1 paasen

Hele gezellige Paasdagen toegewenst!

Als ik de weersverwachting mag geloven hebben we in ieder geval een fraaie lentedag op Paaszaterdag.

1  lisette

 

Vroeger kreeg ik altijd nieuwe kleren die ik dan met Pasen voor het eerst aan mocht trekken.
Dat was echt feest. Ik was zo wijs met dit jasje. Zelf uitgezocht, bij V&D!

Was dat bij jou ook zo? Had jij ook zo’n vast moment in het jaar dat er iets nieuws moest zijn?
Daar ben ik benieuwd naar, laat het mij weten!

 

 

Dress & !mpress smaakt naar meer, dus 12 mei weer!

3 maart 2016 workshop Dress & !mpress

Op donderdag 3 maart was het zover: de eerste Dress & !mpress ging van start. Trots ben ik met de eerste zeven deelnemers die bij Joinn! neerstreken. Een workshop over hoe je meer indruk kunt maken met jouw persoonlijkheid. Over wie je bent (identitiet) en wat je zou willen uitstralen (imago). How to dress & !mpress dus.

Het smaakt naar meer en daarom is er op woensdagavond 12 mei weer een Dress & !mpress. Voor aanmelden en meer info klik hier.

 

 

Haas(t)je-repje!

1 bijenkorf
Gisteren was ik bij de Bijenkorf in Utrecht en tot mijn verrassing hebben ze daar nu een actie 20% korting op bijna alle merken. Tot en met 2e Paasdag dus als je opschiet ben je nog op tijd om voor jezelf of iemand anders iets moois te kopen. Wat dacht je van

  • a marlies dekkers                                 heerlijke Marlies Dekkers lingerie die, wat ik ook pas, altijd het mooist zit of
  • 1 seafolly  kleurrijke, aparte Seafolly badmode from Australia of
  • 1 chanel           een heerlijk eau de parfum (mijn lievenlings) bijvoorbeeld Chance van Chanel.

Was je nog van plan iets moois te kopen bij de Bijenkorf doe het rap ;-).

Aanrader: Cocon

1 diva nadia-midnight-bloom-dress

Ken je de winkel Cocon in Utrecht? Afgelopen maandagavond was ik daar te gast, samen met zo’n 15 collega image-consultants. We kregen o.a. uitleg over de 25 merken jurken die zij daar verkopen in alle kleuren en maten. Van casual tot zeer feestelijk. Voor je werk of voor een gala. De dames van Cocon, met eigenaresse Neeltje voorop, helpen je met plezier èn vakkennis aan de perfecte jurk voor iedere gelegenheid.

Ik heb zo’n jurkje gescoord (in een andere kleurstelling). Hij zit geweldig mooi, wat een pasvorm en kwaliteit. Een aanrader!

 

Op de agenda

1 kisamova

Op 31 maart a.s. organiseert Kisamova in Houten hun eerste modeshow in de winkel. Kisamova is een fashion boutique met een mix van de musthaves van het seizoen en de onmisbare basics voor je garderobe. Om 19.30 uur gaan de deuren open. Je wordt verwelkomd met een heerlijk glas bubbels. En zoals bij elke ‘echte’ modeshow ontvang je ook hier een goodiebag.
Oja, ik ben lady-speaker! Dus graag tot de 31e.

Mode is nog nooit zo leuk geweest!!  Kom je ook? Meld je aan via deze link.

1 ladies night

Vrijdagavond 1 april sta ik op de Ladies Night bij kapsalon Lekker Haar in Houten. Klanten worden verwend met een heerlijk avondje vol leuks. Denk hierbij aan een miniworkshop ‘creëer je eigen feestkapsel’, voeding, beauty, imago-tips van mij, modeshow van XPC, kunst en frutsels voor in huis.

Volledig verzorgd met een hapje en drankje en leuke goodies. De avond start om 19.00 uur en eindigt rond 21.00 uur.Meld je aan via deze link.

 

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *