Ik heb twee erg leerzame en leuke dagen met Lisette gehad. Ze is ontzettend prettig gezelschap, weet enorm veel en gaf super goede adviezen waarbij ze heel duidelijk kon toelichten waarom iets me wel of niet staat. Hiervoor ben ik haar hartstikke dankbaar. Voor mij is het zoeken naar een nieuw kledingstuk in het (online-)kledingaanbod niet meer vergelijkbaar met het zoeken naar een speld in de hooiberg. Ik kijk doelgericht naar bepaalde merken, winkels en websites. Ik ben heel blij dat ik deze investering in mezelf gedaan heb!

De aanleiding om met Lisette aan het werk te gaan was mijn nieuwe baan. Al jaren worstel ik met het vinden van kleding die (bij) mij past. Door mijn lengte, lange armen en benen was het vinden van een goed passende broek een drama. Had ik dan wel iets gekocht, dan vielen de kleur en pasvorm bij thuiskomst vaak flink tegen. Het deed niets voor me terwijl het er in de winkel nog zo leuk uitzag! Ik had behoefte aan een goede garderobe.

Aktie. Tijdens het eerste dagdeel van mijn ‘Vrouw in Stijl’-sessie hebben we uitgebreid onderzocht welke kleuren mij nu écht goed staan en hebben we samen ontdekt welke kledingstijl mij het meest aanspreekt. Twee weken later bracht Lisette een mooie dag make-up aan en zijn we aansluitend samen gaan winkelen in Utrecht. Dit was echt geweldig!

Lisette heeft heel veel verschillende kledingstukken aangedragen. Ook kleding die ik in eerste instantie nooit uit het rek zou pakken maar die me verrassend goed bleek te staan! Daarbij speelde de ‘wow’-factor, zoals ze dat noemt, ook een rol. Niet alleen kijken of het een leuke set is maar vooral kijken: hoe staat het mij. Mijn kast hoeft niet helemaal gevuld te zijn met wow-kleding maar enkele stukken die echt top zijn, is natuurlijk heel fijn!

Nu. Mijn kledingkast verandert, door mijn sessies met Lisette, langzaam maar zeker in een kast met steeds meer mooie, passende kleding: voor op het werk, voor thuis en voor speciale gelegenheden. Ook broeken!  Omdat ik nu weet wat me wel of niet staat, komen miskopen niet meer voor en bespaar ik mezelf ’s ochtends veel tijd doordat ik niet meer eindeloos in een verkeerd gevulde kast sta te kijken.

Inmiddels heb ik met Lisette voor zowel het zomer- als winterseizoen gewinkeld met als resultaat: een prettige garderobe met veel combinatiemogelijkheden!

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *