Gelukkig & gezond 2016!

Na heerlijke feestdagen, lekker eten en gezellige wijntjes is het weer Business as usual! Ook fijn om volop aan de slag te gaan. Hoe is dat voor jou?

Graag geef ik je drie handige, waardevolle tips die je direct kunt inzetten.

Ik ben namelijk de afgelopen weken meer dan ooit aan het winkelen geweest voor en met klanten. Enorm fijn om deze vrouwen te kunnen helpen met kleding die qua kleur, model en stijl helemaal past bij wat zij nodig hebben. Voor de één is dat meer pit en sprankeling, voor de ander meer professionaliteit en een volwassen uitstraling.

Hierbij mijn drie tips:

1. Doe je huiswerk. Kijk de dag vóór je gaat shoppen even op de website van drie winkels. In Utrecht zijn mijn favorieten momenteel die van De Bijenkorf, Manfield en Steps. Zo heb je een beeld van het aanbod, je wordt geïnspireerd door de diverse merken waardoor je gerichter kunt shoppen. 

2. Kies je lieveling. Kijk thuis in je kast wat je graag draagt. Kies bij dit kledingstuk een nieuw item zodat je het ook op een andere manier kunt dragen. Bijvoorbeeld een nieuwe rok of juist een nieuw jasje. Of een paar nieuwe schoenen, die maken je outfit geschikt voor een heel andere gelegenheid.

3. Eén laagje. Draag, wanneer je gaat winkelen, kleding die gemakkelijk aan en uit kan (handig wanneer je veel moet passen) en waarin je je mooi voelt. Niets vervelender dan jezelf vaak in spiegels zien en dan denken !%$#sh?*&. Draag schoenen waarop je een paar uur kunt lopen (haha, top-tip voor mijzelf, ik liep op hoooooge hakken) en neem een panty mee of trek deze aan zodat jurkjes elegant staan in plaats van …….

Denk jij:

  • ik hou helemaal niet van winkelen
  • ik kan niets vinden
  • ik weet niet waar ik moet beginnen of
  • ik heb geen tijd?

Laat mij je helpen! Met het kiezen, vinden, kopen en combineren van jouw kleding. Bel of mail gerust.

 Margo voor eigen kloffie 2    Margo met sjaal 2


Personal shopping

Dit is Margo (47), zij woont al ruim twintig jaar in Australië en is nu voor één jaar werkzaam in the UK. Dat betekent een ander klimaat, een andere cultuur en een andere stijl van kleden. Nog een verschil: gaf zij eerst leiding aan een team waar zij de jongste was, nu zijn al haar medewerkers jonger dan zij! We gingen samen winkelen en bij alle aankopen hebben we rekening gehouden met bovenstaande aandachtspunten en het door haar gewenste imago. Een leuke uitdaging, met een erg tevreden resultaat.

Volgende keer lees je hier over onze shopsessie. Wie, wat, waar en hoe geweldig zij geslaagd is.

Hartelijke groet en graag tot over twee weken.
Lisette

   DSC_1120 klein zachte hoeken        

https://colourbusiness.nl
lisette@colourbusiness.nl – Telefoon 06 1259 1727 – HOUTEN

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *