ForYou Ken jij ForYou magazine?

We schrijven: vrijdagmiddag 17 juni, 16.40 uur. Ik word gebeld door ForYou. Nooit van gehoord. Of ik met een artikel in hun volgende magazine wil dat gratis wordt verspreid bij o.a. de Jumbo, AH, Etos. Ja, op zich wil ik dat wel. 

De deadline is……………….morgenochtend. Huh? Dat is wel erg snel. Dat wordt uiteindelijk zondagochtend maar toch, haast is geboden. Een hele pagina, met goede tekst, leuke foto’s (heeeel belangrijk). Ik snap het. Mijn contactpersoon zegt dat ze heel hard voor mij aan de slag gaat en dat ik de proefversie uiterlijk zaterdagochtend in mijn mailbox heb.

Het zal mij benieuwen. Het gaat goed, vóór half elf heb ik de proef binnen maar de inhoud klopt niet helemaal. Werk aan de winkel. Op zo’n moment realiseer ik me dat het maken van nieuwe foto’s  nog steeds op mijn to-do lijstje staat. En wat is er leuker dan sprekende vóór – en – na foto’s van klanten maar dat de kwaliteit daarvan te wensen overlaat en ik nog geen toestemming heb gevraagd. Enfin, roeien met de riemen die ik heb dus.

Gelukt! Op tijd, en het ziet er goed uit! Binnen twee weken ligt het ForYou magazine gratis en voor niks bij de winkels. Ik hoop heel veel drukbezette vrouwen te inspireren en te motiveren met mijn verhaal.

Wijze les: wees voorbereid 😉

Wijze tip 1

Staat er iets belangrijks te gebeuren of staat het op je wensenlijst (want dan kan het zich zomaar aandienen zoals bij mij)? Zorg dat je een kledingset hebt met alles erop en eraan waarin je je mooi en zelfverzekerd voelt. Ready to dress-up. Dus met schoenen, sieraden én jasje of vestje voor als het te fris is.

Wijze tip 2

Moet je een presentatie geven of heb je een belangrijke vergadering? Zet je zichtbaarheid positief in door kleding te dragen waarin jij je super voelt. Aantrekkelijk. Dan straal je dat zelfverzekerde gevoel ook uit en je vergroot je geloofwaardigheid. Blijf dan wel dicht bij jezelf. Ken je stijl en creëer je leukste jij: perfecte pasvorm, hoge kwaliteit stoffen en uiteraard in jouw mooiste kleuren.

Zes fijne voorbeelden:

  • full size zwart witfull size zwart lichtrozefull size zwart helder blauw  
  • Een all-over print camoufleert ongewenste rolletjes, de V-hals en hoge taille passen perfect bij een voller figuur.
  • Het lichtroze jurkje met zwarte kant motief heeft een losvallende rok waaronder ook stevige benen er goed uitzien. Het accent ligt op je taille.
  • Het zwarte jurkje oogt luchtig door de tule verwerking aan de onderrand. Top met schoenen en tas in een opvallende kleur. Nooit meer saai!a lijn zwart witrood slank blauw witte bies
  • De blauw-witte polka-dot jurk kleedt prachtig af en geeft je heupen en bovenbenen alle ruimte.
  • Het rode jurkje is het toppunt van simpelchique, goed mouwtje en hoge halslijn. Rood doet het zakelijk altijd goed.
  • Het blauwe jurkje met witte biezen is uitermate geschikt voor lange, slanke vrouwen. De halslijn verbreedt optisch de bovenkant, de lengte van de rok brengt je figuur goed in balans.

Zie je de schoentjes? Elegant wat de klok slaat. Een spits neusje, ook bij een lage hak, staat fantastisch bij al deze vrouwen.

Wijze tip 3

Laat een toffe foto van jezelf maken bij een inspirerende fotograaf (Willem, ik kom eraan!). Niet zo’n standaard kiek maar een foto waarvan je denkt: hé leuk, this is me! Handig om foto’s achter de hand te hebben van jij in zowel een winter outfit als in een meer zomerse look.

IMG-20160609-WA0005tommy blauw

Dit is mijn favoriete jurkje op dit moment. Hij past perfect en is lekker vol van kleur. Doordat het één kleur is komt hij niet te bont maar juist zakelijk en sprankelend over. En ik val meer op dan wanneer ik voor donkerblauw, grijs of zwart kies. Heel blij ben ik ook met mijn nieuwe shoes met klein beetje rood in het logo.

Wil jij leren hoe je je met meer impact kleedt?
Heb jij geen tijd of zin om eindeloos te zoeken en te winkelen?
Maar vind je het wel belangrijk om er goed uit te zien?

Misschien is het nu wel het juiste moment. Voor jou.

book now
De exclusieve VIP dag ‘Vrouw in Stijl’
en ik verras je met de speciale zomerbonus!

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *