najaar 2016 mode

In de huidige markt, het enorme aanbod en de trends die zich in razendsnel tempo vernieuwen is het hebben en houden van een eigen stijl je redding.

Je eigen stijl geeft je focus op wat voor jou werkt. Je weet waar je van houdt en de rest kun je laten voor wat het is. Zo voorkom je dat je klakkeloos de trends volgt terwijl je toch stijlvol en eigentijds gekleed gaat.  

Je weet welke kleuren je goed staan. Dit is je basis waarmee je nieuwe kleurcombinaties maakt die passen bij de look van het komende seizoen.

Hoe helderder jij voor ogen hebt wat jouw stijl is, des te beter bouw je aan een garderobe waar je lang plezier van hebt. Dan maak je bewuste keuzes die goed voelen en passen bij wie je bent en wat je wilt uitdragen.  

Het is best moeilijk een eigen stijl goed te definiëren. Veel factoren spelen hierbij een rol en zelf heb je hier niet altijd zicht op. Slechts 11% van de vrouwen volgt de mode op de voet. Dan rest 89% die dat anders in wil vullen. Deze vrouwen hechten meer waarde aan de kleuren, dessins en vormen die echt bij haar passen. Eigen. Persoonlijk. Uniek. Krachtig.

Ik help je graag met deze ontdekkingstocht. Wanneer we samenwerken kan ik alvast keuzes maken voor jou omdat ik weet wat jij nodig hebt en waar jij gelukkig van wordt. Dat bespaart je enorm veel tijd en geld.

Duurzaamheid. De keuze voor prachtige materialen, een mooie stof, iets wat heel mooi gemaakt is. Kleuren die je flatteren, eenvoud maar mooi met de perfecte schoen of laars. Of alles in één kleur en dan nagellak en schoenen in een accentkleur. Zo wordt je stijl bijzonder en tegelijkertijd voelt hij vertrouwd. Dit ben jij.

Je eigen stijl vormgeven, jezelf branden. Dat geeft zelfvertrouwen, plezier en zet je in je kracht. Zo werkt het.

Wil jij dit ook leren? Dan ga ik graag met je in gesprek! Bel 06 1259 1727 of mail lisette@colourbusiness.nl. Lees meer…

Trend-tips

Ruiten:

langzaam maar zeker gaan bloemenprints plaats maken voor iets nieuws. Ruitmotieven zien we overal.

ruit-ponchoruit-sjaal

Col en hoge halslijn:

jurkjes met een col en coltruien zijn comfortabel, lekker warm en heel modieus. Maar niet voor iedere vrouw is dit een look die je ook mooi staat. Wanneer draag je geen col? Wanneer je een korte hals hebt of een zware boezem.

hoge-halslijnelegant-en-stijlvol-de-col

Oversized of aansluitend:

oversized blazers en jassen, wijdvallende jurkjes die een meer mannelijk silhouet  geven gaan we overduidelijk zien het komende seizoen. Iets voor jou of juist niet? Wanneer je taille jouw grote pluspunt is kies je niet voor deze trend. Ik kan nauwelijks leuke afbeeldingen daarvan vinden. Mijn motto: kies voor een superjurkje waarin jij je geweldig voelt.

grote-ruit  blok-phase-eightcoljurkje

Schoenen:

hebben we de afgelopen jaren lekker geïnvesteerd in enkellaarsjes, zijn de lange laarzen weer helemaal terug van weggeweest. En de platte veterschoen. Kies jouw favoriet.

lichte-laarsblauw-enkellaarsje  enkel-printveterschoen

Kleuren

pantone-kleuren-2016-2017

Dit is een overzicht van de kleuren die je dit najaar/winter-seizoen overal gaat zien. Wat ontbreekt in dit overzichtje zijn de neutrale kleuren zwart, antraciet, donkerblauw en daar hangen de winkels weer vol mee…..

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *