Soms word je er moedeloos van. Van de inhoud van je kledingkast en van je spiegelbeeld. De energie om je mooi te maken ontbreekt je omdat je niet weet wat je echt fantastisch staat.

Links met lichte top, wit met blauw en grijs (licht-koel-gedempt). Deze lichte, ietwat fletse, neutrale kleuren flatteren haar niet. Daardoor zag Wen er vermoeid uit.

Rechts na de kleurenanalyse met kleuren als helder turkoois en petrol (warm-helder).

Bij het analyseren zagen we heel duidelijk wat zij nodig heeft aan kleur. Intense warme, stralende kleuren. Dat staat haar fantastisch. Ze voelt zich er heerlijk bij en straalt met de nieuwe make-up. En dit is nog maar het begin. Wat is het effect op je well-being na 3 maanden?

Er zijn nog 2 plaatsen vrij dus reageer nu en doe mee.
Meld je aan via dit formulier of per e-mail.

In gesprekken, met de ambitieuze vrouwen die ik ontmoet, vraag ik altijd wat nu ècht het probleem is. Als antwoord krijg ik vaak dit te horen: ik weet niet welke kleuren mij goed staan en ik kan niet combineren.

Wanneer ik dan even doorvraag blijkt dat er meer achter zit. Ze heeft inmiddels zo’n hekel gekregen aan winkelen omdat ze of geen idee heeft waarnaar ze op zoek is. Kleding die bij je lijf past en bij je persoonlijkheid. Eigen. Geschikt voor je werk en heel slim: bij je ambitie, bij wat je wilt  bereiken, waar je naartoe wilt.

De perfecte jurk die je uitstraling een boost geeft of die prachtige schoenen die je outfit afmaken. Personal branding.

En het moet wel lekker zitten! Dat zeggen ze allemaal haha.

Het samenstellen van een garderobe in kleuren die je flatteren, in een stijl die past bij wie jij bent, wat jij wilt uitdragen en die je ondersteunt in je ambitie en je werk, dat lukt niet in één sessie. Maar het is wel super belangrijk.

Het is belangrijk omdat het je blij maakt, geld en tijd bespaart en helpt je ambitie waar te maken en je doelen te bereiken. Personal branding.

Wanneer je weet dat je er goed uitziet, dat je kleding de kwaliteit laat zien die jij levert in je werk, en jij met meer zelfvertrouwen en openheid in gesprek gaat met je potentiële klant, dan moet jij eens kijken wat er gebeurt! Kwaliteit x zichtbaarheid = succes!

Om jou echt goed te kunnen begeleiden bij alle stappen is er ‘Succes laat je zien’!’. Mijn 3-maanden programma dat start op 14 mei. Ja dat is al heel snel, over 3 dagen om precies te zijn. Maar reageer nu en je doet gewoon mee!

Het resultaat?

 • je hebt ontdekt welke kleding en uiterlijke presentatie jou zakelijk verder helpt
 • geen twijfel meer over welke kleuren je het beste staan en je een stralend uiterlijk bezorgen
 • duidelijkheid over jouw eigen stijl, passend bij je persoonlijkheid en je ambitie/werk
 • je weet precies waar je figuur om vraagt, welke modellen flatteren en welke stoffen je beter niet meer kunt dragen
 • make-up heeft geen geheimen meer voor je (shine baby!)
 • je kast is opgeruimd en de shopping-list ligt klaar voor…
 • de personal shopping sessie waarin we samen op zoek gaan naar topstukken die je basisgarderobe een boost geven en je zelfvertrouwen ook.

Wil jij dit ook bereiken? Doe mee!

Op maandag 14 mei a.s. kan ook jij starten met mijn 3-maanden Personal Branding  programma ‘Succes laat je zien!’ Niks vrijblijvend workshopje of los advies. Deze training is een waardevolle investering in jezelf waar je jaren profijt van hebt. Een cadeau voor jezelf. Omdat je het waard bent. 
 
Wat is jouw ‘merk’.
Ben je C&A of Chanel.
Schoenen van Van Haren of Peter Kaiser?
Personal branding geeft je inzicht in wie je bent en wat je wilt uitstralen.

Mijn visie: het enige dat echt helpt om met zelfvertrouwen zichtbaar en succesvol te worden is je stijl en imago vanaf de basis aanpakken. Met een heldere strategie, structuur en duidelijk stappenplan.
 

 

Geboekte resultaten volgens Lisette, Edith, Gerda en Margret na drie maanden werken aan hun personal brand en successtijl:

 • Een enorme boost voor mijn zelfvertrouwen
 • Ik weet hoe ik de uitstraling krijg van een expert (want mensen willen alleen zaken doen met de beste)
 • Helderheid over wie ik van binnen ben (identiteit), wat ik aan de buitenkant wil uitstralen (imago) en
 • hoe ik dat samenbreng in mijn stijl
 • Ik ben mijn eigen merk en ik heb handvatten gekregen om daar met focus aan te werken  
 • Ik zie er mooier, slanker en jonger uit.
 • Ik heb ontdekt welke kleding past bij mijn figuur en mijn persoonlijkheid
 • Ik heb geleerd hoe ik mij mooi kan opmaken (producten, kwasten en kleuren)
 • Mijn kledingkast is opgeruimd en ik heb overzicht
 • Geweldig om met een personal shopper te gaan winkelen (luxe, relaxed en zeer efficiënt en verrassend)
 • Ik kan nu bouwen aan een garderobe die bij mij past en mijn ambitie ondersteunt
 • Doordat ik heb leren combineren ga ik veel tijd en geld besparen

 
Voel je het verlangen hiermee aan de slag te gaan?
Mijn aanpak, exclusieve tips & adviezen en mijn persoonlijke begeleiding gaan je helpen je doel te bereiken. Een opmerkelijke transformatie in drie maanden.

Er zijn nog 2 plaatsen vrij dus reageer nu en doe mee.
Meld je aan via dit formulier of per e-mail.

Dan spreek ik je snel!

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *