Recent heb ik met een aantal klanten mogen winkelen in Utrecht. Onder het genot van een lekkere koffie bij De Bijenkorf, waar we hadden afgesproken, namen we het verlanglijstje door. Dat varieerde bij de één van een feestelijke outfit tot enkele casual sets bij de ander. Inclusief schoenen! De sessies waren inspirerend, gezellig en zeer succesvol. Een mix van de reacties van Tineke, Pauline, Mary en Marjan!

collage-2015-11-11

Hoe heb je het ervaren dat Lisette met je gewinkeld heeft?

 • Lisette, bij jou voel ik dat je eerlijk bent en precies weet wat ik wel en niet moet doen. Je kijkt ook naar mijn reactie als ik iets aantrek. Prima, want zo zie jij direct wat ik er zelf van vind.
 • Wat een heerlijke dag! Ben moe, maar blij en tevreden. Wat een mooie spullen. Dank voor je enthousiasme en steun.
 • Ik heb enorm genoten van je respectvolle manier van helpen bij het shoppen. Kleding kopen vind ik heel lastig en je hebt me zo snel en zo supergoed geholpen.
 • Het samen winkelen gaf me nieuwe inzichten. Heel bijzonder ook om zo het middelpunt van aandacht te zijn, dat er iemand voor jou op zoek gaat naar kleding die bij mij past. Echt een cadeautje aan mezelf!

Wat is het voordeel wanneer Lisette met je mee  gaat winkelen?

 • Lisette weet wat mijn stijl is en zij weet ook direct waar we moeten zoeken. Zij kent mijn kleurpalet en zoekt wat daarbij en bij mijn stijl  past.
 • Ik hoef niet steeds uit de paskamer als iets qua maat of stijl niet goed is, want zij regelt het!
 • Ik ben heel blij met de kekke jurkjes, de jas en de supergave schoenen!
 • Goed om een keer te zien hoe Lisette naar kleding kijkt waar zij op let. Heerlijk dat er iemand voor je op zoek gaat die verstand heeft van alle zaken! en met combinaties komt die ik zelf niet bedenk.

Wat is het tot nu toe behaalde resultaat?

 • Stapsgewijs wordt mijn garderobe compleet en past veel bij elkaar. Dank voor de gezellige, leerzame middag!!!
 • Inzicht. Ik heb jurkjes gekocht met een mouwlengte die zoveel mooier staat en een iets hogere taillelijn die mijn figuur veel beter uit laat komen. Ik ben nog steeds aan het nagenieten van deze sessie.
 • Meer lef. Fijn dat je een beetje hebt doorgedrukt, de broek met subtiele slangenprint is zo cool!
 • Ik weet steeds beter wat ik moet laten en wat ik prima kan dragen. Ik kleed mij nu echt met meer impact!

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *