Van waar je nu staat naar waar je graag wilt zijn. Van hoe je het altijd doet naar hoe je wilt dat je er uitziet.

Dat begint bij loslaten van de gedachte: ze nemen me maar zoals ik ben.
Want wie ben je dan en hoe kan de ander dat weten?
De ander kent je nog niet.
Als je stil staat bij hoe je wilt dat de ander jou ziet bijvoorbeeld onderscheidend, dat je top kwaliteit levert, dat je de expert bent, dan kunnen we daaraan gaan werken!

De 5 manieren om je uitstraling naar een hoger level te brengen zijn:

 1. Van rond naar recht.
  Creëer rechte schouders en draag een jasje in plaats van een shirt/trui/vest. Combineer dit met een frisse, witte top zodat er contrast ontstaat. Je ziet het verschil in één oogopslag wanneer je een jeans draagt met een fris wit t-shirt en een perfect gesneden, getailleerd, donkere kleur colbert. Zo simpel, maar het wordt opgemerkt: wat zie je er goed uit. Dat is het effect van het jasje én het toepassen van contrast.
 2. Van casual naar professioneel.
  Investeer deze winter eens in een lange mantel in plaats van te kiezen voor het ski-jack, het windjack of de zwarte jas met capuchon. Kies een mantel die netjes gevoerd is en knopen heeft op de juiste hoogte. Dat kan zijn in een neutrale kleur (donker blauw, zwart, camel) maar een print die je perfect staat is ook een aanrader.

 3. Van groot en vol naar kleiner en leeg.
  O die tas. Kijk maar eens in de spiegel hoe je er uitziet met je tas om de schouder of over je arm. Wat zie je? Mijn advies: kies voor de kleine of middelgrote tas met recht vorm in plaats van voor de grote, overvolle tas met ronde vormen. Want je gaat naar je werk, niet een dagje naar de Efteling ;-). Neem alleen het noodzakelijke mee in je tas en laat de rest thuis of achter in je auto.
 4. Perfect op maat. Jouw maat.
  Confectiekleding is gebaseerd op de gemiddelde maat  van de gemiddelde vrouw. Jij en ik zijn zelden gemiddeld, kleding past vaak niet perfect en we nemen er genoegen mee. Maar confectiekleding op jouw maat pas laten maken door een kleermaker maakt het verschil. Zowel voor je taille, de mouwlengte als de broeklengte geldt dat het er zoveel beter uitziet wanneer het passend is gemaakt op jouw lijf. Jouw figuur. Jouw lengte. Niets straalt meer armoe uit dan te lange mouwen, te lange broekspijpen of niet goed passend in de taille.
 5. Meer make-up.
  Als je de behoefte voelt iets meer met make-up te doen dan laat je het niet enkel bij mascara en een lijntje. Maak tijd voor een full-natural make-up. Zo zie je er verzorgd, fris en jonger uit.Dat zijn heel wat stapjes: eerst concealer voor de donkere schaduw, dan een mooie foundation, blusher, high- en lowlights, wenkbrauwen bijtekenen of inkleuren en je ogen sprekend opmaken. Zeker nu met de mondkapjes, je ziet je mond en gezicht uitstraling toch al bijna niet.En toch maak je je look af met jouw mooiste kleur lipstick. Voor als de mondkap weer af mag.

All the way dus.

En dat hoeft niet heel veel tijd te kosten. Als je de juiste producten naast elkaar hebt staan en je blindelings één en ander kan pakken en aanbrengen gaat dat prima.

Ben je handig met make-up maar weet je niet welke kleuren je het beste kan kiezen? Ben je handig met make-up maar weet je niet goed wat je waar aan moet brengen? Of wil je een meer professionele uitstraling en leren welke stijl bij jou past? Of ben je helemaal niet handig met make-up en wil je heel graag hier alles over leren?

Dan heb ik iets voor je. Tijdens een Colour & Beauty arrangement bij ColourBusiness leer je alles om je uitstraling naar een hoger level te brengen in slechts 2 uur. In die tijd zoomen we in op kleuren en make-upproducten in jouw stijl. Wil je hier meer over weten dan lees je dat hier.

Meld je nu aan en we maken een afspraak zodat ik je Corona-proof kan ontvangen. Waar wacht je op? Voordat je het weet is het Kerst en dan wil je toch ook op je mooist aan de feestdis zitten?

Breng je uitstraling in no time naar het volgende level!