Ik ben zo blij dat ik dit hele traject heb doorlopen! Ik heb ontzettend veel geleerd over kleuren, vormen, lengtes, wat wel en niet bij elkaar kan. Maar ook dat je buiten de ‘lijntjes mag kleuren’ en kledingstukken je nog steeds geweldig kunnen staan met een paar kleine aanpassingen als een sjaal, of een goede kleur lippenstift. Ik heb zo genoten van dag 1 van het programma, ik wilde nog veel meer leren. Er was een tipje van de sluier opgelicht en ik zat met nog zoveel vragen! Heel fijn dat het programma over meerdere dagen is verdeeld.

Sinds ik meer met mijn kleding en make-up bezig ben heb ik zoveel reacties gekregen. Ik heb al een paar keer gehoord: ‘Zo! Jij ziet er geweldig uit! Dit staat je echt heel goed!’ Ik heb ook al een paar keer de vraag gekregen of ik misschien een nieuwe bril heb. Die heb ik helemaal niet! Zo zie je maar wat make-up en de juiste stijl met je doen.

Kleuren vinden in de winkels blijf ik nog een uitdaging vinden. Ik merk dat ik me heel snel tot een paar kleuren ga beperken wat juist niet de bedoeling is. Het is gewoon nog een leerproces en ik ben er van overtuigd dat dat nog helemaal goed gaat komen: Lisette helpt. Het is bij het winkelen ook heel handig dat je weet welke kleuren en vormen je over kan slaan. Je kan zo veel gerichter zoeken.

Ik raad dit traject zéker aan! Het is de investering dubbel en dwars waard. Je krijgt er zoveel voor terug. Lisette stopt er veel tijd en persoonlijke aandacht in en je kan aan haar merken dat ze het ook echt leuk vindt je verder te helpen. Ze let goed op wat je wel en niet wilt en zal het zeker ook eerlijk zeggen als iets je echt niet staat (hoe goed de kleur of de vorm an sich ook zijn).

Bedankt Lisette, voor de tijd, je enthousiasme en al je adviezen. Ik heb ontzettend veel geleerd en heb nu een heel goed gevulde kledingkast thuis waarin ik altijd iets moois kan vinden om aan te trekken!

1 comment

  1. Trackback: - Colour Business

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *