Ik maakte hier een dansje! De gelegenheid was de afsluiting van mijn drie maanden programma ‘Succes laat je zien!’ op 20 juli jl.

 

 

Ik was met de vier dames bij Van der Valk om te lunchen. Op de foto hier met Margret, Nanette en Gerda. Tropische temperaturen dus we kiezen voor een tafel buiten in de schaduw.

Kon het altijd maar vakantie zijn! Ben jij nu op vakantie of ga je binnenkort? Geniet ervan, je hebt ’t verdiend! Ik wens je heel veel plezier, rust en gezelligheid toe. Voor mij zit het er al op. Ik was voor het eerst in Spanje dit jaar en ben helemaal uitgerust en gebruind terug gekomen.

Als de druk en stress van je afglijden, je uitgerust bent en de zon je huid een heerlijk tintje geeft dan gaan je ogen meer stralen en voel je je een stuk beter. Mooier. Zelfverzekerd. En blij.

Een dergelijk gevoel ervaren de dames die het programma ‘Succes laat je zien!’ bij mij volgen waarin ze leren hoe ze er iedere dag moeiteloos mooi uit kunnen zien. Ze creëren een garderobe die past bij hun persoonlijkheid, werk, ambitie, stijl en gewenste uitstraling. Zeer doelbewust dus.

Dit is Gerda, ongelooflijk positief, ambitieus, pittig, actief en slim!

Gerda: Eigenlijk heb ik geen moment getwijfeld om deel te nemen aan Succes laat je zien! omdat mijn gevoel zei dat het goed was en kwam. Voordat ik ja zei moest ik wel even nadenken over de investering, voor mij toch een serieus bedrag.

Maar eigenlijk was ik er al uit voordat ik de verbinding met Lisette had verbroken. Ik heb het geld opgeteld van de kleding die ik na aankoop niet draag omdat dit het  “net niet is” wanneer het in de kast hangt.

Toen had ik het al terugverdiend.

Ik zag andere vrouwen altijd prachtig gekleed gaan en realiseerde me dat ik dat ook wilde. Maar ik heb geen verstand van mode en durfde niet, waardoor ik altijd in de vertrouwde, sombere kleuren bleef hangen. 

Dit traject heeft me geleerd wat mijn stijl is (een combi van Eurochique klassiek en Sportief gamin), wat mijn kleuren zijn (warm, stralend, rustig) en waar ik op moet letten als ik kleding koop (perfecte pasvorm en vloeiende lijnen).  Mijn persoonlijke kleurenkaart vind ik een geweldige uitvinding, ik heb hem altijd bij me. En het leuke is dat rood een kleur is die me bijzonder goed staat!!

Het beste aan het programma in mijn beleving is het totale pakket verdeeld over meerdere dagen. En het huiswerk vind ik heel sterk omdat het je bewuster maakt wat de mogelijkheden zijn en je meer inzichten geeft’.

Verlang jij er ook naar om:

·         iedere dag met plezier je outfit te kiezen
·         er mooier uit te zien en je beter te leren kleden
·         je krachtiger te presenteren en te profileren
·         je kleding strategisch te leren inzetten
·         met je persoonlijke presentatie te laten zien waar je voor staat
·         meer leiderschap uit te dragen zodat je impact verdubbelt
·         en ben je bereid te investeren in jezelf ?

Dan ben jij één van die topvrouwen die op 10 september gaat starten met ‘Succes laat je zien!’.

Lees dan hier verder of vraag direct een scan aan via lisette@colourbusiness.nl. Deze scan is gratis en geeft inzicht hoe jij ervoor staat. 
Warme (pfff 38 graden!), zonnige groet,
Lisette

    

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *