Deze pump staat voor mij  symbool voor zelfvertrouwen.
Op dagen dat ik mooie pumps draag in een knal-kleur voel ik mij vrouwelijker, eleganter en succesvoller (zelfs als ze niet zo lekker zitten….).

Je houding is anders wanneer je op hakken loopt dan wanneer je platte schoenen draagt zoals sneakers of laarsjes. Het geeft je gewoon een ander gevoel.

De uitstraling en look & feel  is ook compleet anders. Daar kan je dus mee spelen en variëren naar gelang het doel van de dag.

#personalbranding

Femke en Gerda (zie foto) hebben het ook ervaren.

Zelfvertrouwen is een gevoel.

Zelfvertrouwen geeft je een fijne uitstraling .

Aan meer zelfvertrouwen krijgen kan je werken.

Zelfvertrouwen zou weleens de basis van je levensgeluk kunnen zijn.

Meer zelfvertrouwen krijgen is niet altijd simpel maar wel heel belangrijk. Als je leeft met een gezonde dosis zelfvertrouwen zal het leven gemakkelijker voor je zijn.

Waarom hecht ik veel waarde aan zelfvertrouwen?  

 • met een gezonde portie zelfvertrouwen heb je het gevoel dat je de hele wereld aan kan
 • het doet je inzien en geloven dat je kan bereiken waar je naar verlangt
 • omdat je een positiever zelfbeeld krijgt en tegelijkertijd vriendelijker voor jezelf zal zijn
 • je maakt gemakkelijker contact met mensen die je nog niet kent
 • je durft je leven in eigen hand te nemen zodat je je dromen waar kunt gaan maken.

Zelfvertrouwen draagt bij aan persoonlijk en zakelijk succes. Vanuit mijn expertise op het gebied van personal  branding & -styling mag ik je influisteren dat je persoonlijke presentatie en kledingkeuze enorm kan bijdragen aan een zelfverzekerd gevoel.

De pump komt ook terug op de homepage van mijn website en bij het programma ‘Succes laat je zien!’.

Als voorbeeld neem ik graag mijn ‘guilty pleasure’: het programma Say Yes To The Dress America met Randy Fenoli.

Geweldig vind ik het om te zien hoe de keuze voor dé jurk tot stand komt. Of deze nu $1000 of $ 16.000 kost: er is pas een Yes als alles klopt.

Dé ideale garderobe

De fases die toekomstige bruiden doorlopen bij het kiezen van de ideale bruidsjurk zijn gelijk aan de manier waarop ik mijn klanten leer hoe zij het beste hun ideale garderobe op kunnen bouwen:

 1. Wat je koopt moet voldoen aan (bijna) alle eisen en wensen (dat geldt voor fantastische kleding voor je werk en uiteraard helemaal voor de dress voor de mooiste dag van je leven).
 2. Pas als je het voelt, als je het ziet, als je heel blij wordt van je spiegelbeeld en het kledingstuk bij wijze van spreken niet meer uit wilt trekken: dan is het goed.
 3. Dat zijn aankopen waar je geen spijt van krijgt, lang plezier van gaat hebben en bijdragen aan je succes. En in het geval van de trouwjapon: deze draagt bij aan een oneindig geluksgevoel.

Jong katje

Van Elisabeth Griffioen (de VideoVakvrouw) leerde ik dat je door te denken aan iets liefs (een jong katje, je kind, je lief, een puppy) een zachte glimlach op je gezicht krijgt. Dit geeft je ook een goed gevoel en een mooie uitstraling. Probeer het maar eens. Een eenvoudige tip, maar één die je altijd goed staat.

Dank je wel, wat aardig!

Als je een complimentje krijgt accepteer deze dan met een simpel: ‘Dank je wel, wat aardig!’. En zeg niet: ‘Oh, ja, van de H&M, in de aanbieding’. Een compliment is een kadootje voor je zelfvertrouwen: geniet er met volle teugen van.

Je bent geweldig zoals je bent en dat mag je laten zien! Zolang je maar niet je persoonlijkheid en kwaliteiten verstopt onder een té nonchalante, kleurloze, saaie kledingstijl. Want dan gaat het fout. Kies bewust voor kwaliteit, flair en  het trotse gevoel: ik mag er zijn.

Koop minder | koop mooier

Meer duurzaamheid in je kledingkast krijg je door te kiezen voor:

 • de beste kwaliteit die je je kunt veroorloven
 • enkel kleuren die je flatteren
 • de pasvorm passend bij jouw figuur (en niet bij dat van een ander)
 • je eigen stijl die bijdraagt aan je succes en het succes van je bedrijf.

Zo worden de zakken met kleding die hun weg vinden naar de kringloop steeds leger en het aantal minder. Goed voor het milieu, je portemonnee en je uitstraling. De items in je kledingkast bieden je meer combinatiemogelijkheden en jij krijgt de uitstraling  van de vakvrouw die je  bent.

Show the world your talent!

Zij gingen je voor en hier lees je er meer over.

Zodra de economie na de vakantie weer volop gaat draaien ben jij er klaar voor. Spreekt dit je aan? Voel je dat dit jouw moment is? Dan kan je op korte termijn starten. Meld je hier aan of bel me op (06) 1259 1727 of mail naar lisette@colourbusiness.nl. Ik luister en denk graag met je mee.

Hartelijke groet,
Lisette Goes – Personal brand expert