‘Mannen komen vaak om dezelfde reden als vrouwen: er jonger uitzien!’

Dit stond recent in het AD. Een artikel over plastisch chirurg Jacques van der Meulen (werkzaam bij Velthuis kliniek). Het  bedrijf zag de afgelopen tien jaar het aantal mannelijke klanten stijgen van 700 naar 2300 per jaar.

Mannen van middelbare leeftijd die zich wat ongemakkelijk beginnen te voelen tussen jonge, hippe collega’s kloppen bij hem aan, schrijft hij. Ze vinden het niet erg om ouder te worden maar willen er niet moe of afgetobd uitzien. En daardoor misschien ook als minder capabel gezien worden. Ze kiezen massaal voor een ooglidcorrectie.

Je gezicht en je uitstraling spelen een grote rol bij de indruk die je maakt en hoe je overkomt.  Dan kan je zeker baat hebben bij een ooglidcorrectie. Maar het hoeft niet. Je kan namelijk ook werk gaan maken van je kledingstijl en gehele persoonlijke presentatie!

Uiteraard zorgt een ooglidcorrectie voor een frisse oogopslag, maar er is meer. De juiste kledingstijl laat je er jaren jonger uitzien en geeft je weer die frisse, eigentijdse en succesvolle uitstraling. Daarom vinden ook steeds meer mannen de weg naar ColourBusiness.

  • Vind jij het interessant om te zien wat het effect is van een andere manier van kleden en combineren?
  • Hoe een bepaalde kleur of combinatie van kleuren je er jaren jonger uit laat zien?
  • Of dat je uitstraling zo verandert dat je meer leiderschap uitdraagt? 


Begin mei
starten twee mannen (beiden ondernemer en begin vijftig) met het programma Succes laat je zien! Omdat ze veel meer willen weten over stijl, een positieve verandering willen met blijvend resultaat en daarbij persoonlijk gedurende drie maanden begeleid willen worden. Ik vind het geweldig!

Ken jij (of ben jij) die man die er regelmatig ietwat afgetobd uitziet? Of die een jonge en frisse uitstraling wenst? Persoonlijke kwaliteiten zichtbaar wil maken en meer leiderschap wil uitdragen?

Check deze pagina voor meer informatie of meld je nu aan via e-mail of telefoon. Dan spreek ik je snel.

Lisette

 

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *