Hoe krijg je meer impact? Jezelf blijven én er verbluffend goed uitzien.
Het resultaat van een persoonlijk stijladvies, kleurenanalyse en make-up advies bij mij is een dynamische uitstraling!

Lente en pasteltinten

Heerlijk toch hoe je iedere ochtend gewekt wordt door kwetterende vogeltjes en dat het ’s avonds steeds wat langer licht is: het voorjaar komt er aan!

Heb jij dat ook? Dat al die donkere kledingstukken in je kledingkast je aanstaren en dat je denkt: weg ermee! We worden op allerlei manieren verleid om de zomer alvast in gang te zetten door de nieuwe modetrends.

En ja hoor, daar zijn ze weer: de pasteltinten! Hiermee willen de kledingzaken je lokken alvast iets nieuws te kopen om het blije gevoel, dat de naderende lente ons geeft, ook ‘aan te trekken’. Dit soort tinten stralen eenvoud en onschuld uit. Zachtheid en licht. Ze zijn vrouwelijk en lieflijk.

a pastels

Maar het zijn ook gevaarlijke kleuren, die pastels. Ze staan echt prachtig bij een kleine groep vrouwen. Zie jij er gezond en fris uit als je deze kleuren draagt? Voel jij je mooi in kleding in deze pasteltinten?

Als onderdeel van een stijladvies is daar altijd een superinspirerende kleurenanalyse. Dat ik mag kijken welke kleuren mooi bij je passen en echt iets toevoegen aan je uitstraling. En dus ook in kaart kan brengen welke kleuren je beter kunt vermijden. Pastelkleuren zijn fantastisch voor lingerie, nachtkleding en topjes of blouses onder een jasje of vestje. Niet voor iedere vrouw geschikt in een hele outfit.

Het effect van een kleurencombinatie

Lichte, zachte kleuren ogen snel flets, je ziet er wat kleurloos en bleek uit. En dat wil je natuurlijk niet. Ik zal niet ontkennen dat een hele set in pasteltinten er onwijs chique uitziet. Kijk jij bij het passen dan wel goed in de spiegel om te checken hoe het bij je gezicht kleurt?

Een kleurenanalyse geeft je alle antwoorden. Deze kleuren staan je top, met deze kleuren wordt het flop.

Hierbij geef ik je twee voorbeelden uit de nieuwe collectie met de thema’s Licht en Black & White.

6. Kleuren voor het lichte type Prachtig voor lichte types, zomertypes, niet teveel contrast.

collage roze licht

Make-up

Een goede make-up bestaat uit producten en kleuren die je helemaal oppeppen. De make-up zorgt er voor, al is het enkel een goede lippenstift, dat je er altijd fris en fruitig uitziet. Hoe beter de kleuren van je kleding bij je passen des te minder make-up heb je nodig.

Je kunt voor al je make-up vragen bij mij terecht. Ik werk met het merk Malu Wilz en verkoop deze producten rechtstreeks.

De lichte pastels komen het mooist tot hun recht wanneer alles pastel is. Kies hierbij een mooie oud-roze lipstick en zachte beige tinten voor de oog make-up. Ik heb mooie sets voor je klaarliggen hier bij ColourBusiness. Kado-idee!

De middelste grijze top flatteert vooral het iets zwaardere figuur met slanke benen (de appel of O). Deze stof en de bloezende zoomlijn camoufleren geweldig. De veterschoentjes a la Brogues zijn stoer en toch stijlvol en lopen heerlijk.

5. Kleuren voor het donkere type

 Prachtig voor donkere types, wintertype, veel contrast.

a collage zwart wit rood

De krachtige kleurcombinatie zwart-wit of marine-wit blijft een topper. Ieder seizoen komt deze combinatie terug en ik ben er dol op. Strak, stijlvol, sportief, elegant: het heeft het allemaal.  

Make-up

a oogschaduwa lippenstift oranje 2

Kies bij kleding in krachtige kleuren een helder rode of oranje-rode lipstick die het effect versterkt. Prachtig bij vrouwen die veel contrast of sterke kleuren nodig hebben: donker haar, getinte huid. Ook hier staat de combinatie met zachte beige/bruin tinten voor de oog make-up heel stijlvol. De aandacht gaat naar de lippen.

Sneakers onder een rok of jurk zijn niet meer weg te denken uit onze garderobe. Ze buigen een zakelijke outfit om naar een sportieve, hippe, relaxte look.

De middelste streep top heeft een geweldige schouderlijn. Heb je mooie schouders, duidelijk zichtbare sleutelbeentjes of ben je wat iel van boven? Dit staat je dan ge-wel-dig mooi.

Met dank aan: Bijenkorf, Steps, Le Ballon, Vanillia, Haparko voor de afbeeldingen.

Onweerstaanbaar aanbod

Wil jij dit voorjaar werk maken van je garderobe en je met meer impact kleden?
Weten welke kleuren je mooi staan en goed bij je passen?
Je stijl zodanig aanpassen dat je meer zelfvertrouwen krijgt en krachtiger overkomt?

Yeah! Je eerste afspraak!

Wacht dan niet langer en maak een afspraak voor jouw persoonlijke kleurenanalyse en stijltips. Lees hier…

Of je persoonlijke up-date 2016

Heb jij dat al mogen ervaren dan zie ik je super graag terug voor je persoonlijke up-date 2016!
Bel 06 1259 1727. Dan bespreken we samen waar jij tegenaan loopt en waarmee ik je kan helpen!

 

Tags:

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *