Laatst hielp ik Femke. Pittige tante, ambitieus en enthousiast. Ondernemer, strategisch event-manager; iemand die je om een boodschap kunt sturen. Die ambitie en dat enthousiasme zag ik vooral in haar ogen, want ik miste het in haar uitstraling.

Dat zichtbaar maken van je kwaliteiten, jezelf en je bedrijf slim positioneren waardoor zaken doen gemakkelijker wordt, professioneel overkomen en je waarde zichtbaar maken: daar schortte het nog aan. Daar waren wij het samen snel over eens. Femke koos voor het traject ‘Succes laat je zien!’.

Ik zag een vrouw die:

• kiest voor een skinny jeans en een blouse en zich niet bewust is van waar haar figuur echt om vraagt
• onbewust kiest voor kleuren die ze mooi vindt maar die haar niet automatisch ook geweldig mooi staan
• haar persoonlijkheid en ambitie niet tot hun recht laat komen: het plaatje klopt niet!
• zoekende is hoe ze zichzelf krachtiger kan profileren en optimaal gaat presenteren.

Zij verstopt haar kracht, haar impact, haar power en haar uitstraling. Haar kleding miste kleur en een goede pasvorm. Ze straalt niet de power en impact uit die ze in zich heeft. Haar boodschap komt onvoldoende over terwijl het luid & duidelijk overbrengen van boodschappen in haar branche (eventmanagement) juist heel belangrijk is.

Femke wil die powervrouw laten zien die zij is, een geweldige indruk achterlaten en professioneel en sprankelend overkomen. Haar ambitie is om in 2020 als strategisch eventmanager het Eurovisie Songfestival mede te organiseren. Dat is een mooi streven!

Ik help Femke met het in lijn brengen van wat ze wil uitstralen en wat ervoor nodig is om dat te bereiken. De doelen behalen die bij haar waarden passen, zodat ze dicht bij zichzelf blijft.

Het is voor haar belangrijk dat ze zich krachtig voelt in zakelijke outfits en dat ze professioneel, temperamentvol, creatief en betrouwbaar overkomt. Mooie uitdaging.

Dat is ook de reden dat ik met mijn klanten altijd werk aan een eigen stijl, hun personal brand zichtbaar maak via hun kleding, maar ook met de schoenen, de accessoires, haar en make-up.

Stap voor stap ontdekt Femke de kleuren die haar flatteren en welke modellen perfect passen bij haar figuur. Ik help haar met het definiëren van haar zakelijke stijl en te herkennen wat voor haar belangrijk is om zich mooi te voelen en zich optimaal te presenteren voor de verschillende zakelijke uitdagingen waarmee ze maken krijgt.

Ze leert in een 1-op-1 sessie met mij hoe ze zich het best kan opmaken met de juiste make-up producten. Dit alles bij elkaar geeft haar precies de gewenste look & feel: stralend, verzorgd en professioneel.

Na onze personal shoppingsessie is zij er 100% klaar voor om zich optimaal te presenteren en haar bedrijf te laten floreren.

Resultaat:
• ze wordt direct opgemerkt door een bedrijf dat haar een fantastische kans biedt om zakelijke te groeien
• ze krijgt veel complimenten wat altijd goed is voor je zelfvertrouwen
• ze is gestart met vloggen en werkt aan het verhogen van haar zichtbaarheid en
• ze maakt absoluut haar kwaliteiten zichtbaar en laat zien waar zij voor staat.

Deze nieuwe Femke voelt goed voor haar en ze komt precies zó over als we vooraf bepaald hebben: haar personal brand. Knap hoe snel zij één en ander heeft opgepakt.

• En wat is jouw ambitie?
• Hoe ziet jouw professional change eruit?
• Hoe ga jij meer power uitstralen zodat jouw boodschap goed en krachtig overkomt?

De training ‘Succes laat je zien!’ start weer op 19 september 2019. Hier lees je er meer over/aanmelden.

Word de persoon
die anderen overtuigt
met jouw krachtige boodschap
terwijl je dicht bij jezelf blijft.

Hartelijke groet, Lisette Goes – Personal Branding Expert

Hier vind je de website van Femke  https://www.findebetouw.nl/ 
Haar bedrijf heet Femke Organiseert – strategisch eventmanager

 

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *