Ik kom uit een wereld waar zakelijke pakken (donkerblauw, grijs en zwart) de norm zijn. De laatste paar jaar heb ik dat van me afgeschud en was comfortabel het belangrijkste criterium. De colberts waren vervangen door vestjes. Op het moment dat ik met Lisette in zee ging was ik ongeveer een half jaar zelfstandig ondernemer en had ik behoefte aan een professionelere stijl zonder weer in de strakke zakelijkheid te belanden.

Lisette, ik liep al een tijdje met de wens je programma te gaan volgen. Jou had ik al een paar keer in actie gezien tijdens de netwerkbijeenkomsten van Open Coffee Houten en je website had ik al meerdere malen doorgespit. Toen ik contact met je opnam was de beslissing al genomen en was alleen de prijs nog een puntje wat afgehandeld moest worden.

Jouw hulp is eerlijk en direct maar respectvol en met een vleugje humor. Waar ik vooral veel aan heb gehad is de kleuranalyse en het make up advies. Sinds ik andere kleuren draag voel ik mij meer zelfverzekerd krijg ik veel complimenten.

Voor mij is de grootste winst dat ik sterker in mijn schoenen sta, dat ik meer durf te staan voor wat ik mijn klanten te bieden heb. Ik ga dan ook met meer zelfvertrouwen naar netwerkbijeenkomsten.

Erika Mouthaan – eigenaar Belermo