Relax

Kledingadvies voor op vakantie. Tips om er op je vakantie top uit te zien!

De vakantie staat voor de deur en we hebben nog heel veel zonuren en mooie, warme dagen tegoed. Nog wat tips van mij voordat je je koffer sluit. Sla je slag in de Sale want er is nog genoeg moois te koop.


Dit is echt iets voor jou!

De Maxi-dress

zwart wit halter maxi dress

1. Het blijft de absolute must-have voor je vakantie, zo’n luchtige maxi-dress die lekker om je zongebruinde benen wappert. De uitgesproken print staat je prachtig wanneer heldere kleuren je flatteren. Naast dat het heerlijk zit zie je er ook nog eens stijlvol en elegant uit!

De Hoed

blouse hoed en shortje

2. Een hoed om je haar, ogen en gezicht te beschermen tegen de zon. Wat een zonnebril niet kan (de zonnestralen van bovenaf tegenhouden) kan een hoed wel. Lezen in de zon gaat ook een stuk beter met zo’n heerlijke hoed, pet of klep op je hoofd. Een dun katoenen jeansblouse trek je gemakkelijk aan wanneer het te koel wordt of juist te heet door de zon. Kort broekje eronder en klaar.

De Witte Jeans

witte jeans roze top

3. Witte jeans met felgekleurde top zonder mouwtjes. Sprankelend wit kleurt prachtig met zowel pastels (lichte lieve kleurtjes) als met zwart en helemaal met een felle heldere kleur. Wit is een echte zomerkleur en heerlijk fris. Rol de pijp iets op en kies voor een sneakertje, sandaaltje, pump of espadrille. Zo creëer je telkens een andere look met dezelfde broek. Instant zomer gevoel voor jou!

Nagels

4. Leef je helemaal uit met nagellak. Van diep rood, warm koraalroze, helder turkoois of coole-taupe: jij mag kiezen. Laat je leiden door je smaak, zomer outfit of kleurenpalet. Een no-go is afgesleten of gebladderde nagellak. Kies voor een gel-lak wanneer je er twee weken geen omkijken naar wilt hebben. Of geef je nagels iedere dag een ander kleurtje! 

Mooie Sandaaltjes

super schattige sandaaltjes

5. Sandaaltjes met blingbling, kraaltjes, pareltjes of andere zomerse versiersels zijn een aanwinst voor je vakantiegarderobe. Ze geven direct een feestelijke look & feel aan je uitstraling. Ook de teennagels zomerstrandproof gelakt: fantastisch! Ready for the summer.


 

Shoppen en thuiskomen met alleen maar toppers.

Ik heb nog enkele dagdelen vrij in mijn agenda voor Personal Shopping sessies. De Sale is begonnen maar er is nog volop keus in de winkels. Juist nu scoor je de mooiste items voor je basisgarderobe. Sla nu je slag, samen met mij!

Geen tijd? Stop met modderen!

Hou je niet van winkelen? Heb je er geen tijd voor? Weet je niet wat mooi bij jou staat of goed bij je past? Kun je überhaupt niets vinden?

Stop met modderen en gun jezelf het gemak en het luxe gevoel van een personal shopper. Het klinkt mega-chique maar het is gewoon heel efficiënt, praktisch, handig en nuttig. We inventariseren wat jij nodig hebt voor je werk en ik ga met je mee. Ik zoek voor jou kleding die past bij je figuur, je stijl, je kleurenpalet en de gelegenheid.

Ik zoek, jij past.
Wij keuren, jij kiest.
Na drie uur zijn we klaar.
Wat vind je daarvan?
Bel nu om een afspraak te maken. Vanaf prijs € 179,-*.

* De prijs verschilt voor klanten en nog-niet-klanten.


 

ForYou Magazine

ForYou artikel for youDeze maand sta ik ik met een artikel in het ForYou magazine. Hier is de link  (ik sta op pagina 25)!

Ik wens je alvast een hele fijne vakantie toe!

 lisette zomer 2Lisette

 zwart wit halter maxi dress

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *