Voor wie niet in het zwart gekleed wil gaan deze Kerst heb ik twee sets samengesteld in andere mooie tinten: chique blauw en stijlvol licht.

collage-2015-12-08 blauw2
Eén jurkje in diep blauw op verschillende manieren te dragen. Chique en feestelijk met pumps of een elegant enkellaarsje en een zacht, wollig jasje.
Of comfortabel maar wel vrouwelijk met een plat schoentje en een lekker warm vest. Of met zo’n hippe veterschoen, helemaal van nu. Zo draag je je feestelijke jurkje op verschillende kleedmomenten.

collage-2015-12-08 licht

Bestaat jouw kleurenpalet uit lichte kleurcombinaties? Ben jij een zomertype? Licht-gedempt? Dan staan lichte kleuren je prachtig! Zwart of donkerblauw zijn qua kleur te zwaar voor je. Wat vind je van deze set? Alles in lichte tinten combineren zie je veel dit seizoen. Dit vrouwelijke jurkje combineer je met een prachtig lang vest of kittig kort jasje.

De mooie slangenprint pump staat er geweldig bij. De suède pump rechts heeft een comfortabele hak waardoor je er langer op kunt dansen of lopen. Wil je echt feestelijk en super-vrouwelijk voor de dag komen dan is de metalliclook pump een echte eye-catcher. Wil je de verkoopadressen weten? Mail mij even.

Wil je niet misgrijpen?

Dit is een goed moment om je garderobe aan te vullen. De meeste winkels zijn begonnen met afprijzen maar de keuze is nog reuze ;-). Vind jij het fijn om ruim voor de feestdagen je kleding op orde te hebben? Maar zie je op tegen het shoppen? Oeverloos winkel in en uit en uiteindelijk nog niet kunnen vinden wat je zoekt of überhaupt niet weten waarnaar je op zoek bent?

Ik kan je helpen. Ik heb nog enkele dagdelen beschikbaar tot de Kerst om met je mee te gaan winkelen.

Heb je nog make-up nodig?

Heb jij bij mij make-up aangeschaft en is het bijna op? Check even of je genoeg hebt voor de komende weken en feestdagen. Zo niet, bestel vóór maandag 14 december a.s. dan heb je het eind volgende week in huis. Foundation, lippenstift en rouge geven je een stralende look!

Wil jij dit ook?

Ben jij op zoek naar een outfit voor je werk of de feestdagen die fijn zit en waarin je je mooi voelt? Wil jij je eigen stijl ontdekken of ben je toe aan een compleet nieuwe garderobe? Bij ColourBusiness ben je aan het juiste adres wanneer je wilt ontdekken wat jouw kleuren zijn, welke stijl de jouwe is.

Ik neem de stress weg, kijk met je mee, help je kiezen, geef adviezen, laat zien wat goed bij je past en waarom. Met als resultaat dat je weer blij wordt van je spiegelbeeld én de inhoud van je kledingkast. Ben jij mooi op tijd klaar voor de feestdagen. Dat is relaxed!
Dan moet je wel nu bellen 06 1259 1727 of mailen want vol = vol.


 

animaatjes-cadeaus-53913 Het ultieme KerstKado…

Wil je dit jaar een kado waar jij echt heel blij van wordt? Exclusief voor jou? Vraag dan een persoonlijke styling-sessie van ColourBusiness kado voor Kerst.  Een shopsessie inclusief persoonlijke kleur- en stijltips. Dit jaar nog voor de prijs van € 179,-.
Bel of mail mij voor een feestelijke kadobon.

Dan wordt het gegarandeerd een stijlvol 2016!

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *