Vorige week was ik bij de training ‘Trend Colors herfst/winter 2018’ van Malu Wilz, het cosmeticamerk waarmee ik werk en waarvan ik de producten verkoop. Hiermee leren al mijn klanten een prachtige dag-make-up aanbrengen. Bijzonder wat het effect van nieuwe kleurcombinaties en nieuwe texturen is op ieder gezicht. Het was weer een leerzame en enorm gezellige dag.

Dit weekend was ik in de stad om een aantal modezaken te bezoeken ter voorbereiding op de personal shopping sessies de komende weken. Personal Shoppen is een onderdeel van het programma ‘Succes laat je zien!’ dat start op 1 november a.s. Direct aanmelden?

 

Wat opvalt dit seizoen is dat er veel kleur is (vooral rood, kobalt blauw, okergeel en groen) met een overschot aan dierprints (slang, panter, tijger, zebra: you name it!).

Een uitdaging in deze overkill om de juiste keuze te maken waarmee je laat zien wie je bent en te kiezen wat echt bij jou past. En of dat deze printjes en kleuren zijn?

Vind jij het lastig

 • om slim te winkelen zonder dat het je oeverloos veel tijd kost?
 • om precies dé items te vinden die van jouw garderobe een mooi geheel maken?

Wanneer je weinig tijd hebt maar er wel altijd goed uit wilt zien is het een uitdaging om dit voor elkaar te krijgen. Om alles in jouw kledingkast mooi met elkaar tot een geheel te brengen is gewoon niet makkelijk.

Dat komt omdat:

 • de mode continue verandert -> wat kan nog en wat moet weg?
 • jouw stijl ook aan verandering onderhevig is -> straal je nog uit wie je bent?
 • jouw persoonlijke groei absoluut een reden is om je stijl en look mee te laten groeien -> wat is je doel en hoe creëer je die look?
 • het aanbod van kleuren je regelmatig tot wanhoop kan drijven -> is alles nu dierenprint en okergeel?Uhm, zo ongeveer ja (en mij staat okergeel absoluut niet!). 

Graag leer ik je in mijn programma te ontdekken wat voor jou belangrijk is. Dan kun je de rest vergeten. Oftewel: je leert welke winkels jouw kwaliteit verkopen en welke merken jouw stijl aanbieden.
Dit bespaart je veel tijd en maakt je blij.

Je krijgt inzicht in hoe je jouw set in een handomdraai aanpast aan de gelegenheid. Zo combineer je het de ene keer toegankelijk en casual terwijl dezelfde set een andere keer een stijlvolle, zakelijke uitstraling heeft. Hoe handig is dat?
Dit bespaart je geld en geeft zelfvertrouwen.  
 

Als wij samen gaan winkelen let ik op het totaalplaatje,  de combinatie van jouw kleuren, jouw figuur, jouw stijl en de door jou gewenste uitstraling. Ik scan wat in de winkel hangt en kies de items eruit die voor jou interessant of onmisbaar zijn. Dan kan jij ongestoord gaan passen.

Samen maken we keuzes en bespreken we de opties hoe één en ander te combineren, zeker ook met wat je al in je kast hebt hangen. Dit kunnen kledingstukken zijn voor iedere werkdag of voor bijzondere afspraken en bijeenkomsten. Dat is pas ont-zorgen, het voelt luxe en relaxt.  

Klinkt dit je als muziek in de oren? Meld je nu aan en
 

Relax…
 

Dames die mijn programma als zeer waardevol bestempelen herkennen zich in minstens één van onderstaande eigenschappen. Wil jij:

 • succesvol en gelukkig zijn
 • er goed uitzien maar hebt (te) weinig tijd
 • je mooi voelen en jezelf blijven
 • een persoonlijke stijl die perfect bij je past
 • in jezelf investeren
 • een helder advies en een eenvoudig stappenplan om je garderobe te optimaliseren
 • je expertise uitdragen, leiderschap tonen en je doel bereiken?

Mis je de kennis en vaardigheden om dat zonder veel gedoe voor elkaar te krijgen? 
Hoogste tijd voor wat hulp. Van mij!

Ik ga je helpen je uitstraling een boost te geven zodat je er iedere dag geweldig mooi uitziet, laat zien wie je bent en waar je voor gaat.

Op 1 november start mijn unieke programma ‘Succes laat je zien!’ waarin je dit allemaal gaat ervaren en leren.  Drie maanden onder mijn persoonlijke begeleiding werk maken van je uitstraling, persoonlijke presentatie en personal brand.

Waarom ben ik hier zo gepassioneerd over? Iedereen kan er mooi uitzien, je moet alleen wel weten wat voor jou werkt en bijdraagt aan je succes. Enkel de trends volgen of dure kleding kopen betekent niet automatisch dat je er op je best uitziet. Ik heb vrouwen zien veranderen van één in een dozijn in een stralende, zelfverzekerde vrouw. Ik vind dat prachtig om dit proces te begeleiden en tot een fantastisch resultaat te brengen. Ik gun dit jou ook.

Waarom bied ik dit programma aan? Na tien jaar losse adviezen geven hoorde ik de behoefte bij mijn klanten om langer met hen te werken. Niet hup, snel en succes met de tips en adviezen maar begeleiding bieden om alle kennis te implementeren en haar transformatie te realiseren. Het resultaat? Daar staat weer die prachtvrouw! Vol zelfvertrouwen met een look die helemaal bij haar past en die haar helpt een hoger level van business binnen te halen.

1 november dus. Dan start ik met een groep leergierige, enthousiaste, ambitieuze dames die het programma ‘Succes laat je zien!’ gaan volgen. Wil jij ook deelnemen? Meld je aan via onderstaande link voor een 1e gesprek. In dit gesprek bekijken we of dit is wat jij nodig hebt en of het bij jou past. Wacht niet te lang want vol = vol.

  

en meld je aan voor  ‘Succes laat je zien!’ en realiseer de beste versie van jezelf.
Door werk te maken van je personal brand voel je je mooier en draag je je boodschap helder uit.  Ik deel al mijn geheimen met je die van  belang zijn voor jou. Investeer in jezelf en pluk hier jaren de vruchten van. Nooit meer een miskoop.

P.S. Komt deze datum je niet uit en gaat je voorkeur uit naar een 1-op-1 exclusief programma voor jou? Op data die matchen met jouw agenda? Dat kan. Ik bespreek graag deze optie met je.

 Lees hier hoe Margret je vóór ging. En nu jij.

Meld je nu aan: Er zijn nog een paar plaatsen vrij.  Of bel 06 1259 1727. Dan spreek ik je snel!

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *