logo    Weg met 13 in een dozijn!

Niet echt een eigen stijl en daar ook eigenlijk niet mee zitten.  Dat is wat ik bespeur bij mijn potentiële klant wanneer ik met haar in gesprek ben. Ze koopt meestal kleding die er leuk uitziet ‘op de pop’, lekker comfortabel zit of in haar maat aanwezig is. Het liefst niet te opvallend, vaak 13 in een dozijn.

13 in dozijn

Zonde.

Een beetje doorvragen over waarom ze kiest voor deze methode leert dat ze eigenlijk helemaal niet weet wat bij haar past, wat haar mooi staat, waar zij op moet letten. Daarom koopt ze ‘veel voor weinig’ of weer ongeveer hetzelfde.

Wanneer ik haar vertel dat er mensen zijn die je precies kunnen vertellen welke kleuren echt goed bij je passen, welk model flatteert en dat je zelfs je eigen stijl kunt ontdekken zijn ze uitermate verrast. ‘Het is mijn vak’, zeg ik dan blij :-).

3 schoenen                   karen millen

Wie ben jij? Wat kies jij? Waarin voel jij je mooi?

Goedgekozen items die echt iets toevoegen aan je garderobe geven je uitstraling een boost. Door de kleur, de mooie stof of het ontwerp. Die laten aan de buitenkant zien wij jij van binnen bent of waar jij voor staat. Een combinatie van je identiteit en je imago. Dit geeft positieve energie en dat straal je ook uit! Er is niets mis met een beetje indruk maken.

Wat ik jou gun zijn duidelijke do’s & dont’s:     
–  dit staat je mooi (make-up advies)
–  dit kun je beter niet doen (kledingadvies)
–  kijk, deze kleuren staan je prachtig (kleurenanalyse) en
–  met deze kleuren zie je er eigenlijk niet uit (ja sorry hoor).

Niets fijner dan een nieuwe aankoop waar je echt gelukkig en blij van wordt. Die goed past, mooi staat en waar je lang mee vooruit kunt. Tijdloze basis met eigentijdse toppertjes in kleuren die je opfrissen.

Je hoeft niet helemaal vanaf nul te beginnen, we starten daar waar je nu bent en gaan stap voor stap één en ander opleuken. Vernieuwen . En veranderen.

Ga het ontdekken

Kom ontdekken hoe je het eigenlijk zou willen hebben. Wie ben jij? Hoe zou je gekleed willen gaan? Wat is jouw look & feel?

Vind je dit interessant?

Ben je benieuwd naar jouw weggestopte, ondergesneeuwde ik?

flyer jpg 3 maart

Kom dan naar de workshop Dress & !mpress.

Met je zus, je vriendinnen of collega.
Dress & !mpress is donderdagavond 3 maart a.s. in Houten.
Er zijn nog een paar kaartjes beschikbaar dus reageer NU als je erbij wilt zijn.

Je mag ook een e-mail sturen naar lisette@colourbusiness.nl. Ik zie je graag!

 

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *