In september 2018 heb ik het programma ‘Succes laat je zien!’ gevolgd. Wat ik als heel nuttig heb ervaren is de kledingkast sessie bij mij thuis. Ik had van tevoren trouwens niet gedacht dat ik dat fijn zou vinden….. Maar Lisette maakte combinaties met mijn kleding die ik zelf niet zo snel zou bedenken. Het leverde nieuwe mogelijkheden op, een frisse kijk op de kleding die ik al had.

Zo ontstond ook een wensenlijst voor mijn personal shopping sessie. Samen winkelen is mij uitstekend bevallen. Ik heb daar gewoon heel weinig tijd voor en was nu in één middag klaar voor het hele winterseizoen.

Zou je het aanraden aan anderen?

Ja, ik kan het anderen zeker aanraden maar kies dan voor de optie van begeleiding van één jaar. Dat is nog veel fijner en waardevoller. Want ik denk wel dat ik de theorie het volgende seizoen kan toepassen, maar het wordt wel een uitdaging om voor de zomer weer te gaan winkelen.

Marleen
Sales Director grote retailer