Op de eerste plaats een hartelijk welkom aan ruim 200 nieuwe lezers naar aanleiding van het presenteren van mijn e-book. Super leuk dat je interesse hebt in het creëren van een heerlijke garderobe en de eerste stap hebt gezet na het downloaden van het 10-stappenplan: het opruimen van je kledingkast. Is het je gelukt wat orde te scheppen?

Ruim twee weken voor Kerst zijn we volop bezig met de voorbereidingen. Daar hoort ook onze Kerst-outfit bij. Wat voor Kerst- ‘vrouw’ ben jij? Hou jij wel van een feestje tijdens de Kerstdagen of kruip je liever op de bank met een boek? Kies je met zorg een feestelijke outfit of hou je het bij gemakkelijk en moet het vooral lekker zitten. Welk type jij ook bent, geniet van deze bijzondere maand!

Had jij vorig jaar bij de start van het nieuwe jaar grootse plannen voor 2014? En, heb je ze kunnen verwezenlijken? Of is het jaar omgevlogen en is het bij plannen gebleven?
Bedenk dan: er is iedere dag, ieder jaar, een nieuwe kans om opnieuw te beginnen en het anders aan te pakken. Lekker aan de slag!


Help, mijn figuur is veranderd!  

Is jouw lichaamsvorm veranderd door bijvoorbeeld zwangerschap, de overgang, ziekte of ben je vele kilo’s kwijt? 

Voel jij je erg onzeker met dit andere figuur, heb je twijfels, ben je niet gelukkig met je spiegelbeeld of  voel je je niet mooi?
 
Baal jij ervan hoe je jezelf ziet en voelt?
 
Binnenkort start ik met een mooi programma om onzekerheid, twijfel en afkeuring letterlijk te lijf te gaan.Hierover spoedig meer. Ik help je heel graag.


Wat trek jij aan?

Vandaag geef ik tips en voorbeelden voor de feestdagen waar je direct je voordeel mee kunt doen. De feestdagen staan voor de deur, december is zo’n bijzondere maand. Of je nu feestelijk of comfortabel tevoorschijn wilt komen: kies waarin jij je mooi voelt en geniet van de feestdagen!

Aansluitend jurkje, met een feestelijk kort jasje en flinke hakken. Stijlvol, lady-like en  feestelijk. Dit draag je graag wanneer je blij bent met je taille, decolleté en benen 🙂

Prachtig voor vrouwen die stralen in lichte tinten. Deze jurk staat je ook geweldig  wanneer je stevige benen hebt en/of je  buikje wilt camoufleren. Kies een kort vestje of jasje om stijlvol aan het Kerstdiner te verschijnen.

Voor een vrouwelijk-stoere kerst met een tikkie ‘Rock & Roll’ kies je voor dit leren jasje, strakke rokje en pumps met ultradunne hak. Heel stijlvol, feestelijk, vrouwelijk en toch Stoer met een hoofdletter S. Strakke rokjes staan erg mooi bij slanke of dunne benen.

Een heerlijk zachte omslag-doek-sjaal staat stijlvol en geeft je warmtewanneer je het koud hebt in je feestelijke jurkje…

Een wollen jurkje staat vrouwelijk en classy en zit natuurlijk veel comfortabelerdan een strakke jurk of rok. Test wel even of de wol niet kriebelt. Heerlijk warm met col. Fijn toch?


Rustig avondje in het verschiet? Vis je Uggs onder de kapstok vandaan, trek ze lekker aan en geniet van het comfort, de zachtheid en het gemak. Het is de decembermaand, zorg goed voor jezelf!

Pak een warme plaid, installeer jezelf op de bank met wat lekkers en een goed boek en laat het allemaal lekker over je heenkomen. Maar bovenal genieten van het leven en van elkaar. Krijg je er al zin in?


Geniet van de voorbereiding en de aanloop naar de feestdagen! 

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *