Winkelen is voor mensen met hersenletsel een garantie voor mega-overprikkeling. Kleding kopen is daardoor helaas één van mijn ergste nachtmerries geworden. Maar ja… ik wil er wel leuk uitzien. Dus hoe doe je dat dan?

On-line bestellen. Na een aantal inspirerende kleur, stijl en opruimsessies met Lisette, die me via via was aangeraden, werd het tijd om online te gaan  bestellen. Maar dat bleek om meerdere redenen voor mij toch niet de oplossing.

Personal shopping sessie. Daarom besloot ik mezelf op een personal shopping sessie met haar te trakteren. Het werd een feestje. Lisette bracht in kaart wat ik nog nodig had, selecteerde de winkels (in het centrum van Utrecht) en aldaar de kleding. Ik hoefde (bij wijze van spreken ) alleen maar op een stoel te wachten en te passen.

Aan de buitenkant uitstralen wie ik van binnen ben. Met als gevolg een aantal gave kledingstukken, waarvan ik het merendeel zelf niet zo snel gekozen zou hebben, maar die me wel (heel ) goed staan en ook veel meer aan de buitenkant uitstralen wie ik van binnen ben. Daarnaast heb ik een aantal toffe winkels en merken leren kennen, die goed bij me passen.

Wat een toegevoegde waarde!

Ik kon thuis niet wachten om alles te gaan dragen en elke keer als ik wat aan heb, krijg ik een superblij gevoel en loop ik rond met een grote smile op mijn gezicht. Zo van: kijk mij eens leuk zijn.

Ik vond het best een stap om dit te doen, het voelde zo decadent, maar het is het geld aan alle kanten waard!

Marloes van Zoelen en Lisette Goes

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *