Op 3 maart a.s. geef ik een workshop (je kunt je nog inschrijven!) over identiteit versus imago.

Wie ben je, waar hou je van versus wat straal je uit en wat zou je willen uitstralen? Heel interessant omdat telkens weer blijkt dat wij ons NIET BEWUST zijn van wat we uitstralen met de kleding die we dragen, de kleuren die we kiezen en hemeltje lief, geen make-up.

Bij vrouwen met ambitie staat 3 maart nu in de agenda! Hieronder meer daarover.

Netjes

Vorige week sprak ik een zelfstandig ondernemende vrouw over kleding en de keuzes die je daarin maakt. Zij runt een administratiekantoor en, wanneer zij dit zegt meldt zij er direct bij, dat vinden mensen best saai…. Zij vertelt dat wanneer zij er netjes uit wil zien ze voor een blouse kiest, ongeveer deze look.

   Haar idee hierachter is dat het netjes staat, netter dan een shirtje, knoopje wat hoger dicht, lange mouw etc. Ik zag dat de kleuren van deze blouse (het was bruin, groen, okergeel) haar niet geweldig staan. Ze versterkt met deze look het saaie beeld, iets wat ze vast niet wil.  

Boost

Door je bewust te worden van wie je bent en wat je wilt uitstralen kun je dat beeld een enorme boost geven. Door er vooral niet saai uit te zien nemen mensen je ook anders waar. Ze denken niet ‘saai’ maar juist fris, of sprankelend, of professioneel.

Mijn advies aan haar

Kies voor een blouse met een frisse, zakelijke uitstraling (haar klanten zijn professionals) die je kunt combineren met een vest om het beeld zachter en toegankelijk te maken


Of voor een mooi shirtje met daarover een vlot jasje


Deze stijl zou haar professionaliteit onderstrepen en ze ziet er vrouwelijk en vlot uit. Combineer dit met een kokerrok of mooie broek, lippenstiftje erbij en klaar is Kees.

Hier gaan we het over hebben op 3 maart tijdens de workshop 

flyer jpg 15 febr

Meld je nu aan!

Meer info lees je hier…

Heb je nog vragen? Bel 06 1259 1727 of mail lisette@colourbusiness.nl
Ik help je graag verder!           

DSC_1120 klein zachte hoeken

Hartelijke groet, Lisette Goes
lisette@colourbusiness.nl – Telefoon 06 1259 1727 – HOUTEN

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *