitstraling geeft
 • je voor afspraken die belangrijk voor jou zijn top-items in de kast hebt hangen. Dit heeft als gevolg dat je met deze sterke profilering klanten aantrekt die beter bij jou passen en zorgen voor meer zakelijk succes.
 • ook je schoenen en accessoires geregeld zijn zodat het totaalplaatje klopt en jij in een high-end kledingstijl geloofwaardig overkomt, je een hoger level van business aantrekt en je omzet stijgt.

Dat geeft je een het fundament, de  basis, rust en vertrouwen dat jij die business gaat binnenhalen.

Je realiseert je nu dat de kleding die je gekocht hebt de laatste jaren helemaal niet past bij wat je wilt bereiken, waar je naartoe wilt groeien met je bedrijf. Misschien net leuk voor thuis maar ook dat kan beter.

Je wilt zo graag dat je boodschap helder en krachtig overkomt. Dat je op waarde wordt geschat.

Beter betalende klanten bereiken en je bedrijf laten groeien. Daarom is de afspraak die je vandaag hebt ook zo belangrijk voor je.

Wat in je kast hangt dat ‘was jij ooit’. Dat past niet meer bij wie je wilt zijn, bij wat jij wilt uitdragen.

 

Miskopen dus. Je huidige kledingstijl matcht niet met je ambitie, met de vrouw die je wilt zijn.

Wat je voelt is spijt. En onzekerheid.

Ja, ik wil goedbetalende klanten binnenhalen!

Af en toe bekruipt je het gevoel dat potentiële klanten je niet zien staan. Alsof ze je niet serieus nemen.

Dat jij niet de aangewezen persoon bent om de oplossing te leveren. Zou dat het zijn wat je uitstraalt?

De ander heeft letterlijk moeite om jouw kwaliteit te zien, jouw expertise. Maar dat is niet wat je wil! 

De manier waarop je jezelf nu kleedt en presenteert kan, zonder dat je het in de gaten hebt, je groei tegenhouden. Als je dit niet aanpakt ben je niet de beste versie van jezelf, word je niet op waarde geschat, ben je niet optimaal zichtbaar en stagneert je groei.

Als je niet wilt blijven hangen bij klanten die weinig willen betalen en liever wilt aansluiten bij de markt die je graag wilt bereiken is er werk aan de winkel. Door je stijl aan te passen op je ambitie en de vrouw die je wilt zijn laat je ook de persoonlijke groei zien die jij hebt doorgemaakt.

En daarmee de groei van je bedrijf. Zorg ervoor dat het totaalplaatje klopt: jij, je kleding en waar je voor staat want dan kom je geloofwaardig en krachtig over en word je beter begrepen.

Hoe zou het voor je zijn als je:

 • een hoger level van klanten aantrekt waardoor je winstgevendheid groeit
 • je zelfverzekerd en geloofwaardig overkomt
 • professionaliteit uitstraalt
 • de wow-factor weet te pakken
 • met meer kracht zichtbaar bent: online èn offline
 • gezien wordt door klanten die je op waarde schatten
 • jouw kwaliteit kan laten zien in alles wat je doet
 • weet hoe je je sterk profileert in een concurrerende markt
 • je uniek en onderscheidend weet te kleden en waarmee jouw persoonlijke en zakelijke groei naar buiten toont
 • jezelf en je bedrijf op een hoger niveau weet te positioneren?
 •  

Hester: ‘Al jaren worstelde ik met het vinden van kleding die (bij) mij past. Had ik dan wel iets gekocht, dan vielen de kleur en pasvorm bij thuiskomst vaak flink tegen. Het deed niets voor me terwijl ik dacht dat het er in de winkel nog zo leuk uitzag! Ik had behoefte aan een goede garderobe.

Door mijn sessies met Lisette is mijn kledingkast langzaam maar zeker getransformeerd in een kast met steeds meer mooie, passende kleding: voor op het werk, voor thuis en voor speciale gelegenheden. 

Omdat ik nu weet wat me wel of niet staat, komen miskopen niet meer voor en bespaar ik mezelf ’s ochtends veel tijd doordat ik niet meer eindeloos in een verkeerd gevulde kast sta te kijken.’

Heb je al eerder advies ingewonnen en heeft dat niet het gewenste resultaat opgeleverd? Weet je zelf goed wat bij je past en vind je dat je er toch altijd netjes uitziet? Prima.

Maar als je meer wilt, je ambitie groot is en je zichtbaar resultaat wilt dan gaat het programma ‘Succes laat je zien!’ je echt helpen.  

Over Lisette

Ik ben Lisette Goes, expert op het gebied van imago en personal branding. Mijn missie: de wereld een beetje mooier maken met kleur en kleding zodat vrouwelijke ondernemers hun boodschap krachtig, aantrekkelijk en vol zelfvertrouwen uitdragen.

Het mag van mij allemaal wat minder zwart en grijs. Geen bonte kermis maar kleuren die flatteren. Een stijl waarmee je jezelf op de kaart zet, waardoor je gezien wordt en die je zichtbaarheid vergroot.

Met meer zelfvertrouwen gaan staan  voor je bedrijf, meer kansen grijpen en goedbetalende klanten krijgen: dat is het doel van mijn programma ‘Succes laat je zien!’. En daarom werken we ook écht aan het vergroten van je zichtbaarheid als ondernemer.

Dat voelde ik al snel toen ik zelf mijn bedrijf startte. Goed zijn in je vak, kundig en vaardig zijn en er veel over weten is gewoonweg niet genoeg. Als je niet zichtbaar bent voor de buitenwereld besta je eigenlijk niet. Dat is best heftig. Je moét naar buiten en ik help deze kennis-ondernemers heel graag om zelfverzekerd zichtbaar, gezien en gehoord te worden zodat je bedrijf kan floreren.

De eerste netwerkbijeenkomst die ik bezocht: doodeng! Inmiddels vind ik het alleen maar erg gezellig en sta ik op het podium te presenteren bij twee netwerkclubs bij mij in de regio.

Wat werkt beter voor je zichtbaarheid dan met video je boodschap de wereld inslingeren? Dat is spannend in het begin, maar alles went. Dit zijn slechts twee van de vele manieren om jezelf optimaal op de kaart te zetten.

Het is heel belangrijk voor mij dat ik er goed uitzie, dat ik mij optimaal presenteer, dat mijn uitstraling congruent is aan mijn boodschap: mijn personal brand. Het heeft mij absoluut geholpen een hoger level van business aan te trekken waardoor mijn bedrijf is gaan groeien. En ik persoonlijk ook.  

Gedurende mijn (werkende) leven ben ik altijd op zoek geweest naar de beste versie, de optimale weergave, iets zo combineren dat het totaalplaatje klopt. Dat begon al met etaleren in de schoenenzaak van mijn ouders toen ik een tiener was. De schoenen zo presenteren dat klanten er hebberig van werden.  

En nu doe ik dat in mijn bedrijf: op zoek gaan naar jouw beste versie. Dat jouw totaalplaatje klopt. De optimale combinatie van je persoonlijkheid, je boodschap, jouw stijl en de door jou gewenste uitstraling. Dat is maatwerk.

Inmiddels, door ruim 10 jaar ervaring als image consultant en personal branding expert, word ik steeds meer de beste versie van mezelf. Ik doe waar ik goed in ben en waar ik blij van word en waar ik jou het allerbest mee help.

Ik wil bijdragen aan jouw doorbraak op het gebied van zichtbaarheid, zelfvertrouwen en succes. Want je bent al trots op wat je doet, wie je bent en waar je je klanten mee kan helpen. Nu is het tijd om dat ‘wereldkundig’ te maken op een fijne manier.

Niet een ander mens worden, maar meer jezelf. Optimaal je kwaliteit en kracht laten zien. Ontdekken welke stijl echt bij jou past en waarmee je uitdraagt waar jij voor staat. Is dat een verandering? Waarschijnlijk wel en het zal je positief verrassen.

Doe je het nu niet goed? Jawel hoor, maar het kan altijd beter en ik help je met de puntjes op de i. De kers op de taart. Een transformatie naar de beste versie van jou. Hoe gaaf is dat!

Ja ik wil graag die professional change

Lisette  weet als geen ander hoe je jezelf optimaal presenteert waardoor je opgemerkt wordt, een hoger level van business bereikt en je bedrijf gaat groeien. Je gaat implementeren wat je leert waardoor de transformatie stap voor stap gerealiseerd wordt, als maatwerk passend binnen jouw wensen en eisen’ – Martine N.

‘Lisette begeleid je alles uit het traject te halen voor een krachtig en duurzaam resultaat’ – Gerda W.

Na ruim 10 jaar ervaring met adviseren en begeleiden van honderden vrouwen  binnen de zakelijke context heb ik daarom het ‘Succes laat je zien!’ programma ontwikkeld. Hierin is alles gecombineerd en leer je met meer zelfvertrouwen zichtbaar te worden, je optimaal te presenteren, een hoger level van business te bereiken en je bedrijf te laten groeien.

In het programma ‘Succes laat je zien!’ begeleid ik jou persoonlijk. In een kleine groep werken we stap voor stap naar het gewenste eindresultaat.

In 3 maanden tijd komt alles aan bod om jezelf uniek en onderscheidend te positioneren in de markt om goedbetalende klanten aan te trekken. Hierdoor voel jij je top in je eigen presentatie en weet jij je expertise uit te dragen. 

Dit is niet zomaar een ‘adviesje’. Ik doe dit anders. Ik bied dé totaaloplossing. Dit is het traject waarin je leert:

 • hoe je boodschap krachtig over te brengen en op waarde geschat te worden
 • hoe je beter betalende klanten bereikt
 • hoe je je zichtbaarheid vergroot
 • hoe je de winstgevendheid van je bedrijf laat groeien.

Ja ik wil graag mijn zichtbaarheid vergroten

 

Je ontvangt gedurende 3 maanden:

 • persoonlijk stijladvies
 • inzicht in de kleuren waarmee jij beter betalende klanten aantrekt en jouw boodschap kracht geeft
 • de verzorgde, professionele uitstraling waarmee je op waarde wordt geschat
 • de figuuranalyse waarin je de geheimen leert om je figuur optimaal te laten uitkomen en jij je prettiger voelt
 • make-up les zodat je er iedere dag jonger, fris en stralend uitziet
 • veel adviezen om je zichtbaarheid off- en online te verhogen
 • praktische tips hoe meer leiderschap uit te stralen
 • hulp bij het vergroten van je zichtbaarheid
 • de onvergetelijke personal shoppingsessie waarin je leert impact te maken in jouw markt.

Met deze totaaloplossing werk je via de duurzame opbouw van jouw garderobe en een absoluut stijgende lijn van blijvende groei in jouw persoonlijke presentatie, je zelfvertrouwen en succes met je bedrijf.

Je voelt je mooier en je ziet er fantastisch uit. Je bent klaar om die goedbetalende klanten binnen te halen!

Het programma ‘Succes laat je zien!’:

 • twee dagen samen met de groep
 • twee één-op-één sessies (waaronder de personal shopping sessie)
 • eindpresentatie met de groep na drie maanden
 • on-line opdrachten na de live-sessies

Dit is een duurzame investering in jezelf.

Nanette: ‘Ik ben zo blij dat ik dit hele traject heb doorlopen! Ik heb ontzettend veel geleerd over kleuren, vormen, lengtes, wat wel en niet bij elkaar kan. Maar ook dat je ‘buiten de lijntjes mag kleuren’ en items je nog steeds geweldig kunnen staan met en paar kleine aanpassingen als een sjaal, of een goede kleur lippenstift.’

 

Ja ik wil meer impact hebben!

Deze training is waardevol voor jou als je …

 • ambitieus bent en wilt groeien met je bedrijf
 • werk wilt maken van je uitstraling en persoonlijke presentatie
 • jouw persoonlijke stijl succesvol wilt neerzetten
 • jezelf krachtiger wilt presenteren en profileren
 • je kansen en zichtbaarheid in de markt wilt vergroten
 • een hoger level van klanten binnen wilt halen zodat je bedrijf winstgevender wordt
 • meer kwaliteit en je expertise wilt uitdragen
 • je wilt aansluiten bij klanten die beter bij je passen
 • afscheid wilt nemen van een uitstraling die niet voor je werkt
 • er mooier uit wilt zien
 • nieuwsgierig bent naar de stijl die perfect bij jou past, waardoor je anders wordt waargenomen en hoger wordt ingeschat.

Laat jezelf zien met lef, trots en overtuiging 

Daar werken we aan.

 • Dat je trots bent op wat je doet en dat zichtbaar wilt maken.
 • Dat je het lef hebt om te gaan stáán voor je bedrijf waarbij je jezelf opmerkelijk presenteert met de uitstraling van een expert.
 • Meer zichtbaar zijn terwijl je dat nu nog ‘doodeng’ vindt.
 • Jezelf krachtiger profileren en tegelijkertijd dicht bij jezelf blijven.

Jezelf uniek en onderscheidend leren kleden en zo je expertise uitdragen.

Wil jij dat ook? Meld je dan nu aan!

Dit programma is uniek in Nederland. Door de persoonlijke, stap-voor-stap begeleiding gedurende 3 maanden is dit een duurzame investering in jezelf en het succes van je bedrijf.

Ja, ik meld mij aan voor Succes laat je zien!

Locatie: ColourBusiness – Peppelkade 48 in Houten 
Start: in week 11 op vrijdag 13 maart 2020
Groepsgrootte: max. 4 deelnemers
Investering:
3 maandenprogramma: € 1797,00 excl btw 
12 maandenprogramma: € 2.997,00 excl btw

Je kan dit traject ook exclusief 1-op-1 volgen. Mail naar lisette@colourbusiness.nl of bel 06-1259 1727 om mij hierover te spreken. We kijken dan samen hoe jij optimaal goedbetalende klanten aantrekt en je persoonlijke stijl succesvol neerzet.

 

css.php

Deze website gebruikt cookies. De website laadt in eerste instantie alleen noodzakelijke/functionele cookies in. We hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en mogen deze plaatsen zonder toestemming. Ga je voor een optimaal werkende website inclusief embedded content, klik dan op "Accepteer". Bekijk onze Cookieverklaring.