Er was geen ontsnappen aan: 10 april was het Rokjesdag op die geweldig mooie voorjaar- vrijdag. Rokjes, jurkjes, net wat jij wilt. Doe mij maar een jurkje, dat staat 9 van de 10 keer mooier bij iedere vrouw :-)!

Tassen

Kan ik je nog blij maken met een leuke, trendy tas? Ik heb deze nog op voorraad.

 alle drietaupe met porto

Vanaf € 39,95. Om te bestellen of voor meer informatie mail je naar lisette@colourbusiness.nl.

 

Over ‘melkflessen’ en rokjes

Maar enfin, de rokjes. Welk rokje kies jij en waar kun je op letten?

Ik heb het voor je samengevat in 5 stappen:
    1. De kleur van je benen
    2. De vorm van je benen versus
    3. Het model van het rokje
    4. De lengte van de rok
    5. De kleur van het rokje

Mooie benen

Ad 1. Ik begin bij het begin: de kleur van je benen. Zijn ze echt heel wit en wil je er graag een kleurtje op? Dan kan ik je van harte de spraytan aanbevelen.april spraytan

  • Voordat je gaat spuiten geef je je benen een heerlijke scrub die de dode huidcellen wegpoetst.
  • Vervolgens verwijder je alle ongewenste haartjes door je benen te harsen, te ladyshaven of anderszins.
  • Nu zijn je benen klaar voor een mooi zonnig gloedje.
  • Lees de gebruiksaanwijzing goed door en volg deze op.
  • Succes en mooie benen verzekerd!

Combinatie vorm been met model rokje!

Ad 2 en 3. De vorm van je benen in combinatie met het model van het rokje: heb je dikke knieën en of dikke kuiten: kies voor een wijdere rok, dan komen je benen mooier uit.

april jurkjes en kort jasje

Kort jasje erbij voor als het net nog te fris is.

april rood karen millen wijde rokapril rood op model karen millen wijde rok

Dit oranje jurkje laat je taille mooi uitkomen, is geschikt voor brede schouders want die lijken minder breed doordat de mouwinzet binnen de schouderlijn valt. En de wijd uitlopende rok (van stevige stof) staat mooi bij ‘normale’, iets stevige kuiten maar ook bij slanke benen.

april geel koker op model april geel kokerapril wit zwart vestje

 

Echt dunne benen en geen kuiten : kies voor een strakke aansluitende rok. Een kokerrok dus. Lekker vestje erbij om je blote armen even te bedekken als dat nodig is. Hele dunne benen bij een wijde(re) rok oogt wat armoedig. De benen lijken extra dun en iel. Daarom kies je voor een kokerrok waardoor jouw slanke benen prachtig uitkomen!

Panty

Panty: wil je geen blote benen of gaat dat niet in verband met je werk kies dan een dunne panty (15 den) in een tint die iets donkerder is dan huidskleur. Doordat deze panty zo dun is krijg je een mooi,transparant effect.

Ideale lengte van jouw rok

Ad 4. De rok lengte is lastiger want daarvoor moet je kijken naar de balans van het boven- en onderlijf. Kom daar maar een keer voor bij mij langs want dit wordt uitgebreid besproken tijdens een kledingadvies. In het kort komt het hierop neer dat je kijkt wat het effect van een bepaalde rok lengte op jouw benen en op je gehele lengte is.

Er is een lengte waarbij het plaatje helemaal klopt. Dan zien je benen er niet te kort uit, niet te dik, niet te dun en je lengte klopt bij de hoeveelheid bloot been. Dat is vaak net boven de knie, halverwege de knie of net onder de knie.

april klutsknieënKMOnet.be

Kleur van de rok of jurk

Ad 5. De kleur van het rokje of jurkje. Ik kan niet anders zeggen dan dat je kleurenpalet, dat je gekregen hebt tijdens je persoonlijke kleurenanalyse of workshop, altijd leading is. Deze kleuren flatteren je, matchen mooi met je huid en geven je een top-uitstraling! Wijkt de mode erg af kijk dan waar voor jou de verschuiving mogelijk is. Kom je er zelf niet uit? Bel dan voor een update!

personal color cards 2

Succes!

Update

Ben je benieuwd naar de verandering in jouw kleurenpalet? Wil je weten hoe je de trendkleuren van 2015 laat matchen met jouw beste kleuren en tinten? Bel dan even om de mogelijkheden van een update te bespreken. 06 1259 1727.

Geniet van de heerlijke dagen met prachtig weer.

april lammetje

Hartelijke groet en graag tot ziens!
Lisette Goes – image consultant

 lisette

 

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *