Begin februari ben ik met fotograaf Willem Hoogendoorn van http://www.willemhoogendoorn.nl op stap geweest.

Op mijn businesscard gebruikte ik een ietwat gedateerde foto die nodig aan vervanging toe is. Daarnaast wil ik ook nieuwe foto’s van mijzelf voor flyers of voor op mijn website. Geen stijve portretten maar losjes en persoonlijk. Foto’s die laten zie wie ik werkelijk ben. Ik vroeg Willem deze foto’s te maken en we kozen voor deze fotoshoot niet voor een fotostudio maar voor een unieke locatie: Chateau Marquette in Heemskerk. 

Voor een gevarieerde serie portretten hebben we vooraf een doorpas-sessie gedaan om zo in onderling overleg de kleding te kiezen die goed weergeeft wie ik ben en wat ik wil uitstralen. Deze geselecteerde kledingstukken, sieraden en schoenen heb ik meegenomen op de dag dat de foto’s gemaakt worden.

Op 9 februari is het ijzig koud.
Er staat een straffe noorden wind.
De temperatuur is precies +1 graad Celsius.
Heel fijn dat Willem voorstelt ook buiten wat foto’s te maken….

Vooraf aan de fotoshoot word ik mooi opgemaakt en mijn haar wordt  gestyled door een van de visagistes/haarstylistes waar hij als fotograaf mee werkt. Zij kon na de ‘buitenfoto’s’ direct weer aan de slag om enig restauratiewerk te verrichten (haar verwaaid en tranen in de ogen van de kou!).

In en rond  de geweldige locatie van Chateau Marquette in Heemskerk heeft Willem een serie portretten van mij gemaakt die ik inzet voor mijn personal branding. Ik heb nu een beeldbank met een ruime keuze in persoonlijke foto’s die ik kan gebruiken voor mijn website, Facebook, LinkedIn en andere reclame uitingen voor mijn bedrijf. 

Willem schreef: ‘Lisette, het was ontzettend leuk om je beter te leren kennen. Bedankt dat je het mij toevertrouwde om jouw personal branding portretten te mogen maken’.Willem jij bedankt! Goede foto’s helpen je met meer vertrouwen zichtbaar te worden en dat is super belangrijk voor iedere ondernemer en zakenvrouw. Willem is een toegankelijke, vriendelijke, vrolijke, zeer ervaren vakman die weet wat  fotograferen is! Wil je weten wat hij voor jou kan betekenen? Neem contact met hem op!


In mei start weer mijn 3 maandenprogramma  ‘Succes laat je zien!’.

Ben je ambitieus en wil je je daarnaar kleden?
Ben jij de expert in je vakgebied en wil je dit de buitenwereld laten zien?
Wil jij je opvallend goed en krachtig presenteren?
Je expertise uitdragen, leiderschap tonen en je doel bereiken?

Doe dan mee en meld je aan!

Vraag een gesprek aan via lisette@colourbusiness.nl. Dan brengen we samen in kaart wat jij precies nodig hebt en we kijken in hoeverre mijn programma daarop aansluit zodat jij je doel bereikt. 
 

Ik hoop je snel te spreken! Hartelijke groet, Lisette

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *