“Ik vind het altijd lastig om te bepalen welke aankopen ik moet doen om mijn garderobe aan te vullen. Ook heb ik mijn twijfels over de kleren die in mijn kast hangen. Past dit nou bij wat ik wil uitstralen in mijn werk en privé? Ik laat me in de winkel vaak adviseren waardoor ik vaker met dingen thuiskom waarin ik me achteraf eigenlijk niet zo prettig voel”.

Lisette heeft in een exclusieve sessie van 2 dagdelen met mij gewerkt aan het bepalen van de kleuren en stijl die bij mij passen. Daarbij geeft ze enorm veel tips en denkt met me mee hoe ik de kleding die ik heb anders kan dragen en combineren. Ik heb dat als enorm leerzaam ervaren en ontzettend leuk. Het geeft mij veel inzichten hoe ik ervoor kan zorgen dat wat ik draag ook overeenkomt met wat ik wil uitstralen.

Lisette is prettig gezelschap, duidelijk in wat ze vindt en een kei in wat ze doet. Ik krijg nu vaker complimenten over mijn uiterlijk en outfits. Ook heb ik veel meer plezier in het shoppen omdat ik weet wat ik moet zoeken en wat me goed staat. Ik bespaar mezelf de teleurstelling van miskopen en ik geef mijn geld gerichter uit. Kortom een aanrader op alle fronten om met Lisette zaken te doen! “

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *