Deze trendkleuren najaar-winter 2018/2019 ga je veel zien in de winkels het komende seizoen.

Heb jij de afgelopen jaren veel geld uitgegeven aan kleding voor je werk?  Luxe merken, designers items maar ook gewoon bij de H&M en de Zara? Volle kasten, heel veel kleding, ook met de kaartjes er nog aan? En vaak het gevoel dat je niets geschikts hebt om aan te trekken?

Miskopen.
Miskopen zijn weggegooid geld, doen pijn in je portemonnee, geven je geen fijn gevoel en dragen niet bij aan je succes.
 

Zonder plan.
Vroeger deed ik niet aan garderobeplanning. Als ik zin had ging ik de stad in en hoopte iets leuks tegen het lijf te lopen. Ik kwam vaak wel met iets thuis maar er zat geen stijgende lijn in, moet ik bekennen. Je valt vaak terug op wat vertrouwd is en bewezen draagbaar.

High-end met plan.
Wat ik tegenwoordig doe is, voordat het seizoen begint, in mijn kast kijken of ik voor de diverse kleedmomenten voldoende mooie items beschikbaar heb. En of de schoenen het plaatje afmaken. Daarbij let ik op wat ik wil uitdragen, wat mijn boodschap is en of mijn kleding die boodschap versterkt. Bewust kijken, keuren, kiezen en dan pas kopen is mijn motto. Je high-end kleden.

Wat draag jij uit?
Wat klanten vertellen is dat het heel lastig is om zelf te zien of je uitstraling klopt bij je boodschap. Dat wat je zegt overeenkomt met hoe je je kleedt. Denk hierbij aan kwaliteit, high-end, verzorgd, betrouwbaar, rommelig, slordig, nonchalant, gedateerd. Wat draag jij uit?

Spagaat.
En hoe toon je meer leiderschap in een omgeving waar iedereen casual gekleed gaat terwijl jij meer professionaliteit uit wilt stralen? Dat voelt wellicht alsof je in een spagaat zit.
 
Misschien herken je dit:

  • Make-up vind ik lastig ik ben daar niet handig mee.
  • Ik zie er vaak wat flets en vaal uit, hoe los ik dat op?
  • Kan ik dit nog aan?
  • Welke kleuren staan mij goed en hoe combineer ik dat dan?
  • Ik heb geen eigen stijl, ik koop vaak hetzelfde en loop daar in vast.
  • Ik heb een hekel aan winkelen want ik kan nooit iets vinden.

 
Gratis.
Als het zo simpel was zouden vrouwen niet meer rondlopen met bovengenoemde vragen. Dan had je alles al gelezen in boeken of gezien op You-tube. Maar losse tips en gratis adviezen werken meestal niet omdat de je de samenhang mist en je geen antwoord krijgt op jouw specifieke vraag. 
Wil jij jezelf de komende winter opvallend goed presenteren en profileren? Je kledingkast op orde? Geen kleding-stress?

 
Kwaliteit en duurzaamheid
In mijn programma ‘Succes laat je zien!’ help ik ambitieuze vrouwen die zich  beter willen kleden en willen leren hoe je dat voor elkaar krijgt. In drie maanden een ware transformatie. Ik ga je ont-zorgen door je stap voor stap mee te nemen. Ik ga voor kwaliteit, duurzaamheid en een high-end uitstraling. Mijn methode leert je anders naar jezelf kijken, ontdekken waar jij van houdt en wat jij nodig hebt om te groeien naar een hoger niveau en te gaan voor succes. 
 
Wat ga je leren?
In een traject van drie maanden, het programma ‘Succes laat je zien!’, ontdek jij welke uitstraling klopt bij jouw boodschap, toon je meer leiderschap met jouw persoonlijke presentatie en straal je meer professionaliteit uit.  Je ziet er mooier uit en je zelfvertrouwen neemt toe.

Deze dames gingen je  voor: 

Gerda: ‘Vroeger was ik een verlegen meisje, later een grijze muis en nu voelt het voor mij letterlijk alsof ik een slecht hoofdstuk in mijn leven heb afgesloten en alsof ik eindelijk leef! Dankzij mijn arts (2 nieuwe heupen) en Lisette kan ik beginnen aan een nieuw hoofdstuk in mijn leven!’
 
 

Nanette: ‘Ik ben zo blij dat ik dit hele traject heb doorlopen! Ik heb ontzettend veel geleerd over kleuren, vormen, lengtes, wat wel en niet bij elkaar kan. Maar ook dat je buiten je ‘regels’ kan treden en dingen je nog steeds geweldig kunnen staan met en paar kleine aanpassingen als een sjaal, of een goede kleur lippenstift.’

 

Margret: ‘Aangekomen op een feest waar ik mensen tegenkwam die ik al weken/maanden niet had gezien. En werkelijk…bijna iedereen zei: “Jeetje…wat zie JIJ en GOED uit!” ‘
 

Ben jij één van de zes topvrouwen die het verschil gaat maken?
Een exclusieve groep (slechts zes deelnemers), een intensief programma (veel één op één tijd) en zeer resultaat gericht. De start is op 10 september. 

Of lees hier verder 

1 comment

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *