Op naar de betuwe 

Vorige week had ik een afspraak in de Betuwe. Auto ingeladen, radio aan, lekker op weg. Ik heb er zin in!

Op mij zitten te wachten:
– een hippe oma van 66 met een kek leren rokje, geheel in zwart gekleed, die benieuwd is of dit haar top-kleur is
– een dito dochter die vertelt dat ze altijd dezelfde veilige kleur lipstick kiest en veel blauw draagt en
– een leuke kleindochter van 13 jaar die, hoe slim, nu al wil weten welke kleuren haar mooi staan en welke niet.

  petit four thee in  glas

Onder het genot van een kop lekkere thee en een heerlijke petit-four leg ik uit wat we gaan doen, waarnaar we gaan kijken en wat de voordelen zijn van het hebben van een eigen kleurenpas.

Als je zo jong bent als R. en je krijgt kleedgeld dan wil je dat zo efficiënt mogelijk besteden. Dan is de winterjas die je iedere dag draagt maar je niet flatteert een doorn in het oog. Dan is het truitje dat er in de winkel zo leuk uitzag maar vervolgens in de kast blijft hangen zonde van je geld. Je wilt er iedere dag leuk uitzien en dan moet je even weten wat jou persoonlijk goed kleurt en wat niet.

We laten ons allemaal inspireren door vriendinnen en  het aanbod van bekende modeketens. Wanneer je ontdekt dat niet alles jou mooi staat is het belangrijk en handig om te weten welke kleuren jij vooral moet kiezen om er top uit te zien!

Wat zij geleerd heeft is:
– koele kleuren, gemengd met blauw, staan je prachtig
– felle kleuren staan je minder mooi, ze komen schreeuwerig over, kies voor ton-sur-ton
– lichte kleuren maken je gezichtje flets terwijl je er met donkere kleuren fantastisch uitziet.
Dit is haar persoonlijke kleurenpalet:   koel gedempt van R

Nieuwe combinaties

Ze haalt wat kleding naar beneden en we nemen samen wat vestjes, t-shirts en jasjes onder de loep. Ik leer haar waar ze de volgende keer op kan letten zodat ze iedere keer weer superblij is met haar nieuwe kleren. Hier een ander shirtje onder en daar een nieuwe sjaal bij en zo creëren we samen combinaties die haar super staan.  Met wat rouge en lipgloss in haar topkleur kan ze zo door naar een fotoshoot!

Heerlijk winterjack met imitatiebontkraag voor meisjesroze hemdje leuk onder een vestjepaars vestjeblous roze blauwzwart grijs truitjezwart vestjesweater blauw

Volgende keer vertel ik je over de analyse van haar moeder en oma.

Wil jij ook meer halen uit je kleedgeld?
Wil jij ook betere keuzes kunnen maken in de winkel?
Wil jij er ook iedere dag leuk uitzien en belangrijker nog: je mooi voelen?

Doe dan samen met je moeder, oma of andere vriendinnen een kleurenanalyse. Je gaat er jaren plezier van hebben en heel veel geld besparen. Miskopen? Dat is toch niet meer van deze tijd!

Een persoonlijke kleurenanalyse inclusief kort make-up advies is er al vanaf € 97,- per persoon. Een workshop vanaf 5 personen al voor € 50,- per persoon. Om honderden euro’s te kunnen besparen een bescheiden investering in jezelf. Gun jezelf of je kind zo’n geweldig kado. Voor meer informatie of om een afspraak te maken kun je bellen of mailen met Lisette van ColourBusiness.

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *