Ik durf nu meer, je hebt me laten zien dat je alle kleur- en stijlregels niet allemaal naar de letter hoeft te nemen, dat het best wat losser mag, en ik ben daar erg blij mee. Het samen kleding kopen met iemand “die er verstand van heeft” is heerlijk. Ik kan heel erg kritisch zijn, te kritisch denk ik. Je hebt me geholpen te kijken of het goed genoeg is in plaats van helemaal perfect. Dat maakt het winkelen een stuk makkelijker en ook leuker.

3x is scheepsrecht. Al twee keer eerder heb ik een kleurenanalyse en kledingadvies gehad maar dat heeft eerder averechts geholpen. Ik werd er onzeker van in plaats dat het mij zelfvertrouwen gaf. Wat ik heel fijn vind van Lisette is dat ze geduldig is. Ik kan heel zenuwachtig worden als ik het idee heb dat iemand vind dat ik te veel aarzel of niet kan kiezen (ik kan soms niet zo snel beslissen) . Zij geeft advies maar laat de keuze wel aan mij en ze pusht me niet in een bepaalde richting. Dat heb ik als heel fijn ervaren, het stelde mij op mijn gemak.

Samen met Lisette heb ik mijn kledingkast doorgenomen, heel veel gepast en doorgesproken. Zij gaf kledingadvies en combinatietips. Aansluitend hebben we drie uur gewinkeld. Ik vond het een leuke dag, heb er dagenlang van nagenoten en ik heb er veel van geleerd.

Naast de kleding die we hebben gekocht –  veel meer dan ik had verwacht – heb ik nu ook meer plezier van de kleren die ik al had doordat ik een en ander net even anders draag, zoals je me hebt laten zien. Ook de schoenen die ik al bijna op marktplaats had gezet omdat ik dacht dat ze me niet stonden, draag ik nu met plezier. Tel uit je winst!

Ik heb letterlijk geshopt in mijn eigen kledingkast, heb er voor mijn gevoel kledingstukken en schoenen erbij doordat ik ze weer ben gaan dragen. En ik vind het leuk dat ik de stijl, waarvan ik dacht dat ik die beter niet meer kon dragen, juist heel goed bij me blijkt te passen en dat ik dat bepaalde jurkjes vooral moet dragen. Dit geeft mij veel zelfvertrouwen.

Nogmaals bedankt voor alle hulp en adviezen en voor de leuke dag!

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *