Wat hebben we een paar fantastisch mooie dagen achter de rug. De stralende zon, hoge temperaturen, de natuur die op haar mooist is en hé: extra vrije dagen! Ik heb er heel erg van genoten.

bos

Voel jij de behoefte je beter te kleden maar weet je niet hoe je dat aan moet pakken?  Mijn hulp gaat verder dan alleen adviseren. Ik neem je garderobe door en we gaan op shoppingsessie.
Resultaat: met deze uitstraling kom je hogerop!  

Mooi weer doet wonderen! Het geeft energie en alles krijgt een gouden randje. Van de snijdende kou hup in de zalige zon We genieten van de warmte en daar hoort zomerse kleding bij.

Welke kleding trek jij aan? En waarom?

Welke kleding trek jij aan naar je werk als het zo warm is en de zon uitbundig schijnt? En waarom kies je daarvoor?

Dit niet. zwarte panty laarzen De zwarte panty’s en lange laarzen kunnen voor dit seizoen definitief de kast in.
En nee,  spijkerrokje leggingwe dragen geen (3/4) legging meer onder een spijkerrokje.

Doe de zomerkledingcheck

Mmm, wellicht verstandig om eerst even je zomerkleding van vorig jaar te bestuderen: hot or not. Dit zit vaak in subtiele details …

 • Klopt de lengte van je jurkje nog zodat deze niet gedateerd oogt? . Te kort (in verhouding met je lichaamslengte of de lengte van je benen) oogt te meisjesachtig. Te lang kan lijzig staan.
 • Zijn jouw schoenen de finishing touch of doe je maar wat? Investeer in een paar schoenen die qua look of kleur echt een boost geven aan je garderobe.
 • Ieder seizoen heeft zo haar eigen kleurcombinaties. De manier waarop bepaalde kleuren met elkaar gecombineerd worden zijn helemaal van nu of juist niet meer. Je ziet dit in de winkel en in folders die bepaalde merken uitbrengen. Anders combineren dus.

Wil jij hogerop en heb je mijn hulp nodig? Boek jouw sessie en bel mij nu!

Inspiratie

Hier wat voorbeelden ter inspiratie om er top uit te zien op de werkvloer bij zomerse temperaturen:

 gebloemd jurkjeblauw sandaaltjeheerlijk zomers, vrolijk gebloemd jurkje van SRNDPTY (Dressesonly.nl). Kek sandaaltje erbij (Manfield.com).

dress phase eightzilveren pump manfield
  fris en fruitig op kantoor, stijlvol jurkje (Phase eight) met stevige dot en elegante opengewerkte pump (Manfield.com).

 d blauw phase eighthelderblauw suede ready for business in altijd-goed-blauw jurkje (Phase eight) met stijlvol kapmouwtje. Combineer met opvallend blauwe high-heel (manfield.com) voor een trendy touch.

Mooie-benen-tips

Logisch dat je benen nog wit zijn als de lente net begint. Maar witte benen in combinatie met je zwart-geruite winterse rokje met een zwart gewatteerd jasje en je zwarte winterse pumps terwijl het 20 graden is, dat staat echt niet. Zijn panty’s niet noodzakelijk voor je werk/afspraak en draag je je jurkjes met blote benen dan heb ik hier nog drie tips voor je.

 • Zorg dat ze onberispelijk zijn ontdaan van haartjes, schilfers en ander leed.
 • Bij twijfel: panty aan. Zomerpanty’s zijn speciaal dun en luchtig gemaakt. Met een panty in een huidskleur die net iets donkerder is dan je eigen huid, krijg je een natuurlijk gebruinde look, zonder dat je meteen ziet dat je een panty draagt (Caresse.eu).

  pantybeen

 • Witte melkflessen ga je te lijf met een zelf-bruiner. Zelf heb ik deze spray-tan van Curasano, ook wel ‘your Happiness in a bottle’ genoemd.
  De Self Tan Beauty van Lancaster is ook geweldig. Deze gebruik je na het douchen op de nog vochtige huid. Afspoelen en klaarrrrr, zonder vlekken. Mijn advies: weg met die witte benen, en heerlijk aan de zelf-bruiner!
  lancaster zelfbruiner

Wil jij hogerop?

Voel jij de behoefte je anders/beter te kleden maar weet je niet hoe je dat aan moet pakken?
Kan jouw uitstraling wel een boost gebruiken?

Ik help je graag te ontdekken welke kleding echt bij jou past en die je tegelijkertijd een succesvolle uitstraling geeft. Mijn hulp gaat verder dan alleen advies. We checken samen je garderobe, analyseren je kleuren & stijl en plannen een shoppingsessie. Moet jij eens opletten wat het effect van deze vernieuwde uitstraling jou oplevert!

Wil jij hogerop?  Klik hier voor jouw persoonlijke VIP-dag of bel/mail voor een oriënterend strategie-gesprek.

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *