Ben jij hartstikke goed in je werk en wil jij de uitstraling van een expert?
Vind je het belangrijk jezelf goed te presenteren wanneer je voor een groep staat, trainingen geeft of een verkoopgesprek voert? 

Kom dan woensdagavond 11 mei naar de masterclass Dress & !mpresss.K

Hoe doe je dat, je met meer impact kleden? 
Wil jij vooral ‘jezelf blijven’ maar ben je wel benieuwd hoe je er opvallend goed uit kunt zien? Ik deel graag drie impact geheimen met je! 

Voor wie?

Ben je ondernemer, manager of heb je de ambitie dat te worden? Deze interactieve masterclass is geweldig voor jou als je wilt leren hoe je je met meer impact kunt kleden. Ik deel met jou drie geheimen die je absoluut gaan helpen om een goede indruk achter te laten en de uitstraling van een expert te krijgen. 

Kom!

Kom, breng je collega, vriendin of zus mee. Je bent meer dan welkom! Met ruim acht jaar ervaring als image consultant heb ik veel kennis met je te delen op het gebied van persoonlijke presentatie, gewenste uitstraling en de voordelen van het hebben van een succesvolle stijl. Wat ik het allerliefste doe is jou helpen  er nog mooier uit te zien en je doel te bereiken.

MELD JE NU AAN

Waarom?

Onderzoek heeft uitgewezen dat je met je uiterlijk en de kleding die je draagt de indruk die je achterlaat bij de ander enorm kunt beïnvloeden. Dat kan positief,maar helaas dus ook negatief zijn. Hoe kun je ervoor zorgen dat mensen je graag zien?  

Wist je dat bewust kiezen voor een stijl die past bij wie je bent en bij de door jou gewenste uitstraling zorgt dat je sollicitatie succesvoller verloopt, dat klanten eerder voor jou kiezen en je carrière hierdoor kan versnellen? Wat betekent dat voor jou? 

Ben jij je bewust van wat je uitstraalt? Weet jij hoe je overkomt met de kleding die je draagt? Weet jij welke indruk je achterlaat bij de ander? De meeste vrouwen staan daar echt te weinig bij stil.

Ik wil je graag helpen meer indruk te maken met je persoonlijkheid door je kledingstijl een boost te geven.

Wat gaan we doen?

  • Met  behulp van de imago test ga je in kaart brengen wie je bent en wat je eigenlijk in je persoonlijke presentatie naar buiten toe zou willen laten zien.
  • Ik deel drie impact geheimen met je die je kunt toepassen om een succesvolle uitstraling te creëren en je met meer zelfvertrouwen te kleden. Verrassend, leerzaam en inspirerend. 
  • Waardevolle styling- en make-up tips om er iedere dag fris, fruitig en verzorgd uit te zien.

    MELD JE NU AAN

Tags:

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *