Op een zonnige zondag in februari reis ik af naar het stoere Rotterdam. Samen met mijn vriendin en collega Monique ga ik een visagie workshop volgen en we hebben er veel zin in. Twintig jaar geleden volgde ik mijn eerste visagie-opleiding en sindsdien lopen make-up en mooi-maken als een rode draad door mijn leven. Ik ben benieuwd of ik vandaag nog iets nieuws leer.

In een gigantisch pand zien we vitrines vol nagellak, foundations en ander moois.

Er zijn maar liefst vier workshopruimtes die wachten op gretige dames die alles willen leren over de magie van make-up.

witte werkruimte

Stap voor stap neemt een leuke, enthousiaste visagiste ons bij de hand met als resultaat tien mooi opgemaakte dames. En we doen alles zelf hè, zij doet het voor en wij doen het na. Niks nieuws onder de zon maar ik ontdek iets bij mezelf.

20170216_111926

Training

Na die workshop volgen nog twee trainingen bij mijn leverancier Haparko. Bij hen koop ik de heerlijke Malu Wilz make-up waarmee ik iedere vrouw een mooie uitstraling geef. Ik ben verrast door het effect van een nieuwe foundation en camouflage product waarmee kringen onder de ogen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Een ouder wordende huid die vlekjes en schaduw vertoont krijgt een supergezonde uitstraling.

Ik neem al dat moois mee naar huis, inclusief nieuwe glossy sticks voor de lippen, een high-lighter en producten voor ‘strobing & contouring’. Ik weet het zeker, hier wil ik veel meer mee gaan doen. Workshops, laagdrempelig, zodat iedere vrouw zich weer mooi en jonger voelt wanneer zij in de spiegel kijkt. En ik ga vloggen, filmpjes on-line waarin ik stap voor stap laat zien wat de 50+ vrouw nodig heeft en waar zij heel blij van wordt.

Lisette en Monique

Dit vind ik niet zomaar leuk, dit is fantastisch!
In mijn vak als imago styliste ben ik altijd bezig met het creëren van jouw mooiste versie. Wie ben je en wat wil je uitstralen. Wat gaat nog niet naar wens en hoe kun je het vanaf nu beter doen zodat je het gewenste resultaat bereikt. Met kleuren en kleding gaan we aan de slag en ik rond het altijd af met een mooie dag make-up.

Die make-up, daar maakte ik nooit zo’n ophef van.

Voor mij hoort dat erbij en dat zeg ik dan ook. Als mijn klant aangeeft dat zij nooit make-up gebruikt of er niet zo van houdt dan zeg ik: ‘maar we doen het lekker toch want dit is de kers op de taart. Het is niet moeilijk, je moet alleen goed weten welke producten je nodig hebt om er fris en gezond uit te zien. We kiezen de kleuren die perfect bij je passen, het resultaat zal je verrassen’. En dat doet ’t. Iedere keer weer, bij alle vrouwen. Bij iedereen, niemand uitgezonderd.

Mooi

Mijn dienst biedt alles om er mooier uit te zien. Door je kleurgebruik drastisch aan te pakken, veel selectiever je kleding te kiezen en make-up te gebruiken omdat je het dubbel en dwars waard bent om je iedere dag mooi te voelen. Je ziet er tien jaar jonger uit, je jeugdige uitstraling komt terug en ik leer je met liefde hoe je dat voor elkaar krijgt. 

duo contouring kit luminizing skin highlighter premium face brush

Dit wilde ik even kwijt. Volgende keer zoom ik in op een mooi product en de nieuwe mode voor het voorjaar. Ik kan niet wachten!

Ik hoor graag van je hoe jij het ervaart dat je uitstraling verandert nu je ouder wordt.
Lisette

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *