Op het moment dat ik besloten heb om mijn eigen bedrijf te starten besefte ik dat mijn uiterlijk niet mee hielp in het krijgen van opdrachten en het starten van conversaties. Mensen zagen me eerder als ‘schattig’ in plaats van professioneel en een doorpakker. En dat is niet hoe ik wilde overkomen.

Op een netwerkbijeenkomst van OCMN stond Lisette met haar spiegel. Ik wist dat als ik echt voor m’n bedrijf wil gaan ik nu moet doorpakken. Dat wat ik merkte tijdens het netwerken werd nog even extra bevestigd voor die (enge) spiegel. Ik wilde graag een Powervrouw uitstraling hebben want dat is wie en wat ik ben! Maar ‘we’ zagen haar niet.

Ik wil dat mijn uiterlijk overeenkomt met wie ik echt ben, een Powervrouw met een pittig karakter en die uitstraling had ik helemaal niet. Als ik de voor en na foto zie dan kwam ik juist heel flets en nietszeggend over. Na de ‘make- over’ zie ik er zoveel sterker uit!

Lisette is een hele fijne vrouw. Ze is recht-door-zee en kan goed feedback geven. Wanneer ik vragen heb mag ik haar mailen, appen of bellen en dat is heel fijn! Het voelt alsof ik er echt een nieuwe vriendin bij heb die geen blad voor haar mond neemt!

Na het traject zijn er allemaal deuren voor mij open gegaan die anders gesloten bleven. M’n uitstraling komt nu echt overeen met wie ik ben!

Wat het traject mij heeft opgeleverd? Goede mooie nieuwe contacten en mooie openingen voor projecten. Daarnaast heeft het mij (dit is echt het mooiste) meer zelfvertrouwen gegeven! Ik kan alleen maar zeggen; Lisette je bent echt een topper en wat betreft m’n kleding en uitstraling mijn echte rots in de branding! 

Femke In de Betouw
Eigenaar Femke Organiseert