Op deze foto zie je mijn collega/vriendin/’sparringpartner in crime’ Hanneke Bongaarts. Wij hebben afgesproken samen twee uurtjes te werken: aan mijn social media-plan en aan haar mooie make-up look.

Fijn om samen hiermee aan de slag te zijn. Als zelfstandig ondernemer doe je al zoveel in je eentje en zit je zo bovenop je business dat je soms even niet meer weet waar de focus te leggen.

Zo ontstaat het idee Hanneke één van mijn jurkjes aan te trekken en deze met verschillende jasjes telkens een andere uitstraling te geven. Zo wordt één jurkje geschikt voor vier verschillende gelegenheden.En we gaan even live op facebook.

Klik op de foto voor het filmpje…

partners in crime ;-)

Qua kleur scoren zowel het jurkje als de jasjes niet erg hoog voor Hanneke maar wat schetst onze verbazing? Ze zit zo mooi in de make-up dat ze er in zowel het beige met zwarte jurkje top uitziet als ook in alle combi’s die we maken.

Tip: gebruik je make-up iedere dag want dan word je er zo handig mee dat het opmaken steeds sneller gaat 🙂

Make-up les is tevens een onderdeel van mijn programma. Ik leer het je graag en lever jouw top-set make-up er uiteraard bij.

Maar enfin, we gaan even terug naar de foto’s van Hanneke.

  Dit korte, zwarte colbertje geeft het jurkje een pittige en ook zakelijke uitstraling. Door het jasje in de taille te laten eindigen gaat de aandacht naar haar smalle taille in plaats van naar haar iets bredere heupen.

Tip 2 leg het accent op je trots, niet op je probleem.

Hier hebben we gekozen voor een, wederom kort, leren jasje. Dit jasje geeft het geheel een wat stoerdere uitstraling. De mouwen van dit jasje zijn voor Hanneke wat aan de lange kant.

Tip 3: stroop de mouwen op, daarmee verleng je optisch je benen en lijk je langer.  

Ha, heerlijk, een casual, gewassen spijkerjackje. Altijd goed voor een vrijetijd look, gemakkelijk, tijdloos, stoer. Mag niet ontbreken in je kast.

Tip 4: Draag het niet altijd en overal want dat getuigt van weinig creativiteit of gevoel voor stijl.

Deze franjejas ligt al richting de Zak van Max maar hij is nog niet weg. Hij zit namelijk erg lekker zacht maar de kleur flatteert mij niet. Bij Hanneke staat ie geweldig. Licht, ietwat warm van kleur, super vrouwelijk en lekker apart.

Tip 5: je hoeft niet meteen alles weg te kiepen wat je niet meer draagt.

Heeft een kledingstuk iets aparts waardoor je er geen afscheid van kunt nemen? Laat maar lekker hangen. Wat wel weg kan zijn gedateerde modellen rokjes, te korte jurken, jasjes die verwassen of niet meer van deze tijd zijn, de witte legging maar ook de zwarte legging (WEG ERMEE!) en alles waarin jij je niet mooi voelt.

Neem vanavond een duik in jouw kledingkast en kijk wat er allemaal nog voor schatjes in hangen. Draag je ze niet meer? Kies eens voor een ander jasje in plaats van het eeuwige vestje en je ziet er uit als nieuw!

Hangt er in jouw kast niet veel soeps? Mis je combinatie-mogelijkheden? Weet je niet welke kleuren je staan? Geen idee welke stijl de jouwe is? Is winkelen een drama? Stop met tobben, ik help je graag. voor de mogelijkheden of doe in het najaar mee met mijn 6-maanden programma! (Hierover de volgende keer meer).

Groet, Lisette


Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *