Trade Mart

Tassentijd!

Recent was ik bij de Trade Markt Utrecht. Hier vind je de laatste trends op het gebied van Fashion Accessories. Etages zijn gevuld met mode accessoires als tassen, shawls en sieraden. Bezoekers uit binnen- en buitenland komen om de laatste fashion trends te ontdekken en in te kopen. En ik deze keer dus ook.

Wij hadden vroeger thuis twee schoenenzaken waarin wij ook tassen verkochten.

Ik ben heel vaak, als klein meisje al, met mijn ouders naar de beurs in Utrecht geweest om alles uit te zoeken en in te kopen. Toen al vond ik dat heel interessant en erg leuk. Je begrijpt dat die herinneringen weer helemaal terug kwamen toen ik daar maandag rondliep. Het krioelt er van de mensen en het is een kakofonie van kleur met al die verschillende stands met tassen, sieraden en shawls.

Bij één leverancier dacht ik: dit is het. Hier houden mijn klanten (en ik) van.
Ik besloot ter plekke een aantal tassen in te kopen om er jou of één van mijn andere klanten blij mee te maken.
Niet te duur want trendy. En leuk!

 alle drie

alle twee

Ik kan adviseer je graag (aan de hand van je kleuren pas) welke tas het mooist is voor jou.

Ook kan ik je met behulp van een foto van je kleding set laten zien welke tas het plaatje af maakt. Niet standaard, maar juist afwijkend, waardoor het apart wordt! De ideale tas voor elk moment!

De tassen zijn een “bag in bag” model . De binnen tas zit met drukknopjes aan de binnenkant vast en kan apart gebruikt worden. Er worden 2 hengels bij geleverd, 1 als mooie versiering en 1 lange verstelbare. Twee tassen voor de prijs van één dus!

De tas is van een mooie kwaliteit (want anders hoef ik ‘m ook niet!) imitatieleer waardoor de tas ook na veel gebruiken mooi blijft.
De tassen in antraciet, koraal en licht oranje zijn te koop voor € 39,95 excl verzendkosten.
De tassen licht roze en taupe inclusief de matching portemonnee kosten € 69,95 excl. verzendkosten.
Hebben? Meld het hier!

 

1 comment

  1. 21 maart 2015 at 13:04
    Rinske Bosman

    Ik heb altijd al moeite om een goede leuke mooie tas te vinden voor mijzelf. Ik volg graag jouw advies op! Hartelijke groet Rinske

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *