Ken jij of ben jij die vrouw die de hele week druk is met werk en alle ballen in de lucht houdt? Ben jij ook die vrouw die ongemerkt het verschil maakt en voelt dat je heel veel potentie in je hebt maar je veel te bescheiden opstelt? Tja, en zo hou je jezelf klein.

Christianne: ‘Al jaren besteed ik aandacht aan verzorgde kleding. Ik ben geen stijlicoon en in mijn werkkring is kleding en hoe je er uitziet niet heel erg belangrijk… dacht ik.

Toen ik Hildy ontmoette en haar zag stralen in kleding die bij haar past, vroeg ik haar hoe ze dat deed en zij verwees mij naar Lisette. Zonder Lisette persoonlijk te ontmoeten heb ik ingetekend voor het programma ‘Succes laat je zien!’.

De juiste stijl ondersteunt en versterkt mijn professionaliteit. ‘

Hoe ga jij jezelf krachtiger voelen? Je kwaliteit en expertise zichtbaar maken zodat je laat zien waar je voor staat? Professioneel overkomen en tegelijkertijd je helemaal fantastisch voelen in de kleding die je draagt. Zorgeloos over je garderobe want die is op orde. Hebben wij samen voor elkaar gekregen. Je wordt opgemerkt, op waarde geschat en je straalt ambitie en groei uit.

Yes!

Dit is het moment om plannen te maken voor 2021.  Voel jij een diep verlangen om jezelf volgend jaar beter op de kaart te zetten? Meld je dan nu aan voor het programma ‘Succes laat je zien!’. Dit programma met mijn persoonlijke begeleiding start weer in januari 2021 (in groepjes van 2). Hier lees je er meer over.

Of neem gerust contact met me op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. Ik ben bereikbaar via een reply op deze mail of je belt 06 1259 1727


Inspiratie om moeiteloos een nieuwe look te creëren

Heb jij dat ook? Dat je je eigen kleding als vanzelf anders gaat combineren wanneer je nieuwe schoenen koopt? Als deze echt anders zijn dan wat je al had dan zie je opeens allemaal nieuwe mogelijkheden. Zo ook toen ik deze stoere stappers kocht.

Ik ben een fan van witte sneakers. Ik vind dat zo fris staan bij mijn outfits. Ik draag namelijk altijd een wit t-shirt of topje.  Zo’n wit randje of stukje stof geeft mij een frisse uitstraling, het past in mijn palet van koele, niet te diepe, frisse kleuren.

Maar die sneakers draag ik de hele zomer al dus om daar dan ook de hele winter weer mee te gaan lopen daar had ik niet veel zin in.

Cowboylaarsjes, die zouden het helemaal zijn dit seizoen dus dat leek mij een leuke variant op het schoenen-thema. Verschillende modellen en merken gepast. Diverse kleuren en soorten hakken, puntneus dat zo wie zo.  Maar ik werd niet echt enthousiast van wat ik zag. Ik miste iets.

En dat bleek het frisse te zijn, wit, lekker.


En toen vond ik deze stappers. Dacht dat het veel te grof voor me zou zijn maar ik heb ze toch aangepast.  Dat moet je zo wie zo doen hè, even passen

Ik was aangenaam verrast door wat ik zag.  Ze waren stoer maar door de witte kleur helemaal ‘me’.  Fris, sportief, stoer en nee, niet heel vrouwelijk (ha ha! ) Ik heb ze gekocht en draag ze met heel veel plezier. Als ik boodschappen ga doen maar ook als ik een werkdag heb zonder klantafspraken.

En dan ga je ineens allemaal andere combinaties zien in je eigen kledingkast.  Kleding krijgt een andere uitstraling wanneer je er heel andere schoenen bij draagt. Herken je dat?

Ik draag ze alleen bij een broek, niet bij een rok of jurk. Dat is niet mijn stijl. Daar vind ik ze te lomp voor. Maar verder: helemaal blij mee!

Verder staan er zwarte elegante enkellaarsjes met een super smalle hak in mijn kast

die ik juist weer wel draag bij een jurk, maar zeker ook bij een jeans.

Alle sets in  combinatie met dit laarsje krijgen dan weer een compleet andere uitstraling. Fijntjes, elegant, vrouwelijk en zelfs een tikkie chique, net hoe je het combineert.

Een mooie 3e stijl schoen in dit rijtje zou deze pump zijn.


Dit is namelijk ongeveer dezelfde kleur als mijn haar. Deze combinatie (haarkleur / schoenkleur) zorgt voor herhaling van top tot teen.  Iedere combinatie is in balans wanneer ik deze kleur pump draag.  Haha, dat wordt shoppen!  In de sale kan ik vast nog wel zo’n paar op de kop tikken.  En ik heb hier weer jaren plezier van, ook in de zomer. Want deze pump never goes out of style!