Hij komt, hij komt! De zon. De warmte. Heerlijke temperaturen boven de 20 graden volgende week.
Hij komt, hij komt! De vraag: wat trek ik aan? Help!

Bewust kleding kunnen kiezen, kopen en combineren die ervoor zorgt dat je er mooier uitziet, dat je figuur goed uitkomt, die past bij jou en bij wat je wilt uitdragen. Kleding waarin je je mooi en bijzonder voelt. Die je een jongere uitstraling geeft. Wie wil dat niet?

Zo’n garderobe die je leven gemakkelijker maakt en je er zonder veel moeite iedere dag op je best uit laat zien. In mijn programma ‘Succes laat je zien!’ geef ik je de tools, de kennis, de structuur en de begeleiding die je nodig hebt om er altijd verzorgd en tiptop uit te kunnen zien. Je weet telkens weer die perfecte professionele uitstraling te creëren. Klinkt dit je als muziek in de oren?

Doe mee en geef je nu op! Of vraag eerst een strategiegesprek aan om met mij te bespreken waar jij tegenaan loopt en wat je zou willen bereiken. Het is nu gratis maar heeft een waarde van € 147,-. Mail naar lisette@colourbusiness.nl
 


 
Ik  ben een fan van de jurkjes van Diva. Deze roze moet ik gewoon hebben! De pump is van Peter Kaiser. Fantastisch mooie schoenen, niet goedkoop. Wel een goede koop overigens. En nee, ik heb ze (nog) niet.

Heb je meer ronde vormen, een flinke boezem of volle benen dan is een jurkje dat recht valt voor jou een goede keuze. Deze pumps van Gabor passen overal bij, lopen heerlijk en zien er ook nog eens elegant uit. 

Hé, daar is ze weer! De zomerpanty van Oroblu. Deze is zelfs teenloos zodat je er ook in je open schoentje super elegant bijloopt.

En wil je echt geen panty aan? Vermijd witte melkflessen en ga voor gladde, bruin-getinte benen met een goede selftanner. Deze van Selfie is bij mij te bestellen inclusief advies (want welke kies je dan???).


Het resultaat na deelname aan het drie maanden programma ‘Succes laat je zien! is:

  • Je realiseert onder mijn begeleiding de transformatie van voorspelbaar en gewoontjes naar bijzonder en aantrekkelijk.
  • Je creëert een uitstraling met impact, daar kom je verder mee in je carrière.
  • Het geeft je de komende jaren tijdwinst bij het winkelen en het vinden van de juiste kledingset (in de winkel en thuis).
  • Een high-end uitstraling geeft je meer aanzien.
  • Genieten van complimentjes als: wat zie je er goed uit! Wat zie ik aan je?
  • Het geluksgevoel dat je nieuwe uitstraling je geeft, iedere dag weer (dat zeggen mijn klanten ook)
  • Met meer zelfvertrouwen zichtbaar zijn en gezien worden. Door je verzorgde, succesvolle uitstraling gaan er nieuwe deuren voor je open en trek je high end klanten aan.

Worstel en wacht niet langer. Leer wat jij nodig hebt om je met succes te kleden. Dan past je uiterlijke presentatie weer bij de persoon die je nu bent!

  In mei start weer mijn 3 maandenprogramma  ‘Succes laat je zien!’.

Doe mee en geef je nu op! Of vraag eerst een strategiegesprek aan om met mij te bespreken waar jij tegenaan loopt en wat je zou willen bereiken. Het is nu gratis maar heeft een waarde van € 147,-.
Vraag een gesprek aan via lisette@colourbusiness.nl.

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *