Pak je kans als de zon schijnt want hij is zo weer achter de wolken verdwenen! Ieder jaar ga ik een dagje cabrio rijden met mijn zoon. Wij vinden dat allebei geweldig en onlangs was het weer zover. ’s Ochtends kwam de regen nog met bakken uit de hemel (jammerrrrrrr) maar later in de middag was het heerlijk om  ‘open’ te rijden.

lisette cabrio

Dit is een Porsche 987 Boxter S, 280 pk dus dat wil wel (keep your dream alive baby). Ik hoef geen Porsche maar een cabrio staat met stip bovenaan mijn wensenlijstje!

Fijne dag!
Lisette


 

OK, back to business

Personality. Hoe belangrijk is het voor jou er goed uit te zien? Wat zijn je ambities? Wat wil je bereiken in je leven, op je werk en privé?
De manier waarop jij je presenteert heeft grote invloed op het eind resultaat.

Hoe voel jij je wanneer je weet dat je er niet optimaal uitziet. Dat je jasje te strak zit, je jurk eigenlijk te lang is, de kleuren je niet flatteren of de stof er niet meer op z’n best is? Mmm, niet lekker hè.

Welk gevoel geeft het jou wanneer je weet dat je er wel goed uitziet? Geeft het je zelfvertrouwen? Word je er blij van? Ga je rechter op lopen? Krijg je automatisch een glimlach op je gezicht? Leg je gemakkelijker contact? Durf je meer?

Geloof mij:

Geloof mij

Persoonlijke ontwikkeling. Als het in jouw voordeel is je beter te presenteren, waar wacht je dan op? Werk aan de winkel! Voor een belangrijke bijeenkomst of afspraak wil je nog wel je best doen maar voor een gewone werkdag? Hier kun je juist het verschil maken. Ik heb het niet over het mantelpak waarover zoveel vrouwen roepen: dat wil ik niet hoor! Dat moet ook helemaal niet, het mag. Er zijn zoveel andere mogelijkheden.

Het geheim zit ‘m in het gevoel wat de kleding die je draagt jou geeft. Ik noem hem nog maar een keer: de perfecte pasvorm of de sublieme kleurcombinatie. Het effect op jouw figuur die een bepaalde stof je geeft of items waarvan je het bestaan niet wist maar het helemaal voor je blijken te zijn. 

Uniek. Je straalt zoveel meer uit wanneer je kleding en stijl op je lijf geschreven zijn. Passend bij jouw smaak en behoefte, life-style en persoonlijkheid. Wat heb jij nodig om er een succes van te maken? Wanneer voel jij je mooi en aantrekkelijk? Het zelfvertrouwen dat perfect bij jou passende kleding je geeft, helpt je sneller je doel te bereiken.

Wat is jouw doel?

  • Een beter betaalde baan?
  • Een leukere job?
  • Nieuwe klanten?
  • Meer klanten?
  • Beter betalende klanten?
  • Een nieuwe liefde?
    Allemaal redenen om kritisch naar je kleding te kijken en met heel veel plezier te gaan werken aan een succesvolle eigen stijl.

mary-klomp-110x110Mary: ‘ Ik liet me in de winkel vaak adviseren en kwam met kleding thuis waarin ik me achteraf eigenlijk niet zo prettig voel. De VIP-dag heb ik als enorm leerzaam en ontzettend leuk ervaren.  Het geeft mij veel inzichten hoe ik ervoor kan zorgen dat wat ik draag ook overeenkomt met wat ik wil uitstralen. Lisette is een kei in wat ze doet, echt een aanrader om met haar zaken te doen.’

Ik help je graag je doel te bereiken. Klik hier over het hoe en wat.


 

Help! Vind je winkelen helemaal niets, de sale een drama en kom je steevast met niets thuis? 
Schakel mijn hulp in!


 

Wil je je graag beter kleden maar weet je niet waar te beginnen? Bel of mail mij. Dan nemen we één en ander even rustig door. 06 1259 1727 of lisette@colourbusiness.nl.
Tot snel!

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *