Na de eindeloos durende  zomer zitten we nog steeds met prachtig zonnig herfstweer. Wat genieten we ervan! We kunnen het dragen van onze winterjas, lange laarzen en andere warme kledingstukken nog even uitstellen.

Wat je niet veel langer meer zou moeten uitstellen is het doornemen van je wintergarderobe zodat deze op tijd op orde is. Wat kan je nog aan? Wat is niet meer geschikt voor je werk? Wat mis je nog om het verschil te make? Of te wel: wat staat er op je shoppinglijst?

Hoogste tijd om hiermee aan de slag te gaan vind ik!

Ik kom ze dagelijks tegen. Leuke vrouwen die hard werken, druk zijn met het gezin, sporten en sociale contacten. Kleding vindt ze best lastig, zegt ze. ‘Ik ben er wel mee bezig maar ik heb geen idee wat mij goed staat of bij mijn figuur past’. Ze vindt het moeilijk, heeft een hekel aan winkelen en weet het gewoon niet.

Mmm, daar kan ik mij zeker iets bij voorstellen. Ze is de enige niet. Iedere vrouw wil er leuk uitzien, zich mooi voelen. Winkelen en kleding kopen ervaren ze als een worsteling.  Als ik even doorvraag komt de aap uit de mouw.

Ze komt de winkel binnen en ze voelt zich overweldigd door het aanbod. Ze kiest iets leuks uit en krijgt bij het passen de teleurstelling: nee dit is het ook niet. Maar wat dan wel? Ze heeft geen idee en daarom kiest ze voor veilig neutraal en bijna hetzelfde als de vorige keer want dat paste, en zat best lekker. En zwart.

Of ze gaat mee met de mode (okergeel, gevaarlijke kleur want staat heel veel mensen niet…) en koopt items die er niet voor haar hangen (geen goed model, niet haar kleur, niet haar stijl).

In haar werk heeft ze afspraken met klanten en prospects. Ze bezoekt regelmatig een congres en geeft presentaties. Ai. Dat zijn nu juist de momenten waarop je wel wat zelfvertrouwen kan gebruiken. En dat je met je uiterlijke presentatie je boodschap wil versterken.

Hoogste tijd voor wat hulp. Van mij!

Ik ga haar helpen haar persoonlijkheid en professionaliteit zichtbaar te maken in haar uiterlijke presentatie. Dat haar boodschap helder overkomt bij de ander en dat het totaalplaatje klopt. Ik help haar met inzicht in de kleuren die haar laten stralen en kleding die bij haar figuur, smaak en doel past. Tot in detail. Hierdoor voelt ze zich krachtig, mooi en vol zelfvertrouwen.

Op 1 november start mijn programma ‘Succes laat je zien!’. Drie maanden onder begeleiding werk maken van je uitstraling, persoonlijke presentatie en personal brand. Speciaal voor vrouwen die graag willen leren hoe zij zich beter kunnen kleden en presenteren. Die willen dat in haar kledingkast alles hangt wat zij nodig heeft om iedere dag goed voor de dag te komen. Iets voor jou? 

Waarom ben ik hier zo gepassioneerd over? Iedereen kan er mooi uitzien, je moet alleen wel weten wat voor jou werkt en bijdraagt aan je succes. Ik heb vrouwen zien veranderen van de spreekwoordelijke grijze muis in een stralende, zelfverzekerde vrouw. Ik vind dat prachtig om dit proces te begeleiden tot een fantastisch resultaat. Ik gun dit iedere vrouw.

Waarom bied ik dit programma aan? Na tien jaar losse adviezen geven zag ik de behoefte bij mijn klanten om langer met hen te werken. Niet hup, snel en succes met de tips en adviezen maar begeleiding bieden om alle kennis te implementeren en haar transformatie te realiseren. Het resultaat? Daar staat weer die prachtvrouw! Vol zelfvertrouwen met een look die helemaal bij haar past.

Ik zal nooit de dure, gele jas vergeten van 200 gulden (ja het is lang geleden) die me voor geen meter stond. Enfin, veel geleerd en bespaard na mijn eerste kleur- en stijladvies!

Op 1 november 2018 start ik met een groepje leergierige, enthousiaste, ambitieuze dames die het programma ‘Succes laat je zien!’ gaan volgen. Wil jij ook deelnemen? Meld je aan via onderstaande link voor een 1e gesprek. In dit gesprek bekijken we of dit is wat jij nodig hebt en of het bij jou past. Wacht niet te lang want vol = vol.

Doe mee met ‘Succes laat je zien!’ en realiseer de beste versie van jezelf.
Ik deel al mijn geheimen met je die van  belang zijn voor jou.
Investeer in jezelf en pluk hier jaren de vruchten van. Nooit meer een miskoop.

Lees hier hoe Nanette je vóór ging. En nu jij.

 
Meld je nu aan: Er zijn nog een paar plaatsen vrij.  Of bel 06 1259 1727. Dan spreek ik je snel!

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *