Afgelopen zaterdag heb ik gewinkeld in Utrecht en ik was zeker niet de enige. Je kon over de hoofden lopen,  zo druk heb ik het in tijden niet meer gezien! Heerlijk zonnig weer, kooplustig publiek, overvolle winkels en rijen bij de paskamers.

Kleding kijken is en blijft leuk (vind ik) maar passen wordt zo een hele toestand. Ik ontdekte dat winkels gewoon de spiegel uit de paskamers halen!  Dan moet je wel naar buiten komen om te kijken hoe je nieuwe aanwinst staat. Onder toeziend oog van alle wachtenden……Dan toch maar on-line shoppen? 

Twijfel …  Ik zie dames ronddraaien voor de spiegel, ze kijken vertwijfeld en vragen zich af wat ze ervan denken moeten. Staat deze kleur mij wel? En dit model? Vind ik dit eigenlijk wel leuk?

Twijfelen hoeft niet meer, ColourBusiness leert je precies wat past bij jou en je figuur, je imago en je portemonnee. Uiteindelijk ben jij de enige die weet of je je er ook mooi in gaat voelen. 

Maxi-dress! Wat ik helemaal geweldig vind deze zomer is de maxi-dress. Gut, wat staat dat prachtig! Voor een feest, voor naar het strand, lekker bij een BBQ feestje of gewoon wanneer jij er zin in hebt!  Bijvoorbeeld na een zonovergoten dag, wanneer je huid gloeit en je lijf eigenlijk even geen strakke kleding kan verdragen, trek je je maxi-dress aan. Je bruine schouders komen er prachtig in uit, tijdens het lopen worden je benen sexy maar beschaafd zichtbaar. Voel je de stof langs je benen strijken? Hebben!

Voor iedere vrouw en elk figuur is er een heerlijke jurk. Mijn advies: gun jezelf ten minste één maxi-dress deze zomer, keuze te over! In het juiste model oog je lang en slank, zie je geen buikje of love-handels, voel je je mooi en vrouwelijk. Do I need to say more? 😉

  


                     

Met hakken geef je er in een handomdraai een feestelijke look aan. Met slippertjes en een leuke beachproof tas heb je al gauw de perfecte zomerse outfit aan en zie je er top uit. Bij een basic, effen exemplaar kies je voor een mooie statement-ketting, een paar grote oorbellen of een zomerse hoed om het geheel af te maken. Kies je voor een printje dan hoef je er vrijwel niets meer aan toe te voegen.

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *