collage kerst
Nog één maand te gaan en dan is het Kerst en oud & nieuw. ‘Wat trek ik aan?’ staat in de top 3 van meest gestelde én stressvolle vragen. Uitnodiging voor een borrel, receptie, Kerstdiner of ander gezellig samenzijn vraagt om extra aandacht voor je kleding en looks. Want je wil je toch mooi en feestelijk voelen. Twijfel jij aan welke kleding bij je past? En welke schoenen matchen bij je outfit? Zie je op tegen het winkelen?

Maak de feestdagen nog leuker!

Dit is wel hét moment om je garderobe een update te geven.
Mijn mailbox loopt vol met berichten over korting, voordeel, sale en  special offers. Nu is er nog volop keus. Zou het niet fijn zijn om ruim voor de feestdagen je zaakjes op orde te hebben? zo maak je de feestdagen nog leuker.

Oeverloos winkel in en uit en uiteindelijk nog niet kunnen vinden wat je zoekt of überhaupt niet weten waarnaar je op zoek bent? Zie je op tegen het kopen van kleding?

Geen nood: ik help je graag.

Deze week mocht ik Wilma helpen met het opfrissen van haar garderobe. In 2013 riep zij voor de eerste keer mijn hulp in. Het probleem nu is dat ze niets kan vinden wat bij haar lijkt te passen. In een halve dag vinden we voor Wilma een nieuwe garderobe waar ze zich helemaal happy in voelt.

Het geheim?

Is een goede voorbereiding. We begonnen met een check van Wilma’s kledingkast. We bekeken ook of haar kleurwensen nog overeenkwamen met die van een paar jaar geleden. Ze koos nu voor rustige kleurcombinaties die haar zeker goed staan, maar die ik wel sprankelend voor haar heb gemaakt met behulp van een stralende kleur lipstick.

Ik had haar lifestyle, kledingstijl, kleurenpalet en figuur helemaal helder, waardoor ik in de winkels al snel de juiste kleding voor haar vond. Wilma hoefde alleen maar te passen, te keuren en te kiezen.

 

collage-2015-11-26

Haar reactie: “de manier waarop je het aanpakt vind ik heel fijn. Ik heb echt het idee dat je helemaal ‘ingetuned’ bent op wat bij mij past. Ik ben zo blij met mijn nieuwe, frisse look!”

Wil jij dit ook?

Ben jij op zoek naar een outfit voor de feestdagen die fijn zit en waarin je je mooi voelt? Wil jij je eigen stijl ontdekken of ben je toe aan een compleet nieuwe garderobe?

Ik ontstress, kijk met je mee, kies, adviseer, laat zien wat goed bij je past en waarom. 100% focus op jou. Met als resultaat dat je weer blij wordt van je spiegelbeeld én de inhoud van je kledingkast. Ben jij mooi op tijd klaar voor de feestdagen. Dat is relaxed!
Dan moet je wel nu bellen of mailen want vol = vol. 06 1259 1727 of lisette@colourbusiness.nl.


sintkadoHet ultieme Sint Kado
Wil je dit jaar echt een kado waar jij heel bij van wordt? Echt iets voor jezelf? Vraag dan een persoonlijke styling-sessie aan de Sint. Dit jaar voor
€ 179 voor een shopsessie inclusief update kleur- en kledingtips.
Bel nu voor het maken van een afspraak 06 1259 1727 zodat je verzekerd bent van een datum vóór de feestdagen!

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *