Al langer dan een jaar wist ik dat mijn website hoognodig toe was aan een nieuwe look & feel. En vernieuwde inhoud.

Personal Branding

Met het personal branding programma ‘Succes laat je zien!’ wil ik graag doorgroeien. Daar krijgt mijn klant al mijn kennis, coaching en begeleiding die bijdraagt aan een succesvol resultaat. Maar dan moest er wel iets veranderen. Mijn personal brand.

Je personal brand is jezelf als merk presenteren aan anderen.
Je gebruikt je persoonlijkheid, kennis en ervaring
om je te onderscheiden van anderen.
Je laat je klanten zien wie je bent en waar je voor staat.

Nieuwe website

Voordat je daadwerkelijk kan starten met bouwen aan een nieuwe website had ik van alles nodig zoals:

 • een nieuw logo
 • nieuwe huisstijl
 • webteksten
 • foto’s
 • een webbouwer

en heel veel doorzettingsvermogen… Maar goed, dan heb je ook wat.

Het is gelukt dankzij de Corona-rust & -ruimte om mij heen die dat enerzijds bracht, de bijna-lege agenda anderzijds en een voor mij nieuw fenomeen: focus. De hele dag met één ding bezig zijn en pas stoppen als het af is. Dat was nieuw voor mij….

Doordat ik minder afleiding had en mezelf streng heb toegesproken en omdat Nynke, de webbouwer, mij strakke to-do lijstjes gaf, kon ik mij focussen.

Focus

Focus en aandacht voor wat er allemaal nodig was. Ook super leuk hoor:

 • klanten benaderen voor een testimonial
 • foto’s editen
 • aanvullende teksten schrijven en redigeren en
 • een nieuw e-book maken dat je hier kan aanvragen
 • daarnaast alle details in de gaten houden (en dat zijn er heel veel) zoals de indeling van de site, routing, beschrijving producten: teveel om op te noemen.

Hiep hiep hoera!

Nu is ie klaar. En ik ben trots. En blij. Dus nu ermee naar buiten.

Zelfvertrouwen Uitstraling Zakenvrouw

Ik stuurde een nieuwsbrief die je hier kan aanvragen naar al mijn trouwe lezers en klanten van de afgelopen bijna 12,5 jaar. Ik kreeg veel fijne, positieve reacties die zij stuurden naar lisette@colourbusiness.nl. Ik hoor ook graag wat jij van de website vindt.

3 doe dit maar niet tips 

Omdat het mij opvalt. Ik zie dit nog steeds om mij heen en het kan ECHT NIET. Nu we midden in de zomer zijn aanbeland wil ik je 3 doe-dit-maar-niet-tips geven:

 1. een zwarte legging onder een rok, jurk of tuniek
 2. zwarte enkellaarsjes met blote witte benen
 3. enkellaarsjes wanneer je dikke kuiten hebt.

Waarom niet? Waarom wel!

Ad. 1   Een zwarte legging oogt donker, massief en zwaar onder een zomerse jurk of tuniek. Wat wil je verhullen?
Dat je rok te kort is? Weg ermee.
Witte benen? Kies voor een zelf-bruiner of een mooie, superdunne zomerpanty.
Dikke knieën? Kies voor een lagere roklengte.

Ad. 2   Zwarte enkellaarsjes ogen winters en het been krijgt een hoger melkfles-gehalte; wie dit elegant vindt mag het zeggen. Wil je persé (enkel)laarsjes dragen kies dan een lichte(re) kleur zodat het wel luchtig en zomers oogt. Ook stoer ja. Je kan die laarsjes ook in de kast opbergen en wachten tot de herfst komt.

Als alternatief kan je kiezen voor een lage schoen in een opvallende kleur die mooi bij je outfit past of een kekke pump in een neutrale kleur of juist uitgesproken kleur.

Ad. 3   Enkellaarsjes maken optisch je benen korter. Dikke kuiten lijken slanker wanneer niets de lengtewerking in de weg zit. Maar daar komt de bovenkant van het enkellaarsje en verkort enorm het onderbeen en ‘blaast de kuit op’. Niet doen dus. Kies bij stevige kuiten voor een onopvallende schoen in een onopvallende kleur zonder wreef-bandje maar wel met een stevige hak.

Zoals deze pumps.


SummerSchool: 2 plekken vrij

Het ziet er naar uit dat we dit jaar massaal thuisblijven of in Nederland op vakantie gaan.  Wellicht voor jou of iemand die je kan tippen een fantastisch passend moment om deel te nemen aan de ‘Succes laat je zien!’ SummerSchool. 

We starten in juli, pakken een dag in augustus en ronden af in september. Data in overleg, passend in jouw agenda. Ik heb nog plek voor 2 dames.

Zij gingen je voor en hier lees je er meer over.

Zodra de business weer echt gaat lopen ben jij er klaar voor en heb je gewerkt aan:

 • je identiteit en persoonlijkheid zodat je bewust kan kiezen wat bij je past
 • je weet waar je voor staat en waar je voor wilt gaan zodat je meer van waarde kan zijn voor de ander
 • Je hebt ontdekt hoe jij je kwaliteit en waarden laat zien zodat je je iedere dag zonder stress en met plezier en zelfvertrouwen weet te kleden
 • Je kast is opgeruimd (oude ik eruit) zodat je niet meer in je oude gewoonten stapt en
 • wij vullen hem met mooie tijdloze basics en fantastische top-items waarmee je laat zien dat je het waard bent.

Doel bereikt! This is the new you!

Spreekt dit je aan? Voel je dat dit jouw moment is? Dan kan je op korte termijn starten. Meld je hier aan of bel me op (06) 1259 1727 of mail naar lisette@colourbusiness.nl. Ik luister en denk graag met je mee.

Hartelijke groet,
Lisette Goes